Złośnica Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 a czy ja moge poprosic o foty na priv???:razz: Quote
AMFI Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Gratulki dla wszystkich wystawców, w szczególności za sukces dla Marty i Penny :kciuki: oraz dla Carbonarastaff i mojego ulubieńca Carbusia:loveu: Czekamy na dokładne wyniki i FOTY FOTY FOTY! Quote
Carbonara Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Fotki z wystawy 8) Nie sa najlepszej jakości ale zawsze coś :wink: Carbo Cest i Szado LarryFlint Pullera ,Carbo i Szado Carbo i Cest a tu schodzimy z ringu...ufff Carbo jako Młodzieżowy Zwycięzca Klubu i Najlepszy Junior w rasie :D Porównanie BOB i gratulacje dla Bob-a Penny i Marty Quote
Złośnica Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 bardzo niewyraźne...ale ta różowa landrynka to ja :lol: :lol: :lol: [/ Quote
Marta Chmielewska Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Carbonara.... zamorduję za tą czerwoną piłkę.... :mad: ;) Quote
Asta Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 My wracamy z 3 mejscem oraz z 2 z MP;)Gratulki dla Was wszystkich:multi: Quote
Złośnica Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 DZIĘKI !!!!!! :p:p:p:p Marta ...jest już wieczór i czekam na foteczki :razz::razz::razz: Quote
Olynda Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 tak ja czekam też na foteczki.... z chącia obejrze marte penny i inee pieseczki Quote
wfh85 Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Gratulacje dla wszystkich a szczególne pozdrowienia od Fridy dla Carbo i Cesta ;) Quote
Marta Chmielewska Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Mam fotki, ale marnie z tym stoję... :oops: Tylko kilka bullowatych i ani jednego fafika (poza jednym Penny). Tak jakoś, nie bardzo miałam kiedy pstrykać :cool1: Może w Katowicach się poprawię :cool3: Nie działa mi images, nie mogę ich załadować. Quote
Marta Chmielewska Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Zdjęć jak mówiłam niewiele, pozostałe niebullowate w topiku na wystawach: Pennu *** Lukierek *** *** *** *** Toffiolek, rozkochany w koledze ctr :evil_lol:;) Quote
sortis Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Marta Chmielewska, wszystkie foty, i te tu i w topiku wystawy są zupełnie fantastyczne! Ale to :loveu::multi: :lol: :loveu: :multi: :lol: mosiężna figurka... skarbonka świnka... cudo!!!!! Mogę sobie wziąć to zdjęcie? Pliiiiiz... Quote
Marta Chmielewska Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Bierz, jeśli chcesz :lol: Doszłam do wniosku, że Penul nie jest czarna pręgowana tylko mahoniowa. Ciągle ktoś mnie pyta czy ją farbuję :evil_lol: A co, nie widać? Quote
staff-ka Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Tutaj równiez składam na Twoje rece Marto - GRATULACJE :multi: jak i również GRATKI dla Carbonarastaff i Carbuśka - spisaliście sie na 6+ :laola: Pozdrawiam ciepło .. ;) Ps.Ze swojej strony bardzo serdecznie dziękuję młodej hendlerce Patrycji ,że zgodziła sie pomóc i zaprezentowała Szado :Cool!: - jestem dozgonnie wdzięczna ..... :popcorn: Quote
Recommended Posts