_ChiQuiTa_ Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Ja też dam fotki jak tylko znajde chwile. co do spacerku u Marleny postaram sie dojechac i zabrac Luizę. Ale najlepiej przed 10 lutego bo Gaja idzie na sterylke. Quote
Marlena:) Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Zabierz Luizę z piesem :cool3:.. Ja 18-tego wywożę Agę,więc mi tez pasuje przed 10 ;) ,bo dziewczyny poznają laskę :) Quote
wishina Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Nie, nie, Nero tylko z bratem moim na ferie przyjechał - dzięki Bogu...eh... Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Co co dziewczynki? Śledzimy pogodę i umawiamy się przed 10tym? a ja już postaram się dowieźć Luizę z piesami i siebie z piesem :) Quote
Benia-b Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Zrobię OFFA-wybaczcie:oops:-ale jesteśmy w pilnej potrzebie.. Poszukujemy osoby z okolic Tarnobrzega do wizyty przedadopcyjnej. Domek ma być w Gorzycach tarnobrzeskich. Czytałam w czarnych kwiatkach-....i ... Do adopcji jest staruszka 10-letnia mastifka angielska. Ze względu na swój wiek nie może być już wysterylizowana-(dobry wet wystawił te opinię)tu jest diabeł pogrzebany. Czy mogłabym na Was liczyć? Quote
Marlena:) Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Beniu jestem z Gorzyc ;) chętnie się tym zajmę,bo znam większosc tutejszych mieszkańców.Czarne kwiatki wstawiłam ja i dobrze znam większośc 'takich' ludzi. Daj namiary na PW :) Quote
Benia-b Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Bardzo, bardzo dziękuje za zwizytowanie domu! Quote
wishina Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 To może niedziela? Jak tam z czasem stoicie? Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Mi pasuje. Tylko transport muszę zmotać dla siebie i Luizy z piesami... bo nas autobusem nie wezmą :mad: Quote
Marlena:) Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Taa..a 10-tego Gaja ma sterylke a bez jej agresorka to juz nie to samo :evil_lol::diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Tak, jak pójdzie na sterylke to my odpadamy :( Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 To jak dziewczyny ze spacerkiem. A oto fotki ze spacerku ostatniego, sorki że z opóźnieniem [url=http://picasaweb.google.pl/edytatbg/DogomaniackiSpacer2009?feat=directlink]Picasa Web Albums - Edyta - Dogomaniacki ...[/url] Quote
Marlena:) Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Fotki super :loveu: A co do spacerku to juz zależy od naszych stalowowolskich dogomaniaczek :cool3: Quote
Monka-stw Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Fotki super :loveu: Wrzuciłam do podziwiania na bassecie forum :) mam nadzieję, ze nie macie nic przeciwko :cool3:. Odnośnie spacerku...to niestety urlop mi się skończył, trzeba było wrócić do pracy... i w związku z tym ja tylko w weekendy jestem wolna (po wcześniejszym uzgodnieniu), bo po pracy to już ciemno się robi, chyba że nie macie nic przeciwko spacerkom wieczorem to ja jak najbardziej jestem za... a nie wiem jak wishina... ?? Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Ja też jestem ZA, ale jak sie spotykamy w Gorzycach to ja z Luizą mamy delikatny problem z dojazdem, ale coś się może wymodzi. A co do zdjęć, to ja nie mam nic przeciwko, tylko chyba data na nich jest zła, bo mi się ustawić nie chciało :D Quote
Marlena:) Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Spacerek jutro w Gorzycach około 13.Transport załatwiony :) Teraz czekamy na Was z niecierpliwością :loveu: Quote
wishina Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Podjedziemy na auta do Sandomierza po Was i po piesy (12:15) - ciotki - szykować ciepłe kurtki i buty, spacerek nas czeka :painting: Quote
Marlena:) Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Spacerek odbył się w Stalowej :evil_lol::multi: Byłoo super...pięknie i wogóle.Dzięki dziewczyny :loveu: Quote
wishina Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 O - tak było :painting: Dzięki dziewczyny :loveu: Quote
Marlena:) Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Chiquite ominęło :razz: bo dziołcha telefon wyłączony miała:mad:.... a było naprawde zjawiskowo :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 No wyszło trochę nie fajnie :( Telefon mi się zniszczył.... nie działa.... brak kontaktu ze światem:placz: Aaaaa!! Ale żałuje kurde no:placz: [SIZE=1]od dzisiaj zbieram na nowy:roll:[/SIZE] Quote
Monka-stw Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Fakt, było Super :loveu: Jakieś fotki by się zdało podrzucić :cool3:. Moje strasznie ciemne zdjęcia powychodziły :shake: chyba telefon oślepił śnieg :mad: Może się jeszcze uda rozjaśnić...jak nie to trzeba się będzie domyślać kto gdzie jest na fotkach ;) Quote
Monka-stw Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Obiecane zaległe walentynkowe fotki [url=http://picasaweb.google.pl/seradela/Walentynki#]Picasa Web Albums - kulka - Walentynki[/url] A reszta gdzie?? Tak to wszystkie pstrykają i później chomikują zdjęcia a my chcemy oczy nacieszyć też :loveu: Quote
Recommended Posts