Guest ambird Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Ale wiadomości :multi: Jeszcze raz proszę o rachunek za leczenie :) Quote
mysza 1 Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 ambird napisał(a):Ale wiadomości :multi: Jeszcze raz proszę o rachunek za leczenie :) Dzięki, jest u Magdy, na 50 zł za ostatnie leki. Magda nie ma jak zeskanować dlatego opóźnienie. Było jeszcze badanie włosa za 60 ale nie brałam rachunku, nie spodziewałam się, ze ktoś będzie chciał pomóc :) Quote
mysza 1 Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 ambird napisał(a):To może fotkę zrobić rachunku? Ok, poproszę Magdę. :) Quote
mysza 1 Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Teraz wszyscy wiedzą gdzie mieszka Iwonka :evil_lol: Quote
megii1 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 mysza 1 napisał(a):Teraz wszyscy wiedzą gdzie mieszka Iwonka :evil_lol: Kochana a jak mam zrobić zdjęcie rachunku bez Twojego adresu? Jak chcesz to zakryję. Quote
3 x Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 mysza 1 napisał(a):Teraz wszyscy wiedzą gdzie mieszka Iwonka :evil_lol: i przyjda ukrasc Bruna i Huga ;) zakryj megii zakryj albo zamaz w paincie jakims Quote
Guest ambird Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Oooo jakie ładne fotki :) Skopiowałam i wstawię u nas. Oczywiście publiczna publikacja będzie z zasłoniętymi danymi ;) Jeszcze poproszę dane do przelewu :eviltong: Kurczę, ale jestem natrętna :roll: ciągle coś od Was chcę :shake: Quote
mysza 1 Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 ambird napisał(a):Oooo jakie ładne fotki :) Skopiowałam i wstawię u nas. Oczywiście publiczna publikacja będzie z zasłoniętymi danymi ;) Jeszcze poproszę dane do przelewu :eviltong: Kurczę, ale jestem natrętna :roll: ciągle coś od Was chcę :shake: Dzięki. Zaraz wyślę na pw. Magda, możesz usunąć te zdjęcia? Wolałabym być bardziej anonimowa, bo to publiczne forum. Quote
Guest ambird Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Na potwierdzenie, u nas wisi tak: http://labradory.info/viewtopic.php?p=625309#625309 Przelew wyjdzie najpóźniej jutro :) Dziewczyny wspaniała robota :) Quote
mysza 1 Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Dzięki za pomoc.:loveu: W sobotę lub niedzielę mają byc fotki ;) Quote
Greven Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 No. Labiszon out. Dobrze. Ale teraz biedna mysza została z rachunkiem. Quote
mysza 1 Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Greven napisał(a):No. Labiszon out. Dobrze. Ale teraz biedna mysza została z rachunkiem. Jestem w takiej finansowej dupie, że koniec świata. Wyjątkowo trafny ten post ;) Quote
Greven Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='mysza 1']Wyjątkowo trafny ten post A czego się po mnie spodziewałaś? Zobacz... Tanga zdrowa, ale... http://www.dogomania.pl/threads/181960-Pies-ktA-remu-NIC-NIE-JEST-No-jak-to-nic Quote
Tora&Faro Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Myślę....i myślę....ale dopiero w przyszłym tyg będę mogła coś przelać.... Co jest z Tangą? idę zajrzeć.... Quote
mysza 1 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Tora&Faro napisał(a):Myślę....i myślę....ale dopiero w przyszłym tyg będę mogła coś przelać.... Co jest z Tangą? idę zajrzeć.... Daj spokój, Ty ciągle mnie ratujesz. Głupio już ;) Może znajdę innych sponsorów. Quote
mysza 1 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Dostałam pieniążki od Ambird z forum labkowego- 50 zł, bardzo dziękuję :loveu: Quote
Guest ambird Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Proszę :) My dajemy tylko za papierki :evil_lol: Quote
mysza 1 Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 ambird napisał(a):Proszę :) My dajemy tylko za papierki :evil_lol: Dobre i to :loveu: Dostałam 60 zł od Tory&Faro na spłatę długu Figi. Dziękuję :loveu: Quote
megii1 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Proszę zajrzyjcie tu:( http://www.dogomania.pl/threads/182601-PRZEA-YJE-CZY-NIE-to-zaleA-y-teA-od-nas-Drastyczne-zdjecia/page2 Quote
mysza 1 Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Dzwoniłam wczoraj do Pani Luny, wszyscy bardzo kochają naszą niunię, trochę nieposłuszna jest jak coś ją rozproszy na spacerze dlatego nie jest puszczana, Państwo planują szkolenie ;) W domu i ogródku bardzo grzeczna, trochę doły kopie ale cóż. Bardzo lubi KONGa, którego proponowałam kupić, lubi tez ukraśc masełko ze stołu albo kawałek tortu. Na brak apetytu nie narzeka. Skóra się zagoiła, nie ma już tych jasnych plam. Chciałabym poprosić Ciocie od labków o pomoc- dzisiaj pękło mi serce. W lecznicy, w której był mój popopieczny jest 4-miesięczna sunia w typie labka. Ma tydzień na znalezienie domu, potem jej losy niepewne. Pomożcie temu cudnemu dziecku, jest słodka, urocza. Finka: Quote
Recommended Posts