Krystak Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 abije swojego ojca jak tylko przyjdzie do domu! Przez niego nie wzieliśmy jej do domu! To moja wina bo mogliśmy ją zaadoptować ale ojciec jak zwykle że nie ! Buuuuuuuuuuuuuuuuu biedna Tysia :( :* Quote
szajbus Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 To nie twoja wina. W jej wypadku trudno szukać winnych. najbardziej zawinił człowiek, który ja porzucił i zostawił na pastwę losu. Pozbyć się tak kochanego psiaka to trzeba mieć w łepetynie wodę a nie mózg. Najbardziej boli mnie fakt, że nie zdążyłyśmy z Małgosią ze szczepieniami. Tego nigdy sobie nie daruje, choć nie bardzo miałam na to wpływ. Sunia nie była pod moją opieka, ale to i tak nie ma znaczenia. Kiedy została znaleziona była przemarznięta do szpiku kości. Wet kazał ja najpierw ogrzac, odkarmić i obserwowac czy nie pojawią sie objawy zapalenia płuc. Nie wiem jak to wytłumaczyc, bo na poczatku była wybredna, nie jadła wszystkiego, po kilku dniach wcinała tak, że jej się uszy trzęsły i próbowała dosłownie wszystkiego. Małgosia mówiła, że chwilami była nienasycona. Potem była seria odrobaczeń, bo sunia miała w sobie tego badziewia bardzo dużo. Kiedy przestały z niej wyłazić złożyłyśmy się z Małgosią na szczepienia. Było ustalone, że 2 marca zostanie zaszczepiona na wirusówki, odeszła dzień wcześniej. Mogę powiedzieć ci jedno. Była bardzo ostra walka o jej życie.Zwyciężyła choroba. Od momentu jej znalezienia do jej śmierci minęły 4 tygodnie i 4 dni. Tysiu, zawsze będziesz w mym sercu. [*] Quote
Krystak Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 A czym objawiła się u niej ta choroba? Bardzo szybko postępowała? Quote
szajbus Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Biegunka, wymioty, potem krew w stolcu. Przebieg jest gawałtowny. Cała jej choroba trwała 3 dni, Pamiętam maluszku Quote
szajbus Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Pamiętam Nie mogę pojąc do tej pory dlaczego......... Nie tak to miało wyglądać. Nie tak! Quote
polubek Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 też pamiętam i zaglądam co trochę ile to już czasu minęło a wydaje się że było to wczoraj Quote
szajbus Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 [I][COLOR=Navy][B]PAMIĘTAM PSINKO[/B][/COLOR][/I] [img]http://a.imageshack.us/img515/1314/roza1.jpg[/img] Quote
szajbus Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 KOLEJNE ODWIEDZINKI PSINKO. NIE TAK MIAŁO WYGLĄDAĆ TO WSZYSTKO. NIE TAK! MIAŁAŚ BYĆ SZCZĘŚLIWA I GRZAĆ PUPKĘ W KOCHAJĄCYM DOMKU. LOS CHCIAL INACZEJ, TO PRZYKRE PAMIĘTAM Quote
szajbus Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Dziś jest ŚWIATOWY DZIEŃ ZWIERZĄT - to także wasze święto psie Anioleczki PAMIĘTAM Quote
szajbus Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 "Daj nam wiarę, że to ma sens, że nie trzeba żałować przyjaciół. Że gdziekolwiek są, dobrze im jest. Bo są z nami choć w innej postaci. I przekonaj, że tak ma być, że po głosach tych wciąż drży powietrze. Że odeszli po to, by żyć. Lecz tym razem będą żyć wiecznie." Quote
szajbus Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 ღ ````````) ღ ````````(( ღ ````````)\ ღ ```````/( ( ღ ``````( ( , ) ) ღ ``````( ( , )) ) ღ `````( (( , ) )) ღ ```````IiIiiIiI ღ ````[ ღ(_)(_)ღ] ღ ````[ ღ(_)(_)ღ] ღ ````[ ღ(_)(_)ღ] ღ ````[ ღ(_)(_)ღ] ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღღ ``NIEGASNĄCE ღღღ ``ŚWIATEŁKO ღღღღ ``MOJEJ PAMIĘCI ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ Quote
szajbus Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Zapłacz Kiedy odejdzie, Jeśli cię serce zaboli, Że to o wiele za wcześnie Choć może i z Bożej woli. Zapłacz Bo dla płaczących Niebo bywa łaskawsze Lecz niech uwierzą wierzący, Że on nie odszedł na zawsze. Zapłacz Kiedy odejdzie, Uroń łzę jedną i drugą, I.. przestań Nim słońce wzejdzie, Bo on nie odszedł na długo. Potem Rozglądnij się w koło Ale nie w górę Patrz nisko I.. może wystarczy zawołać, On może być już tu blisko... A jeśli ktoś mi zarzuci, Że świat widzę w krzywym lusterku, To ja powtórzę: On wróci Choć może i w innym futerku.. Franciszek Klimek -autor Quote
szajbus Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Kolejny, smutny dzień w kalendarzu poświęconym tym co odeszli. Quote
szajbus Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Pamiętam sunia, nie zapomnę nigdy Quote
Recommended Posts