Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

alicja_g napisał(a):
Zaznaczam, że były właśnie porządki (jakby ktoś miał wątpliwości) ;)

Rozumiem że Asłana pokazała jak wygląda porządek bo zapewne nie mieliście o tym pojęcia

Posted

Coraz więcej w niej życia :)kurcze z żadnym moim psiakiem nie próbowałam się bawić biustonoszami... ale się poprawię, skoro one to lubią!

Posted

Hi hi hi....Ja już miałam sukę, która bardzo interesowała się damską bielizną...zwłaszcza taka, która jeszcze nie została wyprana ;-)
Alsana wygląda dużo lepiej :-)

• 2 weeks later...
Posted

Jeszcze muszę zrobić temu trzeciemu psiakowi, ale to wezmę drugi aparat i zajmę się tym w przyszłym tygodniu bo nawet nie wiedziałam, że tak blisko mam takich tymczasowiczów, 15 min na nogach.

Posted

Paulina87 napisał(a):
Jeszcze muszę zrobić temu trzeciemu psiakowi, ale to wezmę drugi aparat i zajmę się tym w przyszłym tygodniu bo nawet nie wiedziałam, że tak blisko mam takich tymczasowiczów, 15 min na nogach.
Jeszcze jest 3.... Jeden blisko, 2 daleko ;)

Posted

dzodzo napisał(a):
o jejku jaka ona szczuplutka...ma figurke jak chart, moja Zara przy Aslanie to mastodont 40 kg-owy

strasznie subtelna sunieczka

Podoba mi się to stwierdzenie "mastodont 40 kg-owy" a Aslana faktycznie filigranowa.