conceited Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 Dzięki za wstawienie ! Ja bym nie potrafiła. No chudziutki, można mu kostki liczyć. Pies ma na imię MR BIG :) mimo, że Dominice się nie podoba ;) Domi - on nie warknął, jemu się to nie podobało, ale nie warknął :) Quote
Andzike Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Jako fance "Seksu w Wielkim Miescie" - mi się Mr Big podoba :) Quote
GoniaP Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Trzymam kciuki za chłopaka. Jeśli ktoś ma go uratować, to właśnie dr. Piotr C. z Veticusa. Quote
What May NN Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 ja też mocno trzymam kciuki za tego cudnego wielkopsa!! miał szczęście, że trafił na Was dziewczyny. MR BIG - trzymaj się chłopie!! Quote
Glutofia Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Proszę o informacje na temat doga. Pomożemy. Quote
Glutofia Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 hmmm....zadzwoniłam do tego przytuliska twierdzą że nic im nie wiadomo na temat takiego psa. Możecie mi podac tel do kogoś kto wie cokolwiek? Quote
conceited Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 [quote name='Glutofia']hmmm....zadzwoniłam do tego przytuliska twierdzą że nic im nie wiadomo na temat takiego psa. Możecie mi podac tel do kogoś kto wie cokolwiek?[/QUOTE] Już napisałam wszystko na priv. Pies był w przytulisku tylko kilka godzin bo zawiozłam go do kliniki. Dziś jest w schronie Pan Roman, wczoraj była Pani Stasia, więc Pan Roman nawet nie wiedział, że pies był wczoraj w schronie. Mój numer 889 787 929 Quote
ania z poznania Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Dostałyśmy taki apel, ale Skórzewo to pod Dopiewo: [B]Skórzewo (wielkopolskie): zaginął 6-miesięczny berneńczyk LEO. [/B] [INDENT] Pies rasy - berneński pies pasterski Miejsce zaginięcia psa: Skórzewo - Wielkopolskie Zaginął Szczeniak 6 miesięczny Berneńczyk ( LEO) w dniu 27.07.2011 około godziny 14:00. Pies ma czerwoną obroże i jest bardzo ładnie zbudowany oraz ubarwiony. Przechodzi szkolenie dogoterapi dla naszego synka. Proszę o pomoc w odnalezieniu i odzyskaniu LEO. PRZEWIDZIANA NAGRODA. Kontakt z włascicielem: Grzegorz tel. 600293009 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [/INDENT] Quote
agaga21 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 conceited, taka mała prywata: czy jest możliwe, że spotkałam twoją mamę nad jeziorem w okolicach nowego tomyśla? :) Quote
conceited Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Agaga - moja mama mieszka w Rzymie ;) nic mi nie wiadomo, żeby przyjechała nad jezioro ;) Aniu - całe Skórzewo jest oplakatowane tym Berneńczykiem. W przytulisku go nie ma. Obawiam się, ze komuś się spodobał... Co do naszego MR BIGa, okazało się, że brak panowania nad łapkami jest spowodowany zmianami neurologicznymi. Pierwsza teoria o mocznicy się nie sprawdziła. Czekam cały czas na więcej szczegółów. Quote
_Goldenek2 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=4][B][FONT=Arial]Casting![/FONT] [/B][/SIZE][/FONT][/CENTER] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [CENTER][FONT=Arial][SIZE=3]Szukamy psa na okładkę Magicznego Drzewa! [/SIZE][/FONT][/CENTER] [FONT=Arial][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [CENTER][FONT=Arial][SIZE=3]Czy chcesz, aby Twój pupil został psem z okładki bestsellerowej powieści [B]MAGICZNE DRZEWO[/B]?[/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [/CENTER] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Arial] Poszukujemy psiaka, który wystąpi na okładce i ilustracjach kolejnej książki z serii "[B]Magiczne Drzewo[/B]", w roli mówiącego psa o imieniu [B]Budyń[/B]. Autorem powieści jest znany pisarz i reżyser filmowy [B]Andrzej Maleszka[/B]. Poszukiwany przez nas zwierzak to mieszaniec podobny do psa na załączonej ilustracji. Jeśli macie Państwo pieska, który przypomina naszego bohatera, wyślijcie jego zdjęcie. [/FONT][/SIZE][/FONT] [CENTER][IMG]http://pies.pl/cms_a/upload/image/pies%20z%20Magicznego%20Drzewa.jpg[/IMG] [/CENTER] [FONT=Arial][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3] Wybranemu przez Autora psiakowi oferujemy profesjonalną sesję zdjęciową. Na jej podstawie powstaną okładka i ilustracje powieści "[B]Magiczne Drzewo[/B]". Ponadto zwycięzcy castingu zapewniamy pełną miskę do końca roku. Prosimy zainteresowane osoby o wysyłanie do 10 sierpnia 2011 zdjęć pieska na adres mailowy [EMAIL="[email protected]?subject=Casting%20na%20okladke%20ksiazki%20%22Magiczne%20Drzewo%22"][email protected][/EMAIL]. Do zdjęć, w treści maila, prosimy dołączyć następujące informacje: imię i nazwisko osoby zgłaszającej zdjęcia, miasto, adres mailowy i telefon kontaktowy do właściciela czworonoga.[/SIZE][/FONT][FONT=Arial] [/FONT] [CENTER][SIZE=4][B][FONT=Arial]Gorąco zapraszamy na casting! Może macie podobnego psiaka w przytulisku? [/FONT] [/B][/SIZE][/CENTER] Quote
agaga21 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='conceited']Agaga - moja mama mieszka w Rzymie ;) nic mi nie wiadomo, żeby przyjechała nad jezioro ;) [/QUOTE] acha, to widać macie w dopiewie jeszcze inną agnieszkę, która zajmuje się adopcjami, psiaro-kociarę :D myślałam, że to może ty :) Quote
conceited Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 [quote name='agaga21']acha, to widać macie w dopiewie jeszcze inną agnieszkę, która zajmuje się adopcjami, psiaro-kociarę :D myślałam, że to może ty :)[/QUOTE] może Oris ?:) to tez Agnieszka :) więcej chyba nie ma. Ale fajny konkurs, szkoda, że żaden z naszych psiaków nie przypomina Budynia. Quote
oris Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 tak to byla mozja mama :) natychmiast mi zadzwoniła i o tym fakcie opowiedziała :) Quote
agaga21 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='oris']tak to byla mozja mama :) natychmiast mi zadzwoniła i o tym fakcie opowiedziała :)[/QUOTE] czyli jednak :) choć myślałam, że to mama conceited. jaki ten świat mały! szłam na spacer i pani nas zagadnęła, pewnie dlatego, że szliśmy z 3 psami :D dzieciaczki chciały pogłaskać pieski i okazało się, że to mama dogomaniaczki :) :) Quote
oris Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 poczatkowo nie mogłam wykombinic o jakiego psa chodzi, ale po chwili juz wiedziałam :) Quote
oris Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 byc moze bebe nad tym nad tym jeziorem koło 22 sierpnia, zwłaszcza ze opis mojej mamy brzmiał na taki szary doberman z okrągłą "mordą" :):):) Quote
agaga21 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='oris']byc moze bebe nad tym nad tym jeziorem koło 22 sierpnia[/QUOTE] jak będzie pogoda to może my też :) twoja mama wie gdzie nas szukać, bo przechodziła przy naszej działeczce :) w razie co, zapraszam na kawkę ;) Quote
oris Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 chetnie, bo ja cały czas sledze watek Morisa i pamietam jak on wygladał w przytulisku, cieszy mnie jego szczescie Quote
agaga21 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='oris']chetnie, bo ja cały czas sledze watek Morisa i pamietam jak on wygladał w przytulisku, cieszy mnie jego szczescie[/QUOTE] w końcu to wasz dopiewski pies :) miło będzie na żywo poznać kolejną dogomaniaczkę, więc jak będziesz to zajrzyj. my się tam wybieramy jak tylko się ociepli...mam nadzieję że w tym roku jeszcze będzie lato. Quote
Akrum Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 a o jakim jeziorku mowa?? hm?? może i my w odwiedziny wpadniemy na spotkanie dogociotek?? Quote
agaga21 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [quote name='Akrum']a o jakim jeziorku mowa?? hm?? może i my w odwiedziny wpadniemy na spotkanie dogociotek??[/QUOTE] jezioro kuźnickie w boruji kościelnej :) ale zaoffowałyśmy tu!:oops: Quote
Akrum Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 aaaa tam :) Pyrdka tam często na weekend bywa jak jest ładna pogoda, działeczkę tam jej rodzina ma :) to żabi skok od nas :) Quote
GoniaP Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Mr. Big Pierwotne przypuszczenia co do mocznicy nie potwierdziły się, parametry krwi są w normie. Miał też zrobione rtg w narkozie. Zdjęcia ujawniły zaawansowaną spondylozę, więc chłopak ma jakieś 6-7 lat. Ma zaburzenia neurologiczne, zaburzenia ruchu, innochód. Dostał leki wspomagające układ nerwowy i inne. W międzyczasie miał też skręt żołądka :( ale na szczęście na dyżurze dr. Piotra. Jeśli leczenie nie przyniesie efektu trzeba rozważyć konsultację u neurologa i zrobić tomografię odcinka szyjnego kręgosłupa lub chociaż cyfrowy rtg. Quote
Recommended Posts