alicja_g Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Zapomniałam dodać, że merda ogonkiem :) i to bardzo ochoczo jak wracamy do domu. Zdjęcia ze wspólnego spaceru http://picasaweb.google.pl/alicja.gaca/AslanaPax# Quote
Lidan Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 O jaką ma kurteczkę fajną :-) I kolegę ma fajnego :p Ślicznotka :iloveyou: Na łóżku się wyleguje Quote
dzodzo Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 super ze jest troszkę lepiej, jednak okazalo sie ze psi kumple to najlepsze lekarstwo jak to mowią "dla towarzystwa i cygan dał sie powiesic";) Quote
Ajula Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 bardzo ładna panienka, taka delikatna :loveu: Quote
Olga Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 całe szczęście, że zdrowa! Fajnie, że się jej polepsza:) Quote
TERESA BORCZ Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 BARDZO PIEKNA TA SUNIA, TAKIE SMUTNE OCZY I TAKIE SAMO ZACHOWANIE MIAŁA TYMCZASKA MOJA W WIELKIEJ DEPRESJI. Minęło wiele miesięcy zanim nieco się poprawiło, a do tego miała nowotwora, ale już jest lepiej. poczatek wychodzenia z życiowego kryzysu to zmiana w wyrazie oczu, obserwacja otoczenia, potem merdanie ogonkiem, w końcu zainteresaowanie z sympatią tylko jednym psiakiem, małym mix jamiczkiem, następne to pozwalanie na czochranko, teraz sama kładzie łepek na kolana, podchodi nawet do gości. pozostał tylko problem z jedzeniem je tylko 3 rzeczy, i to mało. odtłuszczonego kurczaka, herbatniczki maślane, i minimum Royal, hepatic canin na przegryzkę. Mam nadzieje że i to ulegnie zmianie!! życze waszej damie szybkiego powrotu do pełnego zdrowia. dobrze że nie jest sama!!!! Quote
Lidan Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Śliczna sunieczko pokaż się bo może akurat dzisiaj ktoś cię tu zobaczy, zapragnie przytulić i zabrać do swojego domku :iloveyou: Quote
Isadora7 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Czy może mi ktoś powiedziec, dlaczego do tej pory mnie tu jeszcze nie przywiało???? Quote
GoniaP Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Isadora7 napisał(a):Czy może mi ktoś powiedziec, dlaczego do tej pory mnie tu jeszcze nie przywiało???? Bo nas olewasz?? :cool3: Quote
Isadora7 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 GoniaP napisał(a):Bo nas olewasz?? :cool3: ................................ :diabloti: Quote
GoniaP Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 :eviltong:Przykro mi, powyższy post jest nieczytelny Quote
Isadora7 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 GoniaP napisał(a)::eviltong:Przykro mi, powyższy post jest nieczytelny Bo strach Ciebie obleciał... doskonale wiesz, że [FONT=Arial Black]PRZEGŁAŚ!:mad::mad::mad::mad:[/FONT] Quote
Lidan Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Cały napis jest tutaj: http://img692.imageshack.us/img692/1928/gonia.png Quote
Isadora7 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 GoniaP napisał(a):No dobra, i co proponujesz??? Pomyslę nad karą... będzie ciężka (a w ogóle a jakąś godzinę ślę co miałam słać) Lidan napisał(a):Cały napis jest tutaj: http://img692.imageshack.us/img692/1928/gonia.png Lidan Gonia kit wstawiła - doskonale wie co tam napisane :) Quote
alicja_g Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 A tutaj Aslana i jej towarzysze:) Ktoś wstawi??? Bo mi komputer odmawia posłuszeństwa http://picasaweb.google.pl/alicja.gaca/Aslana# Quote
Isadora7 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 alicja_g napisał(a):Nikt już do nas nie zagląda??? ja jestem, ale nie miałam jeszcze chwilki aby wstawić foteczki Quote
dzodzo Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 OOO widze ze Aslana ma ta samą pasję co moja dobka-biustonosze:)))) te gumki tak fajnie strzelają a koronki sie zajebiscie drze w strzepy Quote
Isadora7 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 dzodzo napisał(a):OOO widze ze Aslana ma ta samą pasję co moja dobka-biustonosze:)))) te gumki tak fajnie strzelają a koronki sie zajebiscie drze w strzepy .................................. Quote
Recommended Posts