joaaa Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 [quote name='Bodziulka']ten problem nie jest śmiesdzny, ale jak sobie wyobrażę gdgt schodzącą na 4 "łapach" po schodach :icon_roc: :megagrin: :roflt:[/QUOTE] Wcale nie jest śmieszny!!!!!!!!:mad: A jakbyś zobaczyła mnie siedzącą na schodach i ciamkająca nad kawałkami mięsa! Albo zjeżdżającą na tyłku za stopni! :mad: :mad: :mad: Quote
Bodziulka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 [quote name='joaaa'] A jakbyś zobaczyła mnie siedzącą na schodach i ciamkająca nad kawałkami mięsa! Albo zjeżdżającą na tyłku za stopni! :mad: :mad: :mad:[/quote] przerabiałam to, ale przy innych okazjach ;) Quote
joaaa Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 [IMG]http://img382.imageshack.us/img382/2002/39dq.jpg[/IMG] Quote
Bodziulka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 :loveu: :loveu: :evil_lol: biedactwa - muszą sie na jednym materacyku gnieść :lol: boksereczce chyba przeszkadza chrapanie dogów, albo dogi ją nakryły, żeby nie słuchać jej chrapania :evil_lol: Quote
joaaa Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 [quote name='Bodziulka']:loveu: :loveu: :evil_lol: biedactwa - muszą sie na jednym materacyku gnieść :lol: boksereczce chyba przeszkadza chrapanie dogów, albo dogi ją nakryły, żeby nie słuchać jej chrapania :evil_lol:[/QUOTE] dogi!!! :mad: :shake: Jak nie jest nakryta, to tak jęczy,że umarłego by podniosła!!! Quote
anielica Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 [quote name='joaaa']dogi!!! :mad: :shake: Jak nie jest nakryta, to tak jęczy,że umarłego by podniosła!!![/quote] :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Aganiok Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 :p w końcu to boksiczka, chrrrrrrrrrrrr chrrrrrrrrrrrrrrrrrrr chrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :p Quote
Aga_Mazury Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 moja śliczności co ją dwa dni temu z lasu przywiozłam też nie schodzi ze schodów a mieszkam na II piętrze i siusiu i koopkę robi na dywanie :oops: narazie ją znosimy na rękach (waży 15 kg) , ale to nie rozwiązanie....to samo miałam z moim colakiem jak do mnie trafił, bał się panicznie schodów, na czworaka nie schodziłam razem z nim ;) po kilku dniach jak się troszkę zaadoptował do nowego domu to wychodziłyśmy z nim na dwór razem z siostrą. Ona go ciągnęła a ja lekko pchałam z tyłu...jeden dzień opór przełamany.... Quote
joaaa Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 [SIZE="4"][COLOR="Red"][B]A skąd wróciliśmy właśnie po 1,5godzinie tkwienia na schodach?! :p :p :p [/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Łajka Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 :grin::megagrin::megagrin::klacz: Joaaa te wasze spacerki to niezła heca -słodki ten Fenek:loveu: chyba sąsiedzi dziwnie na Was patrzą:razz: Quote
joaaa Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 [quote name='Łajka']:grin::megagrin::megagrin::klacz: Joaaa te wasze spacerki to niezła heca -słodki ten Fenek:loveu: chyba sąsiedzi dziwnie na Was patrzą:razz:[/QUOTE] Właśnie ćwiczyliśmy wchodzenie i schodzenie po schodzch i dwa razy przechodził sąsiad, który był bardzo oburzony, że dwa bydlaki tarasują przejście! :mad: Musimy bardzo intensywnie pomyśleć nad domem! Tylko nie wiem gdzie będziemy mieszkać w czasie budowy!:cool3: Quote
ania14p Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 My wynosiliśmy Bezulę przez tydzień, ale ona wogóle nie chciała schodzić ze swojego posłanka, "szczęśliwie" była wtedy zagłodzona i ważyła mniej więcej połowę tego co teraz (ostatnie ważenie wykazało 40kg). Dom powinnaś budować, bo sąsiedzi to zaraza, wiem coś o tym (po cholerę ta Ania te psy trzyma i koty jeszcze). Powodzenia:calus: . Quote
_beatka_ Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 gratuluje chodzenia po schodach;) a sasiadom jak się nie podoba, to pwoiedz że im tam dogomaniaczki zrobią:mad: Quote
Bodziulka Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Nas jest więcej, my mamy za sobą sforę psów :razz: A jak wygląda armia sąsiadów?? :p Quote
_beatka_ Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 o tak bodziulko zgadzam sie:evil_lol: :razz: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Armia sąsiadów jest pewnie bardzo nikła w porównaniu do dogomaniaków i ich futrzastych przyjaciół. :evil_lol: Joaaa, dla Ciebie i czworonogów najserdeczniejsze Zyczenia świąteczne, samych miłych chwil i ... braku schodów. ps. koło mnie jest jeszcze jeden domek do kupienia co Ty na to ? Quote
Bunia1 Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Cudowne są te psy. Życzę Wam wszystkim braku schodów tych realnych i w przenośni z okazji świąt Quote
joaaa Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 A my Wam wszystkim skaładamy życzenia wesołych, radosnych i pogodnych Świąt, dużo jajek, mokrego poniedziałku i szczęścia teraz w Święta, i zawsze. Pozdrawiamy Wszystkich. Joanna, Bunia, Myszka i Feniks [IMG]http://img430.imageshack.us/img430/7452/alleluja5dn.jpg[/IMG] Quote
joaaa Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 [quote name='Beata_Dorobczyńska'] ps. koło mnie jest jeszcze jeden domek do kupienia co Ty na to ?[/QUOTE] Beata, koło Ciebie to znaczy gdzie? Quote
joaaa Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 No i mamy duży problem! Feniks chyba nie był nauczony czystości w domu! Czyli załatwia się w domu, wtedy kiedy przyjdzie mu na to ochota! :shake: :mad: Oczywiście ćwiczymy ale na razie bez efektów! Dużo łatwiej byłoby ćwiczyć w domu z ogródkiem! :diabloti: Dlatego sugeruję, żebyście się pośpieszyli!!! [SIZE="1"]Juz oni dobrze wiedzą do kogo mówię!!![/SIZE] A poza tym jest ok! Kota nie gania, wychodzi na spacer bez problemów, nawet zaczął się cieszyć, bawi sie z obcymi psami. Tylko najpierw musi miec chwilę na zapoznanie. Na obcych ludzi nie zwraca uwagi, na razie nie daje się głaskać nikomu poza mną i jedna ciotką, która raz go odwiedziła! Walczymy tylko z rozwolnieniem, nawet ugotowałam mu ryż! Quote
Łajka Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 poważny problem- śmierdząca sprawa :-? Joaaa ale masz test na wytrzymałość :smhair2: Quote
joaaa Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 [IMG]http://img106.imageshack.us/img106/4128/19zo1.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts