Weronisia & Jokkusia Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Romantyczny cmok :loveu::evil_lol:
bognik Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Weronisia & Jokkusia']Romantyczny cmok :loveu::evil_lol:[/quote] A jak :diabloti: To zdjęcie bardzo mi się podoba :loveu: Pozdrawiam!
agata56 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 fajne jest:) wkoncu to wystawa WALENTYNKOWA BYLA:)
Gosia & c.o. Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Śliczne zdjęcia!! Gratuluje wszystkim i mam nadzieje że spotkamy się na niejednej wystawie jeszcze :) A ja mam wiesci z Danii, gdzie na wystawie w Odense zgłoszona została mocna stawka 30 lhasa. Ojciec mojego Sixtenka - [I][B]Chic Choix Southern Star[/B][/I] w pięknym stylu zakończył Int.Ch wygrywając [B]BOB [/B]oraz[B] res.BOG[/B] :multi::loveu::loveu::multi: [IMG]http://www.madisondogs.com/images/ashley08/IMG_0714-2.jpg[/IMG] I jak tu nie być dumnym z takiej rodzinki? :lol:
sylv Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Gosia & c.o.'] Ojciec mojego Sixtenka - [I][B]Chic Choix Southern Star[/B][/I] w pięknym stylu zakończył Int.Ch wygrywając [B]BOB [/B]oraz[B] res.BOG[/B] :multi::loveu::loveu::multi: I jak tu nie być dumnym z takiej rodzinki? :lol:[/quote] Piękny pies:loveu:. Nie można nie być dumnym.
bognik Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Piękny pies :loveu: Gratulacje! ;) Pozdrawiam!
Lhapsot Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 och i ach :):):) Aż miło poczytać tą Wasza radość :) Oby częściej tak było :) Może się przełamię i zawitam na którejś ze śląskich wystaw. Pewnie miło bedzie Was poznać.
EwikB Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Gosia & c.o.'] A ja mam wiesci z Danii, gdzie na wystawie w Odense zgłoszona została mocna stawka 30 lhasa. Ojciec mojego Sixtenka - [I][B]Chic Choix Southern Star[/B][/I] w pięknym stylu zakończył Int.Ch wygrywając [B]BOB [/B]oraz[B] res.BOG[/B] :multi::loveu::loveu::multi: I jak tu nie być dumnym z takiej rodzinki? :lol:[/quote] Prezentuje sie super.Wszystko na swoim miejscu.Fakt rodzinka prezentuje sie świetnie:lol:
EwikB Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Ja również jestem zadowolona z wyników moich futerek z minionego wekendu.Dziewczyny zaczęły championaty.Hipi, mimo że maluszki mają dopiero kilka tygodni wygladała całkiem nieżle.Zdecydowanie "zesrebrzała" i ta tendencja trwa:evil_lol::evil_lol: Natomiast wczoraj w Niemczech w klasie młodziezy debiutował Zeus, który pokonał swojego konkurenta ( również z polskiej hodowli ) i zdobył[B]V1, JCAC, JVDH,[SIZE=3] BOB Junior[/SIZE][/B] [SIZE=4][B]" RHEINLANDJUGENDSIEGER 2008"[/B][/SIZE]
EwikB Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Tak prezentuje sie Zeus w wieku 11 miesięcy [IMG]http://azurowa-amhara.strefa.pl/images/zeus/zeus-head.jpg[/IMG] [IMG]http://azurowa-amhara.strefa.pl/images/zeus/zeus11m.jpg[/IMG]
sylv Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Ładny chłopczyk:lol:. Ewa, wielkie gratulacje.
monix Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Witam Was wszystkich :-) i pozdrawiam wszystkich milosnikow lhasa apso ktorych mialam okazje spotkac na walentynkowej wystawie w Toruniu, Niestety nerwy, stres, przejecie :nerwy: jakie dopadly mnie przed występem na ringu (byl to moj i mojej Sha-dee debiut wystawowy) pochlonęły mnie do reszty i z tego wszystkiego nie zdarzylam poznac sie i porozmawiac z Wami:bigcry: Mam nadzieje ze nastepny raz bedzie dla mnie mniej stresujacy, bede bardziej kontaktowa i bedzie sposobnosc poznac sie i pogadac :lol: Chcialam tu serdecznie pogratulowac konkurentce Shadee, Mahidice i oczywiscie jej wlascicelce, za piekne zaprezentowanie suczki i zdobycie tylu tytulow. Wszystkie psiaki pokazaly sie wpsaniale, mi pozostaje teraz trening. Chcialabym tez kiedys dojsc do takiej wprawy przy wystawianiu ... :roll: A Zeus rzeczywiscie pieknie sie prezentuje ! Brawo! Jest sliczny
mucha__ Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Ewa gratulacje dla Zeusa, naprawde piękny psiak :loveu: Monix witam ;)
Lhapsot Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Wtaj Moniko. Gratuluje debiutu i życzę "bułki z masłem", sukcesów i rychłej zwinnosci w nawiązywaniu wartościowych kontaktów i przyjaźni na kolejnych wystawach.
bognik Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote][URL]http://azurowa-amhara.strefa.pl/images/zeus/zeus11m.jpg[/URL][/quote] Piękny! :loveu::loveu::loveu: Ogromne gratulacje Ewa! Tylko czekałam, kiedy 'mały' wyjdzie na ring :-) Witaj [B]monix ;)[/B] Pozdrawiam!
monix Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 dzieki za mile powitanie :) Pozdrawiam serdecznie
EwikB Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='bognik']Piękny! :loveu::loveu::loveu: Ogromne gratulacje Ewa! Tylko czekałam, kiedy 'mały' wyjdzie na ring :-) Witaj [B]monix ;)[/B] Pozdrawiam![/quote] Ja też ;) Zeus to ulubieniec mojej mamy , praktycznie od urodzenia a moja mama ma nosa:razz: Monix witam i zapewne do zobaczenia na wystawach
Weronisia & Jokkusia Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='monix']Witam Was wszystkich :-) i pozdrawiam wszystkich milosnikow lhasa apso ktorych mialam okazje spotkac na walentynkowej wystawie w Toruniu, Niestety nerwy, stres, przejecie :nerwy: jakie dopadly mnie przed występem na ringu (byl to moj i mojej Sha-dee debiut wystawowy) pochlonęły mnie do reszty i z tego wszystkiego nie zdarzylam poznac sie i porozmawiac z Wami:bigcry: Mam nadzieje ze nastepny raz bedzie dla mnie mniej stresujacy, bede bardziej kontaktowa i bedzie sposobnosc poznac sie i pogadac :lol: Chcialam tu serdecznie pogratulowac konkurentce Shadee, Mahidice i oczywiscie jej wlascicelce, za piekne zaprezentowanie suczki i zdobycie tylu tytulow. Wszystkie psiaki pokazaly sie wpsaniale, mi pozostaje teraz trening. Chcialabym tez kiedys dojsc do takiej wprawy przy wystawianiu ... :roll: A Zeus rzeczywiscie pieknie sie prezentuje ! Brawo! Jest sliczny[/quote] Serdecznie dziękuję za gratulacje w moim imieniu, imieniu mamy i imieniu Mańki :p Oczywiście dziękuję za gratulację wszystkim i oczywiście dziękuję tym, którzy w nas wierzyli i trzymali za nas kciuki :loveu: A tym bardziej się cieszę, bo to dopiero druga wystawa Mańki, a tu taka niespodzianka :loveu::loveu: No i cieszę się, że to również moja zasługa zaprezentowania jej :loveu::loveu: Pozdrawiam Weronika & Grzywki
Lhapsot Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ha, W banerku forum dziś u góry reklama encyklopedii psiej, która od dziś z dziennikiem. Zlatałem chyba z 50 kiosków, ale dorwałem. Zapowiada się ciekawie, choc cena kolejnych numerów trochę zniechęca. Jeśli utrzymają poziom, pewnie w pierwszą część (zdrowie) się zaopatrzę. Póki co, ten pierwszy, dzisiejszy tom polecam. Weronika, Tobie też gratuluję. No i.... śliczna stronka. Sama ją robisz ?
robson Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Też kupiłam ten pierwszy numer, a ile mają kosztowac kolejne ??
nefesza Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ja tez kupilam i musze powiedziec, ze mile mnie to wydawnictwo zaskoczylo. Spodziewalam sie czegos bardziej "po lbach" a mniej wiedzy, ot takiego albumu z fotkami, a tu prosze. Oczywiscie za wyjatkiem zachwalania krzyzowek jak np. "cocerpoo" :( No wlasnie, a ile maja kosztowac kolejne numery?
mucha__ Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Okolo 20 zl :shake: Wiecie moze jak bedą pojawialy sie nastepne numer? Co tydzien, czy co miesiac czy moze jeszcze jakos inaczej?
Recommended Posts