conceited Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Niestety. Widze go czasem jak daleko odchodze, wtedy szczeka, taki duzy rudawo-brazowy kundel. Za daleko jednak na zdjecia. Quote
beataczl Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [B]conceited [/B] w Twoim podpisie nie dziala link do Sprezynki... Quote
conceited Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 poprawilam:oops: czy ktos mi jutro pomoze w przewozeniu Dziadusia do DT, ktory jest na drugim (doslownie!) koncu Poznania ? planuje jechac tak kolo 11, ale boje sie , ze Dzaidzio nie bedzie wspolpracowal... nie wiem jak go zmusic zeby wlazl do kontenereka skoro on siedzi w budzie i warczy... nie chce uzywac chwytaka ... :-( ktos pomoze? jutro? Kara? Helga&Ares? Ania z Poznania? Quote
conceited Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Dziadzio juz w DT :) sczegoly w jego watku :) Quote
ania z poznania Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Zapraszam na bazarek szalikowy :): [url]http://www.dogomania.pl/threads/194126-Jesienny-bazarek-szalikowy-na-pomoc-psom-pod-opiek%C4%85-BB-do-24.10?p=15505086#post15505086[/url] Quote
KaRa_ Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 To na kiedy umawiamy się na zdjęcia? mi pasuje w sobotę tak max do 13tej. Quote
conceited Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='KaRa_']To na kiedy umawiamy się na zdjęcia? mi pasuje w sobotę tak max do 13tej.[/QUOTE] ja niestety calą sobote jestem w pracy. moze Ania z Poznania lub Oris... choc jesli byscie mialy sie umowic, to moze byscie zawiozly sznaucerka...to wydaje sie byc teraz najpilniejsza sprawa. i chcialam jeszcze zapytac, czy znacie moze dziewczyny jakies DT, ktory ma wolne miejsce? chocby platne? chcialabym wyciagnac Sprezynke, nikt w jej watek nie wchhodzi, a w jej przypadku czas sie liczy. Quote
ania z poznania Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='KaRa_']To na kiedy umawiamy się na zdjęcia? mi pasuje w sobotę tak max do 13tej.[/QUOTE] Ok, to możemy jutro o 9.30 się spotkać? Quote
malawaszka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 jaki nr telefonu można podawać w sprawie psiaków od Was? Quote
KaRa_ Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='ania z poznania']Ok, to możemy jutro o 9.30 się spotkać?[/QUOTE] Niestety jutro nie będę mogła bo nie mam jednak jak dojechać bo brat mi bierze samochód ;/ Quote
conceited Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='malawaszka']jaki nr telefonu można podawać w sprawie psiaków od Was?[/QUOTE] moze byc moj 889 787 929 :) Dziewczyny - dajcie znac czy w koncu jedziecie czy nie, bo trzeba powiadomic kierownika jesli tak. Wlasnie mialam dzwonic, ale widze, ze jednak nie :) Quote
ania z poznania Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='KaRa_']Niestety jutro nie będę mogła bo nie mam jednak jak dojechać bo brat mi bierze samochód ;/[/QUOTE] A jak wyglądasz z czasem w przyszłym tygodniu? Quote
KaRa_ Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='ania z poznania']A jak wyglądasz z czasem w przyszłym tygodniu?[/QUOTE] W tygodniu to środa i piątek. Chyba,że przejeżdzasz przez Skórzewo i mogłabyś mnie zgarnąć to wtedy jutro. Quote
KaRa_ Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Środę tak po 10tej spokojnie będę mogła jechać Quote
ania z poznania Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Ok, super, to w takim razie umówimy się na środę :) Quote
ania z poznania Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Ciotki kochane, mam takie pytanie: Czy któraś może nudzi się :evil_lol: w poniedziałek i chciałaby się przejechać ze mną do Szczecinka zawieźć staruszka astka do hotelu :razz:? Wycieczka byłaby połączona z atrakcją :multi: dla każdej dogomaniaczki- zwiedzaniem najnowocześniejszego schroniska w Polsce (naprawdę takiego jeszcze nie widziałyście), przy którym jest hotel. Quote
KaRa_ Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Ja bym chętnie to schronisko zobaczyła ale tak jak mówiłam siedzę do 14tej w pracy :( Quote
ania z poznania Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Są tam min. granitowe i szklane wanny do....... hydromasażu!!!!! Quote
KaRa_ Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='ania z poznania']Są tam min. granitowe i szklane wanny do....... hydromasażu!!!!![/QUOTE] Aż żałuje,że jestem wtedy w pracy bo chętnie bym to zobaczyła na własne oczy bo aż mi się wierzyć nie chce:crazyeye: Quote
ania z poznania Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Jak ja tam pojechałam pierwszy raz to też nie chciałam wierzyć, chodziłam jak we śnie! A wolontariuszki (uczennice technikum wet.) [B]czeszą! [/B]psy! Jeszcze kuchnia- gotowanie jedzenia w proporcji 3 kg ryżu na 70kg mięsa. Quote
conceited Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 aktualizuje bo niektore psy maja teraz swoje watki i tu sie malo pisze :) : 1. Miki pojechal do domku do Warszawy 2. Dziadzio pojechal do DT 3. Sprezynka czeka w schronie na sterylke, mam nadzieje, ze zostanie przeprowadzona w tym tygodniu, a wtedy zaraz po zabiegu pojedzie do DT. Quote
conceited Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Ja niestety nie moge dzis zabrac Frani do siebie na DT. Bardzo chcialam, ale jak czesc osob wie, ja bardzo duzo pracuje w roku szkolnym, w ten wtorek i srode nie ma mnie od rana do wieczora wiec nie wezme dzis psa po to, zeby jutro i pojutrze siedzial sam w klatce kennelowej :( myslalm, ze moj TZ mi pomoze i te dwa dni z nia spedzi, ale dzis dostal zlecenie i jedzie w trase (jest kierowca) wiec nie bedzie go tez w te dni w domu. Bede mogla ja wziac dopiero w czwartek (choc w piatek znow pracuje od rana do wieczora :( ale licze, ze TZ wtedy bedzie). Na szczescie w ten weekend nie mam studentow zaocznych. Przepraszam Franiu :( Quote
conceited Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Dzis Frania i Spręzynka zostana wysterylizowane w przytulisku :) zaraz potem obydwie pojada na DT :) Frania do mnie. Quote
Recommended Posts