Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='beataczl']czy mozna prosic o pomoc i wskazowki odn. tego psiaka kogos ze Szczecina?[/QUOTE]
A dokładniej? I dlaczego ze Szczecina? :)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='beataczl']bo pies jest tam w schronie, ale juz znalezlizmy dziekuje...[/QUOTE]
Mietek na szczęście już dawno jest w DT :) Tylko coś domku nie może znaleźć... :(

Posted

[quote name='Cudak']Mietek na szczęście już dawno jest w DT :) Tylko coś domku nie może znaleźć... :([/QUOTE]
No jakoś nie może znaleźć swojej nogi. Z przykrością muszę poinformować, że wspominany przeze mnie domek nie zdecydował się na drugiego niepełnosprawnego psiaka:-(. Ale szukam dalej teraz już bardziej prywatnie bo z ogłoszeń był prawie zerowy odzew:shake:. A Mieczysław dzielnie znosi upały i ma się dobrze.
Niestety moje dzieci wykończyły skutecznie aparat fotograficzny więc na nowe fotki trzeba będzie trochę poczekać.

Posted

[quote name='Cudak']Mietek na szczęście już dawno jest w DT :) Tylko coś domku nie może znaleźć... :([/QUOTE]
mam kilka psow ,,na stanie '', tez nie moga znalezc domkow...
ale w koncu znajda i Miecio tez, dobrze ze jest bezpieczny w DT:smile:

Posted

katlis napisał(a):
No jakoś nie może znaleźć swojej nogi. Z przykrością muszę poinformować, że wspominany przeze mnie domek nie zdecydował się na drugiego niepełnosprawnego psiaka:-(. Ale szukam dalej teraz już bardziej prywatnie bo z ogłoszeń był prawie zerowy odzew:shake:. A Mieczysław dzielnie znosi upały i ma się dobrze.
Niestety moje dzieci wykończyły skutecznie aparat fotograficzny więc na nowe fotki trzeba będzie trochę poczekać.

To co z ogłoszeniami ? Myślisz, że nie ma sensu robić?

Posted

ageralion napisał(a):
Kurcze i jak tam z Mieciem? Jak z jego finansami, bo chyba sie konczy kasa na DT?
no właśnie 10 jutro a przelewu nie ma.
Fergilka czy jakieś problemy z $$$?

Posted

katlis napisał(a):
no właśnie 10 jutro a przelewu nie ma.
Fergilka czy jakieś problemy z $$$?

Katlis przelałam dziś z konta ING na Twoje ING 250zł na Mietka, powinnas już mieć. Przepraszam za opóżnienie ale jakos te upały dają się we znaki..

W Skarpecie Mieciowej było 211,25 dołożyłam od siebie 38,75. Stan Skarpety na dzień dzisiejszy 0 zł :-(

Trzeba podjąć w końcu jakieś decyzje w sprawie Mietka, bo tak dalej być nie może. Mietek ma prawnego opiekuna czyli Fundację ProEquo, a w związku z tym np. TOZ o pomoc prosić nie można...Fundacja PE nie robi nic, Mietek siedzi w kojcu w kameralnej stajni w okolicach Szczecina, gdzie raczej nikt go nie dojrzy, a czas leci.....

Posted

fergilka napisał(a):
Katlis przelałam dziś z konta ING na Twoje ING 250zł na Mietka, powinnas już mieć. Przepraszam za opóżnienie ale jakos te upały dają się we znaki..

W Skarpecie Mieciowej było 211,25 dołożyłam od siebie 38,75. Stan Skarpety na dzień dzisiejszy 0 zł :-(

Trzeba podjąć w końcu jakieś decyzje w sprawie Mietka, bo tak dalej być nie może. Mietek ma prawnego opiekuna czyli Fundację ProEquo, a w związku z tym np. TOZ o pomoc prosić nie można...Fundacja PE nie robi nic, Mietek siedzi w kojcu w kameralnej stajni w okolicach Szczecina, gdzie raczej nikt go nie dojrzy, a czas leci.....

A właśnie miałabym prośbę, od września nie dam rady opiekować się Mieciem, ponieważ drugię dziecię wędruje do szkoły i jak bym się nie spięła zabraknie mi czasu na naszego Mietka, a nie chcę, żeby nasz ślepoczek spotykał się ze mną tylko i wyłącznie podczas karmienia czy sprzątania kojca.
Proszę o decyzje odnośnie jego nowego dt/ds. Plisssssssssss

Posted

Wpłaciłam w czerwcu na Miecia 20 zł i nie jest uwzględnione na pierwszej stronie. Sprawdziłam jeszcze na koncie, ale poszło.

Wyszło z mbanku 25 czerwca.

Posted

alka6 napisał(a):
Wpłaciłam w czerwcu na Miecia 20 zł i nie jest uwzględnione na pierwszej stronie. Sprawdziłam jeszcze na koncie, ale poszło.

Wyszło z mbanku 25 czerwca.

Przepraszam, że nie zaktualizowałam. Potwierdzam, że dnia 25.06 do Skarpety Mieciowej wpłynęło 20zł. W pracy nie mogę aktualizwać pierwszego postu, uzupełnię w domu.

Posted

Iza - postaram się jutr wpłacić lipcową deklarację dla Mietka (30 zł), dojdzie na poniedziałek. Fatalnie, że nic się nie zmieniło i jak się doczytałam od września Mieciowi grozi brak dt...

Posted

Hej Mieciu przystojniaku ;) Dziewczyny z przyczyn tego jaką Mieciu ma sytuacje zrobiłam nowy banerek. Zmieńcie go w swoich podpisach i ja też sobie wrzucę do sygnaturki. ;)