halbina Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 masz wesoło z tym stadkiem... pozdrawiamy i miziamy! Quote
Lipizzan Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='halbina']masz wesoło z tym stadkiem... pozdrawiamy i miziamy![/QUOTE] Przynajmniej wiesz, że żyjesz. No nie:evil_lol::diabloti: Quote
joaaa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Ja się wyraziłam nieco gorzej. :mad: Oczywiście dzisiaj znowu już się szykował do ucieczki! Tedziu ma się świetnie, prawie wcale nie kaszle, więc mam nadzieję, że to nie nowotwór. Jest bardzo aktywny, radosny, ciągle chce wychodzić na dwór. teraz założyłam mu smycz, bo znowu zażądał wyjścia w nocy i biegł przed siebie jak nowonarodzony. Mam nadzieję, ze to nie "łabędzi śpiew". Oby tak było jak najdłużej. Quote
joaaa Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Tedziu znowu kaszle, było już bardzo źle, teraz jest już lepiej. Znowu dostał antybiotyk i w dodatku ma krew w moczu. Znowu dodatkowe leki. Nie za bardzo chce jeść, tylko puszki mu wchodzą, suche już nie. No trudno, niech je chociaż puszki. Mamy nowego tymczasowicza, niewidomego Falco, czyli Felusia. Najchętniej bym go zostawiła na zawsze, bo pokochaliśmy się bardzo. To cudowny pies, bardzo spokojny i zrównoważony. I tak się cieszy do mnie ..... Już dziś ryczę na myśl o rozstaniu. [IMG]http://images49.fotosik.pl/273/9ccab03833ef1638.jpg[/IMG] [IMG]http://images36.fotosik.pl/160/076eb81a1d2b9784.jpg[/IMG] Quote
Iza i Avanti Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Joaaa- Ty za każdym tymczasowiczem płaczesz, prawda? ;-) Quote
joaaa Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Nie, nie za każdym razem. Feluś jest wyjątkowy. :placz: Mamy dwie nowe tymczasowiczki: staruszeczkę (głuchą i niewidomą) praaaaaaaaaaaawie bokserkę i Tekilkę (chorą na padaczkę). W psim pokoju jest już 8 psów. :-o Więcej się nie wciśnie. Na szczęście Tekilla tylko na tydzień, bo jej tymczasowy opiekun musiał wyjechać. A Babcia pewnie na dłużej. Na razie musi się zaaklimatyzować i przestać bać. Bardzo mi jej szkoda, ale dojdzie do siebie. Quote
magenka1 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 8 psów = 8 kochanych psich serduszek, = 8 ogonków machających z radości, że Cię widzą = 8 żywych istot, których można kochać ponad życie :) jeszcze zapomniałam dopisać, że 8 niesamowitych przyjaciół :loveu::loveu::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Joasiu! Pokaż babunię!!! A jak chłopcy do dziewczyn? Quote
Lipizzan Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='magenka1']8 psów = 8 kochanych psich serduszek, = 8 ogonków machających z radości, że Cię widzą = 8 żywych istot, których można kochać ponad życie :) jeszcze zapomniałam dopisać, że 8 niesamowitych przyjaciół :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] I osiem gąb do wykarmienia, które jednocześnie wołają daj jeść.:diabloti: Ach zapomniałam jeszcze o twoich kotach.:p Z tego co pamiętam było je sztuk dwie. Być może coś się zmieniło. No cóż jak przygotowujesz papu to raczej masz tłok w kuchni:p:p:eviltong::p Quote
joaaa Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Tedziu w bardzo złym stanie. :placz: Czekamy do jutra... Quote
Iza i Avanti Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='joaaa']Tedziu w bardzo złym stanie. :placz: Czekamy do jutra...[/QUOTE] Joasiu! Trzymaj się- jestem z Wami! :( Quote
joaaa Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Tedziu umarł wczoraj o 1 w nocy.... Muszę się pozbierać. Quote
Bila Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Joaa, brak słów:-(:-(. Bardzo, bardzo Ci współczuję. Tedzinku [*] Quote
Iv_ Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Teddziu [*] Joasiu trzymaj się. Tak już jest że są urodzenia i śmierć. Teddi zrobił miejsce innemu psiakowi. Tylko tak ciężko te odejścia przyjąć. Zapewniłaś Teediemu wspaniałe ostatnie miesiące życia. Z opieką i miłością. Niech będzie pocieszające dla Ciebie to, jak wiele znaczyłaś dla niego, że byłaś ostoją bezpieczeństwa i miłości. To bardzo wiele. Odszedł Twój przyjaciel, wiem jak boli - współczuję. Quote
magenka1 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Biegaj za tęczowym mostem Tedziu Joaa bardzo mi przykro :( [*] Quote
halbina Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Joaa, przytulam... Tedziu, wypoczywaj na łąkach za TM [*] Quote
Menrzuś Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='joaaa']Tedziu umarł wczoraj o 1 w nocy.... Muszę się pozbierać.[/QUOTE] [*] .......... Quote
Lipizzan Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Joaa szczerze współczuję.......... Dobrze, że masz inne psy, które tez ciebie potrzebują.. Quote
Bila Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Joaa, wiem,że smutno, ale mimo wszystko radości, spokoju, trzymaj się ciepło, bo co te stare boksie i te niechciane bez Ciebie by zrobiły:loveu::loveu::loveu: Quote
joaaa Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Dziękuję Wam wszystkim za dobre myśli i pomoc przy Tedziku! Życie idzie dalej, Tedzik biega po łąkach za TM ze wszystkimi moimi psami, kiedyś się spotkamy. Obecny stan posiadania: Mysz, Feniks i Feluś(ślepaczek adoptowany po śmierci Tedzika) + koty dwa. I oczywiście tymczasowicze: Igo, Kuba, Hudinni, Kefir i Babcia Krecik. Zdjęcia nadrobię jak najszybciej. Quote
Recommended Posts