Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 949
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest dom dla kalekiego psa, nie mm czasu czytac calego watku, napiszcie troche wiecej info o Piraciku, ile ma lat, jaki jest na wysokosc, czy jest kastrowany, ile mniej wiecej kg. wazy. Przesylam linka do osoby ktora pokaze Piracika i sunie z guzem w niedziele do wyboru. Wilczek zrob troche wiecej fotek, Piracikowi, suni z guzem chyba ze macie jeszcze jedna bide na choryzoncie. Trzeba wykorzystac okazje bo takich domkow ktore chca dac domek bidzie jest malo.

Posted

Malince da sie super fotki zrobic nawet samemu,juz ci wysłalam, ale Piratowi...to trzy osoby prawie potrzebne,jest ruchliwy strasznie, nie dla osób starszych bo przewróci-ciągnie na smyczy,uwielbia zabawy ma około 5 lat, bez kastracji.
W czwartek jak bedzie ktos do pomocy to sie postaram zrobic jak najlepsze te foty.

Posted

posłały mi wreszcie wolontariuszki kochane zdjecia...Fejne i duzo...Na gg...a teraz ich znalezc nie umiem ,tam gdzie zapisałam tam ich nie ma:crazyeye:...GG mi skacze i sie wylogowuje...JA SIE ZASRZEEEELE:comp26: