Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bodziulka']ten problem nie jest śmiesdzny, ale jak sobie wyobrażę gdgt schodzącą na 4 "łapach" po schodach :icon_roc: :megagrin: :roflt:[/QUOTE]

Wcale nie jest śmieszny!!!!!!!!:mad:
A jakbyś zobaczyła mnie siedzącą na schodach i ciamkająca nad kawałkami mięsa! Albo zjeżdżającą na tyłku za stopni! :mad: :mad: :mad:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='joaaa']
A jakbyś zobaczyła mnie siedzącą na schodach i ciamkająca nad kawałkami mięsa! Albo zjeżdżającą na tyłku za stopni! :mad: :mad: :mad:[/quote]

przerabiałam to, ale przy innych okazjach ;)

Posted

:loveu: :loveu: :evil_lol: biedactwa - muszą sie na jednym materacyku gnieść :lol: boksereczce chyba przeszkadza chrapanie dogów, albo dogi ją nakryły, żeby nie słuchać jej chrapania :evil_lol:

Posted

[quote name='Bodziulka']:loveu: :loveu: :evil_lol: biedactwa - muszą sie na jednym materacyku gnieść :lol: boksereczce chyba przeszkadza chrapanie dogów, albo dogi ją nakryły, żeby nie słuchać jej chrapania :evil_lol:[/QUOTE]

dogi!!! :mad: :shake:
Jak nie jest nakryta, to tak jęczy,że umarłego by podniosła!!!

Posted

[quote name='joaaa']dogi!!! :mad: :shake:
Jak nie jest nakryta, to tak jęczy,że umarłego by podniosła!!![/quote]

:megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

moja śliczności co ją dwa dni temu z lasu przywiozłam też nie schodzi ze schodów a mieszkam na II piętrze i siusiu i koopkę robi na dywanie :oops: narazie ją znosimy na rękach (waży 15 kg) , ale to nie rozwiązanie....to samo miałam z moim colakiem jak do mnie trafił, bał się panicznie schodów, na czworaka nie schodziłam razem z nim ;) po kilku dniach jak się troszkę zaadoptował do nowego domu to wychodziłyśmy z nim na dwór razem z siostrą. Ona go ciągnęła a ja lekko pchałam z tyłu...jeden dzień opór przełamany....

Posted

[quote name='Łajka']:grin::megagrin::megagrin::klacz: Joaaa te wasze spacerki to niezła heca -słodki ten Fenek:loveu:

chyba sąsiedzi dziwnie na Was patrzą:razz:[/QUOTE]

Właśnie ćwiczyliśmy wchodzenie i schodzenie po schodzch i dwa razy przechodził sąsiad, który był bardzo oburzony, że dwa bydlaki tarasują przejście! :mad:
Musimy bardzo intensywnie pomyśleć nad domem!
Tylko nie wiem gdzie będziemy mieszkać w czasie budowy!:cool3:

Posted

My wynosiliśmy Bezulę przez tydzień, ale ona wogóle nie chciała schodzić ze swojego posłanka, "szczęśliwie" była wtedy zagłodzona i ważyła mniej więcej połowę tego co teraz (ostatnie ważenie wykazało 40kg). Dom powinnaś budować, bo sąsiedzi to zaraza, wiem coś o tym (po cholerę ta Ania te psy trzyma i koty jeszcze). Powodzenia:calus: .

Posted

Armia sąsiadów jest pewnie bardzo nikła w porównaniu do dogomaniaków i ich futrzastych przyjaciół. :evil_lol:

Joaaa, dla Ciebie i czworonogów najserdeczniejsze Zyczenia świąteczne, samych miłych chwil i ... braku schodów.

ps. koło mnie jest jeszcze jeden domek do kupienia co Ty na to ?

Posted

A my Wam wszystkim skaładamy życzenia wesołych, radosnych i pogodnych Świąt, dużo jajek, mokrego poniedziałku i szczęścia teraz w Święta, i zawsze.

Pozdrawiamy Wszystkich.
Joanna, Bunia, Myszka i Feniks

[IMG]http://img430.imageshack.us/img430/7452/alleluja5dn.jpg[/IMG]

Posted

No i mamy duży problem!
Feniks chyba nie był nauczony czystości w domu!
Czyli załatwia się w domu, wtedy kiedy przyjdzie mu na to ochota! :shake: :mad:
Oczywiście ćwiczymy ale na razie bez efektów!
Dużo łatwiej byłoby ćwiczyć w domu z ogródkiem! :diabloti:
Dlatego sugeruję, żebyście się pośpieszyli!!!
[SIZE="1"]Juz oni dobrze wiedzą do kogo mówię!!![/SIZE]

A poza tym jest ok! Kota nie gania, wychodzi na spacer bez problemów, nawet zaczął się cieszyć, bawi sie z obcymi psami. Tylko najpierw musi miec chwilę na zapoznanie.
Na obcych ludzi nie zwraca uwagi, na razie nie daje się głaskać nikomu poza mną i jedna ciotką, która raz go odwiedziła!
Walczymy tylko z rozwolnieniem, nawet ugotowałam mu ryż!