Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

poprawilam:oops:

czy ktos mi jutro pomoze w przewozeniu Dziadusia do DT, ktory jest na drugim (doslownie!) koncu Poznania ? planuje jechac tak kolo 11, ale boje sie , ze Dzaidzio nie bedzie wspolpracowal... nie wiem jak go zmusic zeby wlazl do kontenereka skoro on siedzi w budzie i warczy... nie chce uzywac chwytaka ... :-( ktos pomoze? jutro? Kara? Helga&Ares? Ania z Poznania?

Posted

[quote name='KaRa_']To na kiedy umawiamy się na zdjęcia? mi pasuje w sobotę tak max do 13tej.[/QUOTE]

ja niestety calą sobote jestem w pracy. moze Ania z Poznania lub Oris...

choc jesli byscie mialy sie umowic, to moze byscie zawiozly sznaucerka...to wydaje sie byc teraz najpilniejsza sprawa.

i chcialam jeszcze zapytac, czy znacie moze dziewczyny jakies DT, ktory ma wolne miejsce? chocby platne? chcialabym wyciagnac Sprezynke, nikt w jej watek nie wchhodzi, a w jej przypadku czas sie liczy.

Posted

[quote name='ania z poznania']Ok, to możemy jutro o 9.30 się spotkać?[/QUOTE]
Niestety jutro nie będę mogła bo nie mam jednak jak dojechać bo brat mi bierze samochód ;/

Posted

[quote name='malawaszka']jaki nr telefonu można podawać w sprawie psiaków od Was?[/QUOTE]

moze byc moj 889 787 929 :)

Dziewczyny - dajcie znac czy w koncu jedziecie czy nie, bo trzeba powiadomic kierownika jesli tak. Wlasnie mialam dzwonic, ale widze, ze jednak nie :)

Posted

[quote name='ania z poznania']A jak wyglądasz z czasem w przyszłym tygodniu?[/QUOTE]
W tygodniu to środa i piątek. Chyba,że przejeżdzasz przez Skórzewo i mogłabyś mnie zgarnąć to wtedy jutro.

Posted

Ciotki kochane, mam takie pytanie:

Czy któraś może nudzi się :evil_lol: w poniedziałek i chciałaby się przejechać ze mną do Szczecinka zawieźć staruszka astka do hotelu :razz:?

Wycieczka byłaby połączona z atrakcją :multi: dla każdej dogomaniaczki- zwiedzaniem najnowocześniejszego schroniska w Polsce (naprawdę takiego jeszcze nie widziałyście), przy którym jest hotel.

Posted

[quote name='ania z poznania']Są tam min. granitowe i szklane wanny do....... hydromasażu!!!!![/QUOTE]
Aż żałuje,że jestem wtedy w pracy bo chętnie bym to zobaczyła na własne oczy bo aż mi się wierzyć nie chce:crazyeye:

Posted

Jak ja tam pojechałam pierwszy raz to też nie chciałam wierzyć, chodziłam jak we śnie! A wolontariuszki (uczennice technikum wet.) [B]czeszą! [/B]psy! Jeszcze kuchnia- gotowanie jedzenia w proporcji 3 kg ryżu na 70kg mięsa.

Posted

aktualizuje bo niektore psy maja teraz swoje watki i tu sie malo pisze :) :

1. Miki pojechal do domku do Warszawy
2. Dziadzio pojechal do DT
3. Sprezynka czeka w schronie na sterylke, mam nadzieje, ze zostanie przeprowadzona w tym tygodniu, a wtedy zaraz po zabiegu pojedzie do DT.

Posted

Ja niestety nie moge dzis zabrac Frani do siebie na DT. Bardzo chcialam, ale jak czesc osob wie, ja bardzo duzo pracuje w roku szkolnym, w ten wtorek i srode nie ma mnie od rana do wieczora wiec nie wezme dzis psa po to, zeby jutro i pojutrze siedzial sam w klatce kennelowej :( myslalm, ze moj TZ mi pomoze i te dwa dni z nia spedzi, ale dzis dostal zlecenie i jedzie w trase (jest kierowca) wiec nie bedzie go tez w te dni w domu.
Bede mogla ja wziac dopiero w czwartek (choc w piatek znow pracuje od rana do wieczora :( ale licze, ze TZ wtedy bedzie). Na szczescie w ten weekend nie mam studentow zaocznych.
Przepraszam Franiu :(