Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 949
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przedłużyło się ze względu na inne pilne zabiegi, ale dziś zawiozłam go do lecznicy. Pewnie jest już po fakcie, ale dowiem się czegoś więcej jutro rano jak go odbiorę. Zostanie także wykastrowany, ale to będzie niestandardowy zabieg, bo ma jedno jąderko w mosznie. Jest wnętrem. Piracik trzymaj się.

Posted

Piracik pozszywany. Ale on biedny:-(

Oczodół wypełniono bandażem. Co kilka dni kawałek bandaża będzie wyciągany i obcinany, żeby wypełnił się ziarniną i nie był zapadnięty.

Posted

Witam Pani Aniu na wątku:lol:
Kama to nasza schroniskowa Cyganka.
Piracik za wszelką cenę stara się ściągać ten kołnierz. Musiałam mu go zawiązać bandażem bardzo ciasno, bo łapkami rozdrapuje to oczko. Cały dzień z walczę z nim i tym kołnierzem. Dobrze że nasz Grześ zauważył, że go ściągnął, bo byłoby kiepsko. Mam nadzieję że w nocy nie będzie kombinował.

Posted

Witam wszystkich ponownie ;),
Mam nadzieję, że Piracik nie będzie chciał zdjąc sobie tego kołnierza:razz: mały łobuz z niego. Musi być dzielny, wierzę że bardzo mu przeszkadza ale to przeciez dla jego dobra. Pozdrawiam