Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Times New Roman]Na prośbę świeżynki.[/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman]Najlepsze zabawy są z Dawidem.[/FONT]

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

RuletkaK napisał(a):
Wiadomo już coś nowego z domkiem dla Miecia?

Przyłączę się do pytania, bo nie wiem, czy robić ostatnią serię ogłoszeń, czy jeszcze czekać (w razie czego ostatnia seria może być dla innego psa).

Posted

koosiek napisał(a):
Przyłączę się do pytania, bo nie wiem, czy robić ostatnią serię ogłoszeń, czy jeszcze czekać (w razie czego ostatnia seria może być dla innego psa).

Czekam i nie naciskam. Jak tylko cosik będę wiedziała dam szybciutko znać.

Posted

koosiek napisał(a):
Ok, to ja się jeszcze kilka dni wstrzymam, a jak dalej nie będzie wiadomo, to zrobię ogłoszenia.

Koosiek, proszę zrób ogłoszenia jakiejś potrzebującej bidzie (wybierz sama której), jeżeli nie wyjdzie dom dla moojego kudłacza opłacę u Was kolejne wydanie.

Posted

Jeżeli będą potrzebne kolejne ogłoszenia, to tak jak obiecałam, moja siostra je zrobi.
Ale mocno trzymam kciuki za nowy domek Miecia i mam nadzieję, że się uda :)

Posted

Z mojego bazarku torebkowego wpłynęło na konto Miecia 59zł (czekam jeszcze na jedną wpłatę-15zł) . Łącznie stan Skarpety Mieciowej na dzień dzisiejszy to 194zł, kwota ta została przelana dziś na konto katlis, która płaci za kojec Mietka. Wszystko uaktualnione w pierwszym poście.

Brakuje jeszcze 41zł do pełnej kwoty (zakładając, że te 15zł z bazarku będzie).

Niestety ja nie mam w tym miesiącu aby dołożyć, w czwartek mam obronę magisterską, szanowny Uniwersytet Szczeciński podliczył mi rachunek za przedłużenie terminu i odsetki w kwocie 1 900zł + dyplom + zdjęcia...więc jestem spłukana na całe wakacje...

Proszę też o konkretną odpowiedź co dalej z psem? bo widzę, że na wątku cicho...

Może wreszcie prawny opiekun Mieczysława, czyli Fundacja ProSrequo zacznie angażować się w życie M.

Posted

[quote name='fergilka']Z mojego bazarku torebkowego wpłynęło na konto Miecia 59zł (czekam jeszcze na jedną wpłatę-15zł) . Łącznie stan Skarpety Mieciowej na dzień dzisiejszy to 194zł, kwota ta została przelana dziś na konto katlis, która płaci za kojec Mietka. Wszystko uaktualnione w pierwszym poście.

Brakuje jeszcze 41zł do pełnej kwoty (zakładając, że te 15zł z bazarku będzie).

Niestety ja nie mam w tym miesiącu aby dołożyć, w czwartek mam obronę magisterską, szanowny Uniwersytet Szczeciński podliczył mi rachunek za przedłużenie terminu i odsetki w kwocie 1 900zł + dyplom + zdjęcia...więc jestem spłukana na całe wakacje...

Proszę też o konkretną odpowiedź co dalej z psem? bo widzę, że na wątku cicho...

Może wreszcie prawny opiekun Mieczysława, czyli Fundacja ProSrequo zacznie angażować się w życie M.

Może z mojego bazarku jeszcze coś będzie. Chociaż pare grosików...

ps.fergilka, życzę powodzenia :)

Posted

Dziewczyny przeciez ja mam pieniazki Mieciowe z bazarku dzieciecego. Kompletnie o nich zapomnialam i wszystko przelalam na asty :oops: Dajcie mi szybciutko nr konta, to przeleje Mieciowi jego 50zl :)

Posted

ageralion napisał(a):
Dziewczyny przeciez ja mam pieniazki Mieciowe z bazarku dzieciecego. Kompletnie o nich zapomnialam i wszystko przelalam na asty :oops: Dajcie mi szybciutko nr konta, to przeleje Mieciowi jego 50zl :)

Proszę przelej pieniążki na konto Fergilki, ona mi przekaże.
Dziękujemy

Posted

Do Mieciowej Skarpety wpłynęło:
15 zł od Javeny (bazarek)
50 zł od ageralion z bazarku
150 zł po raz drugi od Pani Małgorzaty

Dziękujemy!

wieczorem uaktualnie wszystko w pierwszym poście.