_ChiQuiTa_ Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Aira']Ja się zgłaszam. Tylko nie wiem, którego psiaka wziąć.[/quote] najlepeiej wszystkie :bigcool: Quote
Aira Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Coś Ty, musiałabym mieć chyba siłę Pudzianowskiego i nerwy stoickiego filozofa ;-) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 no wiesz zalezy jakie masz psiaki :D jak byś miała takich rozmiarów jak moja Tina (patrz avatar) to by nie było problemu :D Quote
Marlena:) Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Nooo..Ja już jestem:evil_lol: ..Podnoszę temacik:diabloti: ...i nadal czekamy:cool3: ..na wiecej:diabloti: .. [B][SIZE=4]Pozdro dla sąsiadów:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/SIZE][/B] Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Co taki mały ruch.... Ciotki kto jeszcze na spacerek idzie?? Quote
Marlena:) Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Maltko...gdańsk trochę zadaleko:lol: ..ale oczywiście cię przyjmiemy...prawda??:evil_lol: :evil_lol: .... Quote
Luzia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 No pewnie że z gdańska też można nawet ze Szczecina przyjmiemy :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Wszystkich przyjmiemy Dogomaniaków ale spacerek w Tarnobrzegu :D:diabloti: Quote
Luzia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 No wiedomo że w Tarnobrzegu przecierz nie w Gdańsku :diabloti::diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Tak tak, ale mówie żeby z calej polski ludzie do tBG.... (chociaz wiem ze to niemozliwe :D) Quote
Luzia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Ba z całej Europy :evil_lol: Z całego świata nawet :diabloti: Quote
Luzia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Może jakiś Włoch się pisze albo Hiszpan w ostateczności :razz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Cos czuje ze na spacerku wyladujemy w 5 osób i tyle Quote
Luzia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Damy rade co by nie wiadomo czym więcej ludu tym rażniej ale co tam :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='luzia']No pewnie że z gdańska też można nawet ze Szczecina przyjmiemy :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] Luiza my sie chyba znamy:D:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='luzia']Tak a można wiedzić z kąd :cool3:[/quote] Paulina koleżanka Anety:D:evil_lol: dalej mam naprowadzac?:cool3: Quote
Luzia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Nie już nie trzeba :p co Ty też się szkujesz na spacerek :diabloti: Weżmiemy ze sobą Anete i Natka :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='luzia']Nie już nie trzeba :p co Ty też się szkujesz na spacerek :diabloti: Weżmiemy ze sobą Anete i Natka :evil_lol:[/quote] mój pies nie nadaje sie niestety na spacery...:roll: ale za to Natek jak najbardziej:D Quote
Luzia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 No to teraz pozostaje tylko Anetke namówić :evil_lol: A czemu Miki się nie nadaja aż taka bestia :cool3: Funia by go zaraz wyprostowała:lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='luzia']No to teraz pozostaje tylko Anetke namówić :evil_lol: A czemu Miki się nie nadaja aż taka bestia :cool3: Funia by go zaraz wyprostowała:lol:[/quote] wiesz to już nie chodzi o psy bo Ty masz sunie i Edtyka też wiec pewnie nie było by tak źle ale on jest nie przyzwyczajony do przebywania z obcymi ludźmi...on w ogule nie lubi raczej ludzi...a o psy jest strasznie zazdrosny...:roll: Quote
Luzia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Szkoda a Ty byś się nie załapała sama :cool3: czym więcej ludu tym lepiej :razz: Quote
Recommended Posts