beka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 TribalWolf, możesz mi pomóc z określeniem do jakiej rasy podby jest pewien molos ze schronu> podasz maila? wyślę fotki Quote
esperanza Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 TribalWolf podaj proszę nr tel, a na który mogę pana ze Śródmieścia skierować Quote
TribalWolf Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 022 6221028 lub 517779906. Dudek dziś po szczepieniu. Dostał kombajn czyli ogólną szczepionkę na wsio. W jego wieku to i tak wsio ryba. Tak czy inaczej nie długo będzie mógł biegać na spacerach. Problemów żołądkowych brak :). Quote
esperanza Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Podalam nr tel panu, mam nadzieję że zadzwoni. Quote
TribalWolf Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Miły Pan właśnie dzwonił. Jesteśmy umówieni dziś koło godz 19. Quote
Owieczka Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 TribalWolf napisał(a):Miły Pan właśnie dzwonił. Jesteśmy umówieni dziś koło godz 19. No to zaciskam .... Quote
TribalWolf Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 I wszystko się udało :) :) :). Gacek vel Dudek w nowym domu. Cała rodzina w pełni go akceptuje. Ma kolegę, czarnego Maksa. Obyło się bez zbędnych starć. Za to Dudek zachował się jak prawdziwy "facet", ha pierwszy raz zadarł nogę i obsikał wiklinowy kosz a następnie hmmm narobił na posłanie nowego kolegi :(. Zajdł mu posiłek z miski i był z siebie zadowolony. Nowi właściciel mieszka w bliskiej okolicy parku sejmowego, Dudek będzie miał raj do biegania w centrum miasta. Jesteśmy wstępnie umówieni na pierwszy spacer w niedzielę. Quote
Owieczka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 TribalWolf napisał(a):I wszystko się udało :) :) :). Gacek vel Dudek w nowym domu. Cała rodzina w pełni go akceptuje. Ma kolegę, czarnego Maksa. Obyło się bez zbędnych starć. Za to Dudek zachował się jak prawdziwy "facet", ha pierwszy raz zadarł nogę i obsikał wiklinowy kosz a następnie hmmm narobił na posłanie nowego kolegi :(. Zajdł mu posiłek z miski i był z siebie zadowolony. Nowi właściciel mieszka w bliskiej okolicy parku sejmowego, Dudek będzie miał raj do biegania w centrum miasta. Jesteśmy wstępnie umówieni na pierwszy spacer w niedzielę. Cudne wieści !!!! Quote
esperanza Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Bardzo się cieszę. Dudek niezły test zrobił nowym opiekunom :-) TribalWolf wielkie i serdecznie dzięki za opiekę nad Dudkiem! Quote
TribalWolf Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Zadzwonię wieczorkiem albo pójdę zobaczyć co u Duka dobrego :) Quote
TribalWolf Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Mam dziś osobisty fatalny dzień. wiec nie dam rady zajrzeć do Dudka. Nie za co dziękować, przyjemność po mojej stronie. Quote
Owieczka Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 TribalWolf napisał(a):Mam dziś osobisty fatalny dzień. wiec nie dam rady zajrzeć do Dudka. Nie za co dziękować, przyjemność po mojej stronie. Oby do wiosny !!! :krolik: ( jak to się mawia ) :glaszcze: Zawsze nastepny dzień jest lepszy od poprzedniego :) I nie pisz że nie ma za co dziękowac bo JEST!!! I Sie przyłaczam do esperanzy : Ogromnie i serdecznie dziękujemy za opiekę nad Dudkiem :Rose::Rose::Rose: Quote
TribalWolf Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Hej :) , nowe wieści od Dudka. Ma się bardzo dobrze. Dziś idzie na pierwszy spacer, taki krótki. Na długie spacerowanie umówiliśmy się w przyszłym tygodniu. Właściciel zachwycony psem i reszta rodziny też. Dudek rozrabia. Taka z niego iskiereczka. Quote
esperanza Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Proszę zagłosujcie na schronisko w Kruszewie w ankiecie do konkursu na KrakVecie! http://www.dogomania.pl/threads/181512-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-marzec-pomA-A W schronisku jest ponad 380 psów i kilkanaście kotów, a tylko w poprzednim tygodniu przybyło 17 zwierzaków. Właściciele schroniska mimo przepełnienia bardzo dbają o psy i koty, ale jest znaczne przepełnienie. Quote
Kinia1984 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Ciotki...przepraszam za off... Topik skatowany prawdopodobnie siekierą potrzebuje DT, DS...Tak długo czeka w schronisku...:( http://www.dogomania.pl/threads/181579-Czy-skatowany-przez-zwyrodnialca-Topik-zazna-jeszcze-choAE-trochAE-szczAE-A-cia Quote
Recommended Posts