Jump to content
Dogomania

Tarnobrzeg , Stalowa Wola , Dębica - REAKTYWACJA

Recommended Posts

Posted

Owszem,można złosić,ale po pierwsze sytuacja naszego stowarzyszenia nie jest tak trudna jak np. schroniska w Kielcach:razz: , a po drugie nie ma jako takiego przytuliska,a zwierzaków nie jest wiele w porównaniu do innych przytulisk:roll:...noi na końcu..kto zna tspz i będzie głosował? z 20 osób...marne szanse :cool1:.

Ale ze mnie pesymistka :mad:....
Aha..zapraszam na bazarki-linki w podpisie:)

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marlena:)']Owszem,można złosić,ale po pierwsze sytuacja naszego stowarzyszenia nie jest tak trudna jak np. schroniska w Kielcach:razz: , a po drugie nie ma jako takiego przytuliska,a zwierzaków nie jest wiele w porównaniu do innych przytulisk:roll:...noi na końcu..kto zna tspz i będzie głosował? z 20 osób...marne szanse :cool1:.

Ale ze mnie pesymistka :mad:....
Aha..zapraszam na bazarki-linki w podpisie:)[/quote]
no też jestem własnie takiego zdania...ale można by np zgłosić schronisko w mielcu oni tam na prawde potrzebują pomocy, nasi pomagają ale oczywiście to nie wystarcza:roll:

Posted

Dobra zgłosiłam ale nie wiem czy im więcej osób poprze to zgłoszenie to lepiej. Bo oni koło 16 grudnia dopiero robią liste zgłoszonych schronisk. Moze lepiej by było jak by kilka osób zgłosiło schronisko w Mielcu.

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='justynan2'][URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=6402&start=90[/URL]
ja właśnie zagłosowałam a wy? Oczywiście na Mielec[/quote]
też bym zagłosowała na mielec ale mi sie otwiera już z oddanymi głosami...:-(

• 2 weeks later...
Posted

Umówiony spacerek był kilka razy, ale nic nie wyszło bo za każdym razem ktoś nie mógł.
Po reszto w spacerku uczestniczyć mogę tylko ja bez mojej suczy.
Więc nie wiem czy za bardzo jej sens abym się w ogóle wybierała. Na zlot dogomaniaków mieliśmy jechać, ale to tez bez sensu... zwłaszcza z Tiną...

Posted

bo Tinka jest a-kontaktowa... :( nie lubi obcych ludzi (boi się...) przeważnie atakuje...
Inne psy... nie wyraża większej chęci do zabaw.... a już na pewno nie do suczek.
Chociaż ostatnio na spacerze poganiała się troszkę z taką fajną suczką. Aż byłam w szoku.... Myślę, że Tinowej przydała by się jakaś koleżanka. Myślałam o Funi, bo ona jest taka zrównoważona i przyjacielska, a moja sucz wrogo nastawiona więc potrzeba psiaka który nie da się sprowokować jej warczeniem.

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']bo Tinka jest a-kontaktowa... :( nie lubi obcych ludzi (boi się...) przeważnie atakuje...
Inne psy... nie wyraża większej chęci do zabaw.... a już na pewno nie do suczek.
Chociaż ostatnio na spacerze poganiała się troszkę z taką fajną suczką. Aż byłam w szoku.... Myślę, że Tinowej przydała by się jakaś koleżanka. Myślałam o Funi, bo ona jest taka zrównoważona i przyjacielska, a moja sucz wrogo nastawiona więc potrzeba psiaka który nie da się sprowokować jej warczeniem.[/quote]

A mnie nie ugryzła :diabloti:

Funia da sobie radę ;)

Posted

[quote name='Luzia&Funia']A mnie nie ugryzła :diabloti:

Funia da sobie radę ;)[/quote]

Bo to jeszcze zależy. Od człowieka oczywiście :)
I od niej nastroju.
Ale do innych psów jest masakra... hmmm może funia podoła :) nie wiem...
jesteś chcętna nauczyć mojej Tinki przyjaźni ?:D

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Bo to jeszcze zależy. Od człowieka oczywiście :)
I od niej nastroju.
Ale do innych psów jest masakra... hmmm może funia podoła :) nie wiem...
jesteś chcętna nauczyć mojej Tinki przyjaźni ?:D[/quote]

Oj tam po prostu jestem zajebista i Tinkowa mnie lubi :loveu: z wzajemnością :loveu:

Spoko można spróbować :razz: Na wszelki wypadek od czego są kagańce :cool3: To moje założę :razz: To kiedy??:p

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Oj tam po prostu jestem zajebista i Tinkowa mnie lubi :loveu: z wzajemnością :loveu:

Spoko można spróbować :razz: Na wszelki wypadek od czego są kagańce :cool3: To moje założę :razz: To kiedy??:p[/quote]

no pewnie :D

Jak tylko wrócę z ferii :) zgadamy się :) dziękuję :buzi:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']no pewnie :D

Jak tylko wrócę z ferii :) zgadamy się :) dziękuję :buzi:[/quote]

Ale ja jestem wielka :diabloti:

Ok nmzc :loveu:

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

[quote name='Paulina_mickey']to tak samo jak mój Miki:roll:[/quote]

Ta widziałam na spacerze jaki jest akontaktowy :diabloti::diabloti::diabloti: