Carbonara Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 My również przyłaxczamy się do życzeń...samych wygranych i powodzenia:cool3: dla wszystkich posiadaczy bullowatych...i do spotkanka:razz: Quote
bongobongo Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 ŻYCZYMY WSZYSTKIM SUKCESÓW i miłych wrażeń na jutrzejszej wystawie:lol: My dzisiaj jesteśmy już po klubowej i CACIB-owej w Wilnie, oto jakie otrzymałam tefoniczne informacje: Na klubowej Charger zdobył Zw. Mł. i tym samym ukończył Mł. CH. LT. oraz Mł. Baltic Champion.:multi: Zw. Rasy zdobył Mister Man Mery Mariatos, Fridzia NSwR. Na CACIB-owej nasz Charger był wystawiany w klasie otwartej i był drugi, po Staffkarze, który zdobył CACIB-a i Zw. Rasy. Fridzia NSwR i CACIB. Wszystkich staffików na klubowej było 5 ( 4 psy i 1 suka) a CACIB-owej albo taka sama stawka, albo o jednego staffiorka więcej, tylko nie wiem czy psa, czy suczkę. Pozdrawiamy! Quote
bongobongo Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Asta napisał(a):Gratulacje bongobongo:multi: Dziękujemy bardzo! Po raz pierwszy byliśmy oceniani przez Szwedów, więc ciekawi byliśmy oceny. Dzisiaj dla nas to już koniec wrażeń, bo finały klubowej są jutro, razem z finałami CACIB-owej. Quote
Carbonara Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Serdecznie gratulujemy Bongobongo! Super i tak trzymać;) Gratulki również dla Staffkara i Mistera oraz dziewczynki Fridzi:loveu: Poprawiliście mi humor:cool3: A my jutro...juz mnie trzęsie stres :roll: :lol: Quote
Asta Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 słuchajcie,a beda wybierali najlepszego ttb? bo na stronie nic nie pisza, a zawsze sie wybiera:roll: Quote
bongobongo Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Carbonara napisał(a):Serdecznie gratulujemy Bongobongo! Super i tak trzymać;) Gratulki również dla Staffkara i Mistera oraz dziewczynki Fridzi:loveu: Poprawiliście mi humor:cool3: A my jutro...juz mnie trzęsie stres :roll: :lol: Wielkie dzięki! Mi też się zrobiło miło, że polskie staffiorki zgarnęły dzisiaj wszystko we Lwowie, ale nie ma co ukrywać - była nas przewaga ilościowa:diabloti: , ale oczywiście jakościowa także:eviltong:! Żałuję, że nie mogę się wybrać pokibicować Wam, ale będzie moja córka, także liczę na wiadomości z pierwszej ręki:lol: Quote
Asta Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 no to bongobongo, zycze powodzenia twojej córce;) Quote
Delya Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Gratuluję:multi: , opłacało się trzymać kciuki:loveu: . Quote
bongobongo Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Asta napisał(a):no to bongobongo, zycze powodzenia twojej córce;) Ona będzie raczej towarzysko, bo przecież nasz rudasek jest w Wilnie. Chociaż może będzie wystawiać psa znajomym....:p Quote
bongobongo Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Delya napisał(a):Gratuluję:multi: , opłacało się trzymać kciuki:loveu: . Dzięki, to miło, że możemy liczyć na Ciebie! Nasz rudasek został wyściskany i ukochany, to samo poprosimy dla Rudi (oczywiście w naszym imieniu)!:iloveyou: Quote
Delya Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Już ją wyściskałam od Was. Teraz odsypia poranny trenning:evil_lol: . Quote
bongobongo Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Delya napisał(a):Już ją wyściskałam od Was. Teraz odsypia poranny trenning:evil_lol: . To zupełnie, jak nasz - tylko emocje wystawowe, zresztą chrapie razem ze swoim właścicielem:eviltong: Quote
porterin Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Najświeższe wieści z Wloclawka: staffordshire bull terrier: WWW KNIGHT ERRANT Port Erin - Mlodzieżowy Zwycięzca Klubu Brawo Carbonarastaff!!!!!!!!! PENNY LANE Port Erin-Zwycięzca Klubu,BOB BrawoMarta!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
bongobongo Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Tak, tak, ja też już wiem i gratulujemy zwycięzcom!!:laola: Marta! Wyściskaj od Chargera Peny, przecież to jego ulubiona stafficzka:lol: Quote
bongobongo Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Gratulujemy "Rodzince Buldożerów"!:Dog_run: :laola: :laola: Nasze kuzynowstwo: MAGNETIC BOY i MAGIC LADY otrzymały oceny WO! Trzymamy kciuki za MAGNETIC BOY BULDOŻERA na Bisie Szczeniąt! Quote
sortis Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 porterin napisał(a): WWW KNIGHT ERRANT Port Erin - Mlodzieżowy Zwycięzca Klubu . . . i najlepszy junior w rasie! Gratuluję! Quote
Alojzyna Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Gratulacje dla zwycięzców :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: i słowa otuchy dla tych, którym się tym razem nie udało.;) ;) Czekamy na szczegóły i zdjęcia.:lol: Quote
Olynda Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 wow marta naprawde widziałam że stac cie na to zasłużone zwycięstwo bravo !!!! dla ciebie i pennulki :loveu::loveu::loveu: mozesz byc z niej dumna :loveu::loveu::loveu: Quote
bongobongo Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 MAGNETIC BOY BULDOŻER na Bisie Szczeniąt III miejsce! Gratulacje!:klacz: :klacz: :klacz: Quote
bongobongo Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Alojzyna napisał(a):Gratulacje dla zwycięzców :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: i słowa otuchy dla tych, którym się tym razem nie udało.;) ;) Czekamy na szczegóły i zdjęcia.:lol: Podpisujemy się pod tym czterema łapami:eviltong: Quote
tomo Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 WIELKIE ALE TO WIELKIE GRATULACJE - choć niektórym mogliśmy już gratulować przed wystawą Pani Justynko ;) :klacz: . GRATULKI DLA MARTY :klacz: GRATULKI DLA NASZEGO POLSKIEGO RUDASKA i SZADARA :klacz: I CAŁEJ CAŁEJ RESZTY BBBBBBBBRRRRRRRRRAAAAAAAAWWWWWWWOOOOOOOOO!!!!!! Czekam na resztę wyników i sesję zdjęciową :-) Quote
Złośnica Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 teraz my .... :lol: :lol: :lol: SCOOTER Buteo vel. LUGER Zwycięzcą Klubu i Zwycięzcą Rasy !!!:multi: :multi: :multi: Dziękujemy za pogaduszki pod ringiem i gratulujemy pozostałym uczestnikom. Dzięki za słodkiego buziaka od Peny...:loveu: Quote
Marta Chmielewska Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Bardzo dziękuję za gratulacje i najlepsze jeszcze raz dla pozostałych zwycięzców :lol: Było bardzo sympatycznie(choć długo i wróciłyśmy do domu dopiero po 1 w nocy) ale atmosfera była fantastyczna. Zdjęć mam niestety niewiele, wolałam pogadać niż pstrykać ;-) Quote
Carbonara Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Wielkie gratulacje dla wszystkich uczestników wystawy duże brava dla Penny za BOBa:cool3: Ogromniaste brava dla naszych stafforków które reprezentowały Polske za granicą: Staffkar, Charger, Mister, Fridzia, Torpedus (Austria) oraz gratki dla przesympatycznej amstaffki Rakji:loveu: To bardzo wspaniałe wiadomości, radocha ogromna z sukcesów polskich terrierów typu bull. Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool2: :cool2: :cool2: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Bardzo dziekujemy za gratki:oops: To był dzień pełen niezapomnianych wrażeń i radości. Carbo jak nigdy był bardzo spokojny (jak na niego) w ringu może dlatego że ja podeszłam do tego na totalnym luzie i potraktowałam to jak zabawę;) Quote
Recommended Posts