fiorsteinbock Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Te 3 sunie mieszkaja w domu Pani S, Mroweczka jest bojazliwa, ale kochaniutka - jak One wszystkie. Sonia grzecznie usiadla zdystansowana i czekala na zdjecia a Łatka, mlodzieniaszek wesoly, da wiele radosci przyszlemu domkowi. Quote
fiorsteinbock Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Dziewczyny, czy pomozecie oglaszac suczki ze zdjec powyzej? moze zanim pozaklada sie watki wszystkim psom, zacznijmy od tych. kontakt podajcie moj: 501 161 217 - [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Dzisiaj bedziemy w dbc, wezme dodatkowo nr od kogos na miejscu, zeby wiedziec czy pies jeszcze jest czy nie. Dzisiaj jedzie staruszka do Czerdy, [B]potrzebujemy 40zl na transport[/B], ja dorzucam 15zl, [B]czy ktos jeszcze nas wesprze? [/B]nr konta: Edyta Tracz-Fior 91 11402004 0000 3802 3494 4070 Dziekujemy!!! Paliwo: 40zł fiorsteinbock - 15zł monika083 - 10zł brakuje tylko [B]15zł[/B] Quote
monika083 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Dziewczyny, czy pomozecie oglaszac suczki ze zdjec powyzej? moze zanim pozaklada sie watki wszystkim psom, zacznijmy od tych. kontakt podajcie moj: 501 161 217 - [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Dzisiaj bedziemy w dbc, wezme dodatkowo nr od kogos na miejscu, zeby wiedziec czy pies jeszcze jest czy nie. Dzisiaj jedzie staruszka do Czerdy, [B]potrzebujemy 40zl na transport[/B], ja dorzucam 15zl, [B]czy ktos jeszcze nas wesprze? [/B][/QUOTE] jakie konto? Quote
fiorsteinbock Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='monika083']jakie konto?[/QUOTE] Monika, dopisalam do postu nr konta i moje dane. Dziekujemy za kazda złotowke! Quote
monika083 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 chce te dwie sunie z ostatnich zdjec (ta 5 letnia i mrowke) wstawic na watek mikropsow ,ale potrzebuje danych takich : [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=magenta][B]Foto:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=magenta][B]Imię:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#ff00ff]Plec:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Wiek: [/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Waga: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Miejsce:[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Sterylizacja: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Stosunek do dzieci[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Stosunek do innych psow[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Stosunek do kotow:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Dodatkowe informacje [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Charakter: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta]Kontakt:[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Wątek:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT][/CENTER] Quote
fiorsteinbock Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Monika, nie umiem odpowiedziec ci na wiekszosc pytan a i w Dobrocinie nie pomoga. Dzieci tam nie ma, zatem nie sprawdzimy stosunku do nich, reszta to mozemy zgadywac... Sterylki na pewno nie przeprowadzano. Te dane, ktore podane sa przy zdjeciach to wszystko czego sie dowiedzielismy. Quote
fiorsteinbock Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='kora78']mari bierzesz sunie nr 12?? to ta kudłata?[/QUOTE] Tej suni juz nie ma w Dobrocinie, poszla do adopcji. Quote
fiorsteinbock Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Siedze i mysle, sunia dla Mari byla ruda, zobaczcie na tą psinke - wydaje mi sie, ze jest biszkoptowa, ale tam bylo slabe swiatlo, nie wiem juz teraz... Porownajcie prosze...: bardzo w typie goldenki? [URL=http://img717.imageshack.us/i/dscf9797.jpg/][IMG]http://img717.imageshack.us/img717/1143/dscf9797.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://img202.imageshack.us/i/dscf9794.jpg/][IMG]http://img202.imageshack.us/img202/6464/dscf9794.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://img686.imageshack.us/i/dscf9795.jpg/][IMG]http://img686.imageshack.us/img686/5207/dscf9795.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://img231.imageshack.us/i/psiaczekdobrocin.jpg/"][IMG]http://img231.imageshack.us/img231/9286/psiaczekdobrocin.jpg[/IMG][/URL] Quote
monika083 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 piekny pies,kurcze moze komus zwial lub ..skradziony wstawilam na goldeny w potrzebie Quote
Madallena Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Dziewczyny, jak nie wiecie co wpisac wpiszcie : NIE SPRAWDZONO. Mrowke dajcie bo bedzie miala wziecie ;) juz wyslalam ja babce z Gliwic zaineresowanej adopcja mikroskopem! Quote
fiorsteinbock Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [B]Monika083 - pieniadze doszly, dziekujemy![/B] Mamy dlug wielkosci 15zl :( Quote
fiorsteinbock Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Madallena']Dziewczyny, jak nie wiecie co wpisac wpiszcie : [B]NIE SPRAWDZONO.[/B] Mrowke dajcie bo bedzie miala wziecie ;) juz wyslalam ja babce z Gliwic zaineresowanej adopcja mikroskopem![/QUOTE] dokladnie, tak musimy redagowac ogloszenia. A Mroweczka boi sie, ale jest przytulasna, mysle, ze odpowiedni dom otworzy Mrowke na swiat. Quote
Madallena Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Jej to natychmiast przydalby sie tymczasowy... Kurde, do mnie dzisiaj przyjezdza jedna, a pozniej druga taka wyploszona jak Mrowka, wiec dopiero za jakies dwa miesiace moge ja wziac :( Czy jest szansa na lepsze fotki? To mini mini sunia, przy dobrych ogloszeniach szybko pojdzie. Szybciej niz ja na DT wezme... Quote
monika083 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Madallena']Jej to natychmiast przydalby sie tymczasowy... Kurde, do mnie dzisiaj przyjezdza jedna, a pozniej druga taka wyploszona jak Mrowka, wiec dopiero za jakies dwa miesiace moge ja wziac :( Czy jest szansa na lepsze fotki? To mini mini sunia, przy dobrych ogloszeniach szybko pojdzie. Szybciej niz ja na DT wezme...[/QUOTE] ja ja wlasnie oglaszam ,niestety malo o niej wiadomo ,ale sprobuje ,moze ktos konkretny sie odezwie.Przeraza mnie ,ze nie jest sterylizowana ,zanim pojdzie do adopcji dobrze byloby to zrobic ,tylko jak ? Quote
monika083 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Madallena']o kurcze, w Dobrocinie nie ma sterylek?[/QUOTE] tam nic nie ma !! psy sie tam rozmnazaja !!:shake: Quote
xmartix Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 super dziewczyny że tak działacie!! jak założycie wątki to podjacie ja mogę parę ogłoszeń zrobić trzeba może suki brać najpierw! zaraz poszukam tych piesków co piszecie w naszym spisie, może akurat będę miała lepsze zdjęcia bo przecież mam pełno zdjęć psów Quote
adkaaaaa5 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Widac, ze nie zdajecie sobie sprawy z sytuacji z Dobrocinie... Tam nie ma weta nawet.. podstawowej opieki, a Wy o sterylce mowicie... Jedynym sposobem, aby ja wysterylizowac jest zebrac pieniadze na ten cel i po sterylce zabrac ja na DT, chociaz mysle, ze wystarczyloby zabranie na DT- tam nikt by jej nie rozmnazal... Quote
Madallena Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Mrowke Mrowke! Zeby tylko malych nie miala :(:( oj Mrowencja, bardzo mi sie podobasz! Quote
Madallena Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='adkaaaaa5']Widac, ze nie zdajecie sobie sprawy z sytuacji z Dobrocinie... Tam nie ma weta nawet.. podstawowej opieki, a Wy o sterylce mowicie... Jedynym sposobem, aby ja wysterylizowac jest zebrac pieniadze na ten cel i po sterylce zabrac ja na DT, chociaz mysle, ze wystarczyloby zabranie na DT- tam nikt by jej nie rozmnazal...[/QUOTE] No, ja nie zdaje sobie sprawy z tego co sie tam dzieje..:( dlatego tu jestem ;) Quote
xmartix Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 ja wiem że tam nie ma nic, a psy nie mają szczepień, a weci tam już od dawna nie przyjeżdżają Quote
Recommended Posts