Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ta suczka siedzi juz w schronisku napewno ponad pół roku.
Jest dosyc przeganiana przez inne suczki, boi sie ludzi ale podchodzi, da sie pogłaskac.Widac jednak ze boi sie tez innych suk.Sunia ma około 5 lat...
Potrzebuje DT, inaczej nie ma szans na żaden dom...

(STERYLKE miala....?..)

fotki suni:

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cos mi sie zdaje ze ją lepiej przeniesc do boksu z Lorcią i taka drogą sunia dzikawą która juz tez zaczeła podchodzic do człowieka. Tamci naszą dziczke ze zdjecia upchneli wsód wielkich suniek,to ja teraz przeganiają a ona sie biedna i tak chwycic nie dała.

Posted

hm...kurcze zaraz pomyślę nad tym imieniem...dzisiaj chciałam ja przeniesc niech jest z mniejszymi,ale podeszła,dała dotknąc pyszczka i uciekła.Biedna,sprubuje jutro jeszcze. Nie lubie na siłe jak nie trzeba, tak juz mam:niewiem: ...siedziala tam tyle czasu i prawie nie wychodziła...Teraz juz widac chce do ludzi powoli, chce uciec za mną, ale nie moge jej wypuscic bo jej nie chwyce.
Suniu jakie ci dac imie....

Posted

Pracuje, ale nie dzisiaj:lol:
Migotka ma jutro szczepienia, więc i tak ja musimy na siłę złapać. A jak już złapiemy to przeniesiemy do "20" do Lorci i tych trzech pozostałych malizn. Albo do depozytek, one tez niewielkie.

Posted

no shanti jest tam zdecydowanie częsciej a ja lubie wiedziec co nowego...
Jak sie ciesze ze dacie Migotke do malizn!! Nareszcie sobie dpocznie od natrętnych wielkich suczek, a zwłaszcze Śnieżki(królowej stada:evil_lol:)

Posted

Nie udało nam sie jej wtedy przenieść. Psiaki były poddenerwowane szczepieniami i wybuchały awantury, więc ją zostawiliśmy w starym stadzie. Zrobimy to jak się uspokoja.