Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to i tak o 5 więcej niż ja:lol:

GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi:

a gdzie cie jeszcze nie było??:eviltong:

Posted

no jeszcze w kilku krajach na wystawach mnie nie było w tym własnie w Finlandii ale kto wie ;) a to pierwsza publikacja zagraniczna (mam nadzieję, ze nie ostatnia ;) ) o moich lhasa

Posted

Szczesliwy pies po blotnrj kapieli:
[IMG]http://img182.imageshack.us/img182/6431/17lb.jpg[/IMG]

teraz pobiegam, to sie wysusze :evil_lol:
[IMG]http://img281.imageshack.us/img281/3730/20ko.jpg[/IMG]

Oddaj!!!
[IMG]http://img340.imageshack.us/img340/8571/36fy4.jpg[/IMG]

I pies po wyczyszczeniu:
[IMG]http://img436.imageshack.us/img436/803/46va1.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='nefesza']Super Aniu!
Jak to bylo, tekst jest Twoj, tylko go przetlumaczyli? Czy napisali od siebie, a Ty nic nie wiedzialas?[/quote]

poproszono mnie żebym napisała coś o swoich psach, swojej hodowli i wyraziła zgode na umieszczenie zdjęć moich psów, oczywiscie że sie zgodziłam (kto by sie nie zgodził :) ) tekst napisałam po polsku, Ania od PONów w USA przetłumaczyła mi go na angielski a Varpu Vallila (hodowla Vaisas, gdzie jest cudna importka z USA Free Spirits Smart`N Sassy) przetłumaczyła to na fiński

Posted

Dzidtka superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
[B][SIZE=7]OGROMNIASTE GRATULACJE!!!!!!![/SIZE][/B]
:smilecol: :ghost_2: :cool2: :thumbs: :bye: :jumpie: :bluepaw: :bigok: :evil: :Cool!: :Rose: :painting: :B-fly: :ylsuper: :buzi: :tree1: :new-bday: :laola: :terazpol:

Posted

Dodi w ten weekend wystawiałam w Olsztynie i Augustowie, na obu wystawach Dodi Zw.Mł., Najlepszy Junior w Rasie i Zwycięzca Rasy :)))

Olsztyn
s. M. Świętoń
PSY
kl.mł.
I bez Zw.Mł. LAPIS Azurowa Amhara

kl. otw.
II AVATAR Rawipon
I nie wiem czy CWC AKIS Śnieżny Lew

SUKI
kl.mł.
[B] Zw.Mł., Naj.Junior i Zw. Rasy moja [/B][B]DODInka :)
[/B]
kl.otw.
I AVENA Rawipon
II AURA Rawipon

Augustów
s. E. Junikiewicz
PSY
kl.mł.
Zw.Mł. LAPIS Azurowa Amhara

SUKI
kl.mł.
[B]Zw. Mł., Naj.Junior i Zw. Rasy moja DODInka[/B] :)

Posted

[quote name='Dzidtka'] nie wiem czy CWC AKIS Śnieżny Lew
[/quote]

Owszem, CWC, Najlepszy pies w rasie.:lol: Mimo palmowania na ringu sędzinie bardzo się podobał. Musimu jeszcze popracować nad zachowaniem , no ale cóż, pies po przejściach i pierwsza wystawa.:evil_lol:

Posted

suka w otwartej nie dostała cwc a była w porównaniu więc nie miałam pewności, może nie zachowywał się wzorowo ale w statyce bardzo ładny, proporcje... górna linia... warto go wystawiać

Posted

Dziękuję bardzo, mam nadzieję, że uda mi sie opanować jego zachowania.
Podobno jestem cierpliwa:evil_lol: .
Gratuluję BOBów, dziewczynka niezawodna. Jedyna, która w Olsztynie pokazała jak powinien chodzic lhasak.

Posted

[quote name='sylv']Owszem, CWC, Najlepszy pies w rasie.:lol: Mimo palmowania na ringu sędzinie bardzo się podobał. Musimu jeszcze popracować nad zachowaniem , no ale cóż, pies po przejściach i pierwsza wystawa.:evil_lol:[/quote]
Gratulacje za udany debiut i rozpoczęty championat;)

Posted

[SIZE=5][COLOR=red][B]Dzidtka GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE]
Sunia super sie zapowiada!!!!!!!!!!!
a Ty mimo , ze masz minusa za nie stawienie sie na grillu to zostalas jednoglosnie i bez zadnego sprzeciwu włączona do drużyny:))))))))))))))))))bo jestes odlotowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prawie Cie kocham:))))ale tylko prawie bo jestem obrzydliwa co do kobiet hahahahaha

Posted

[quote name='EwikB']Gratulacje za udany debiut i rozpoczęty championat;)[/quote]
Dzięki Ewik, zobaczymy jak to będzie dalej. Wiara ponoć czyni cuda :evil_lol: .

Posted

moje lhasaczki-versaczki były w ten weekend w Serbii na trzech wystawach (dwóch w dzień i jednej w nocy)
jeśli pies wygrał klase na wszystkich wystawach oraz otrzymał CAC to zdobywał Championat Serbii & Czarnogóry,

[B]zarówno Asia jak i Felek są CHAMPIONAMI SERBII & CZARNOGÓRY[/B] :)

jeszcze Asia wygrała BOB i CACIB (jedna z tych wystaw była Międzynarodówką) i rozpoczęła Międzynarodowy Championat
Felek res.CACIB
nie wiem ile było lhasa, kto sędziował itd trzeba poczekać na relacje jak wrócą Kasia z Agą

Posted

[quote name='orsini'][SIZE=5][COLOR=red][B]Dzidtka GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE]
Sunia super sie zapowiada!!!!!!!!!!!
a Ty mimo , ze masz minusa za nie stawienie sie na grillu to zostalas jednoglosnie i bez zadnego sprzeciwu włączona do drużyny:))))))))))))))))))bo jestes odlotowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prawie Cie kocham:))))ale tylko prawie bo jestem obrzydliwa co do kobiet hahahahaha[/quote]

no team jest całkiem nie zły, nie pamiętam kiedy się tak ubawiłam na wystawie :) a czy legitymacje członkowską dostane ? ;)

Posted

[quote name='Dzidtka']
[B]zarówno Asia jak i Felek są CHAMPIONAMI SERBII & CZARNOGÓRY[/B] :)
[/quote]
Ładnie brzmiące tytuły.Gratulacje dla psiaków i dziewczyn podróżniczek.

Posted

[quote name='Dzidtka']no team jest całkiem nie zły, nie pamiętam kiedy się tak ubawiłam na wystawie :) a czy legitymacje członkowską dostane ? ;)[/quote]
nie ale odznake HONOROWEGO czlonka i owszem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...