Cudak Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='beataczl']czy mozna prosic o pomoc i wskazowki odn. tego psiaka kogos ze Szczecina?[/QUOTE] A dokładniej? I dlaczego ze Szczecina? :) Quote
beataczl Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Cudak']A dokładniej? I dlaczego ze Szczecina? :)[/QUOTE] bo pies jest tam w schronie, ale juz znalezlizmy dziekuje... Quote
Cudak Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='beataczl']bo pies jest tam w schronie, ale juz znalezlizmy dziekuje...[/QUOTE] Mietek na szczęście już dawno jest w DT :) Tylko coś domku nie może znaleźć... :( Quote
katlis Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Cudak']Mietek na szczęście już dawno jest w DT :) Tylko coś domku nie może znaleźć... :([/QUOTE] No jakoś nie może znaleźć swojej nogi. Z przykrością muszę poinformować, że wspominany przeze mnie domek nie zdecydował się na drugiego niepełnosprawnego psiaka:-(. Ale szukam dalej teraz już bardziej prywatnie bo z ogłoszeń był prawie zerowy odzew:shake:. A Mieczysław dzielnie znosi upały i ma się dobrze. Niestety moje dzieci wykończyły skutecznie aparat fotograficzny więc na nowe fotki trzeba będzie trochę poczekać. Quote
beataczl Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Cudak']Mietek na szczęście już dawno jest w DT :) Tylko coś domku nie może znaleźć... :([/QUOTE] mam kilka psow ,,na stanie '', tez nie moga znalezc domkow... ale w koncu znajda i Miecio tez, dobrze ze jest bezpieczny w DT:smile: Quote
kamilqax95x Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 wejdźcie proszę : http://www.dogomania.pl/threads/188064-Ten-pies-potrzebuje-pomocy!-Zbieramy-na-hotelik-!!-Pom%C3%B3%C5%BC-!! z góry przepraszam ! Quote
RuletkaK Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 katlis napisał(a):No jakoś nie może znaleźć swojej nogi. Z przykrością muszę poinformować, że wspominany przeze mnie domek nie zdecydował się na drugiego niepełnosprawnego psiaka:-(. Ale szukam dalej teraz już bardziej prywatnie bo z ogłoszeń był prawie zerowy odzew:shake:. A Mieczysław dzielnie znosi upały i ma się dobrze. Niestety moje dzieci wykończyły skutecznie aparat fotograficzny więc na nowe fotki trzeba będzie trochę poczekać. To co z ogłoszeniami ? Myślisz, że nie ma sensu robić? Quote
ageralion Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Kurcze i jak tam z Mieciem? Jak z jego finansami, bo chyba sie konczy kasa na DT? Quote
katlis Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 ageralion napisał(a):Kurcze i jak tam z Mieciem? Jak z jego finansami, bo chyba sie konczy kasa na DT? no właśnie 10 jutro a przelewu nie ma. Fergilka czy jakieś problemy z $$$? Quote
fergilka Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 katlis napisał(a):no właśnie 10 jutro a przelewu nie ma. Fergilka czy jakieś problemy z $$$? Katlis przelałam dziś z konta ING na Twoje ING 250zł na Mietka, powinnas już mieć. Przepraszam za opóżnienie ale jakos te upały dają się we znaki.. W Skarpecie Mieciowej było 211,25 dołożyłam od siebie 38,75. Stan Skarpety na dzień dzisiejszy 0 zł :-( Trzeba podjąć w końcu jakieś decyzje w sprawie Mietka, bo tak dalej być nie może. Mietek ma prawnego opiekuna czyli Fundację ProEquo, a w związku z tym np. TOZ o pomoc prosić nie można...Fundacja PE nie robi nic, Mietek siedzi w kojcu w kameralnej stajni w okolicach Szczecina, gdzie raczej nikt go nie dojrzy, a czas leci..... Quote
katlis Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 fergilka napisał(a):Katlis przelałam dziś z konta ING na Twoje ING 250zł na Mietka, powinnas już mieć. Przepraszam za opóżnienie ale jakos te upały dają się we znaki.. W Skarpecie Mieciowej było 211,25 dołożyłam od siebie 38,75. Stan Skarpety na dzień dzisiejszy 0 zł :-( Trzeba podjąć w końcu jakieś decyzje w sprawie Mietka, bo tak dalej być nie może. Mietek ma prawnego opiekuna czyli Fundację ProEquo, a w związku z tym np. TOZ o pomoc prosić nie można...Fundacja PE nie robi nic, Mietek siedzi w kojcu w kameralnej stajni w okolicach Szczecina, gdzie raczej nikt go nie dojrzy, a czas leci..... A właśnie miałabym prośbę, od września nie dam rady opiekować się Mieciem, ponieważ drugię dziecię wędruje do szkoły i jak bym się nie spięła zabraknie mi czasu na naszego Mietka, a nie chcę, żeby nasz ślepoczek spotykał się ze mną tylko i wyłącznie podczas karmienia czy sprzątania kojca. Proszę o decyzje odnośnie jego nowego dt/ds. Plisssssssssss Quote
alka6 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Wpłaciłam w czerwcu na Miecia 20 zł i nie jest uwzględnione na pierwszej stronie. Sprawdziłam jeszcze na koncie, ale poszło. Wyszło z mbanku 25 czerwca. Quote
fergilka Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 alka6 napisał(a):Wpłaciłam w czerwcu na Miecia 20 zł i nie jest uwzględnione na pierwszej stronie. Sprawdziłam jeszcze na koncie, ale poszło. Wyszło z mbanku 25 czerwca. Przepraszam, że nie zaktualizowałam. Potwierdzam, że dnia 25.06 do Skarpety Mieciowej wpłynęło 20zł. W pracy nie mogę aktualizwać pierwszego postu, uzupełnię w domu. Quote
Enigma79 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Iza - postaram się jutr wpłacić lipcową deklarację dla Mietka (30 zł), dojdzie na poniedziałek. Fatalnie, że nic się nie zmieniło i jak się doczytałam od września Mieciowi grozi brak dt... Quote
beataczl Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 trzeba szukac Mieciowi nowego DT, im szybciej tym lepiej... Quote
blacky. Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Hej Mieciu przystojniaku ;) Dziewczyny z przyczyn tego jaką Mieciu ma sytuacje zrobiłam nowy banerek. Zmieńcie go w swoich podpisach i ja też sobie wrzucę do sygnaturki. ;) Quote
beataczl Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Dzień dobry! Mieciowi i wszystkim Cioteczkom.... Quote
fergilka Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 Do Skarpety Mieciowej wpłynęło: 20.07 30zł od Enigmy79 22.07 20zł od Ruletkak Miecio Dziękuje! Wieczorkiem uzupełnię pierwszy post. Quote
ania_to_ja Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Ufffff... bardzo dawno mnie tu nie było:/ Dziewczyny powiedzcie co mogę zrobić może postaram się skombinować jakiś bazarek dla Miecia;) pozdrawiam Quote
Recommended Posts