Cockerek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Sukces na całej linii :klacz: :klacz: :klacz: :terazpol:
Agatka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 DZIDKA !!!!!!!!! Ogromne Gratulacje ! Myslę, że to wielkie wyróżnienie i naprawdę możesz być dumna !! :)
Katarzyna Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 OGROMNE GRATULACJE ! Prawdziwy sukces :) Teraz spodziewaj się masy maili i tel z Finlandii :)
Dzidtka_Gl Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 dziękuję wszystkim :) może lepiej niech tylko piszą (i to po angielsku) bo kiepsko znam fiński (a dokładnie znam 5 wyrazów ;D )
ursus Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 to i tak o 5 więcej niż ja:lol: GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: a gdzie cie jeszcze nie było??:eviltong:
Dzidtka_Gl Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 no jeszcze w kilku krajach na wystawach mnie nie było w tym własnie w Finlandii ale kto wie ;) a to pierwsza publikacja zagraniczna (mam nadzieję, ze nie ostatnia ;) ) o moich lhasa
ursus Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 jak nie ciałem to duchem !!!!!!!!!!!!!! jak cie tam nawet nie było to i tak byłaś i jesteś!!!!!!!!! TAK TRZYMAJ!!
nefesza Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Super Aniu! Jak to bylo, tekst jest Twoj, tylko go przetlumaczyli? Czy napisali od siebie, a Ty nic nie wiedzialas?
nefesza Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Szczesliwy pies po blotnrj kapieli: [IMG]http://img182.imageshack.us/img182/6431/17lb.jpg[/IMG] teraz pobiegam, to sie wysusze :evil_lol: [IMG]http://img281.imageshack.us/img281/3730/20ko.jpg[/IMG] Oddaj!!! [IMG]http://img340.imageshack.us/img340/8571/36fy4.jpg[/IMG] I pies po wyczyszczeniu: [IMG]http://img436.imageshack.us/img436/803/46va1.jpg[/IMG]
Dzidtka_Gl Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [quote name='nefesza']Super Aniu! Jak to bylo, tekst jest Twoj, tylko go przetlumaczyli? Czy napisali od siebie, a Ty nic nie wiedzialas?[/quote] poproszono mnie żebym napisała coś o swoich psach, swojej hodowli i wyraziła zgode na umieszczenie zdjęć moich psów, oczywiscie że sie zgodziłam (kto by sie nie zgodził :) ) tekst napisałam po polsku, Ania od PONów w USA przetłumaczyła mi go na angielski a Varpu Vallila (hodowla Vaisas, gdzie jest cudna importka z USA Free Spirits Smart`N Sassy) przetłumaczyła to na fiński
orsini Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Dzidtka superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr [B][SIZE=7]OGROMNIASTE GRATULACJE!!!!!!![/SIZE][/B] :smilecol: :ghost_2: :cool2: :thumbs: :bye: :jumpie: :bluepaw: :bigok: :evil: :Cool!: :Rose: :painting: :B-fly: :ylsuper: :buzi: :tree1: :new-bday: :laola: :terazpol:
Dzidtka_Gl Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Dodi w ten weekend wystawiałam w Olsztynie i Augustowie, na obu wystawach Dodi Zw.Mł., Najlepszy Junior w Rasie i Zwycięzca Rasy :))) Olsztyn s. M. Świętoń PSY kl.mł. I bez Zw.Mł. LAPIS Azurowa Amhara kl. otw. II AVATAR Rawipon I nie wiem czy CWC AKIS Śnieżny Lew SUKI kl.mł. [B] Zw.Mł., Naj.Junior i Zw. Rasy moja [/B][B]DODInka :) [/B] kl.otw. I AVENA Rawipon II AURA Rawipon Augustów s. E. Junikiewicz PSY kl.mł. Zw.Mł. LAPIS Azurowa Amhara SUKI kl.mł. [B]Zw. Mł., Naj.Junior i Zw. Rasy moja DODInka[/B] :)
sylv Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='Dzidtka'] nie wiem czy CWC AKIS Śnieżny Lew [/quote] Owszem, CWC, Najlepszy pies w rasie.:lol: Mimo palmowania na ringu sędzinie bardzo się podobał. Musimu jeszcze popracować nad zachowaniem , no ale cóż, pies po przejściach i pierwsza wystawa.:evil_lol:
Dzidtka_Gl Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 suka w otwartej nie dostała cwc a była w porównaniu więc nie miałam pewności, może nie zachowywał się wzorowo ale w statyce bardzo ładny, proporcje... górna linia... warto go wystawiać
sylv Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Dziękuję bardzo, mam nadzieję, że uda mi sie opanować jego zachowania. Podobno jestem cierpliwa:evil_lol: . Gratuluję BOBów, dziewczynka niezawodna. Jedyna, która w Olsztynie pokazała jak powinien chodzic lhasak.
EwikB Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='sylv']Owszem, CWC, Najlepszy pies w rasie.:lol: Mimo palmowania na ringu sędzinie bardzo się podobał. Musimu jeszcze popracować nad zachowaniem , no ale cóż, pies po przejściach i pierwsza wystawa.:evil_lol:[/quote] Gratulacje za udany debiut i rozpoczęty championat;)
orsini Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [SIZE=5][COLOR=red][B]Dzidtka GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE] Sunia super sie zapowiada!!!!!!!!!!! a Ty mimo , ze masz minusa za nie stawienie sie na grillu to zostalas jednoglosnie i bez zadnego sprzeciwu włączona do drużyny:))))))))))))))))))bo jestes odlotowa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prawie Cie kocham:))))ale tylko prawie bo jestem obrzydliwa co do kobiet hahahahaha
sylv Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='EwikB']Gratulacje za udany debiut i rozpoczęty championat;)[/quote] Dzięki Ewik, zobaczymy jak to będzie dalej. Wiara ponoć czyni cuda :evil_lol: .
Dzidtka_Gl Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 moje lhasaczki-versaczki były w ten weekend w Serbii na trzech wystawach (dwóch w dzień i jednej w nocy) jeśli pies wygrał klase na wszystkich wystawach oraz otrzymał CAC to zdobywał Championat Serbii & Czarnogóry, [B]zarówno Asia jak i Felek są CHAMPIONAMI SERBII & CZARNOGÓRY[/B] :) jeszcze Asia wygrała BOB i CACIB (jedna z tych wystaw była Międzynarodówką) i rozpoczęła Międzynarodowy Championat Felek res.CACIB nie wiem ile było lhasa, kto sędziował itd trzeba poczekać na relacje jak wrócą Kasia z Agą
Dzidtka_Gl Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 [quote name='orsini'][SIZE=5][COLOR=red][B]Dzidtka GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE] Sunia super sie zapowiada!!!!!!!!!!! a Ty mimo , ze masz minusa za nie stawienie sie na grillu to zostalas jednoglosnie i bez zadnego sprzeciwu włączona do drużyny:))))))))))))))))))bo jestes odlotowa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prawie Cie kocham:))))ale tylko prawie bo jestem obrzydliwa co do kobiet hahahahaha[/quote] no team jest całkiem nie zły, nie pamiętam kiedy się tak ubawiłam na wystawie :) a czy legitymacje członkowską dostane ? ;)
sylv Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='Dzidtka'] [B]zarówno Asia jak i Felek są CHAMPIONAMI SERBII & CZARNOGÓRY[/B] :) [/quote] Ładnie brzmiące tytuły.Gratulacje dla psiaków i dziewczyn podróżniczek.
orsini Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='Dzidtka']no team jest całkiem nie zły, nie pamiętam kiedy się tak ubawiłam na wystawie :) a czy legitymacje członkowską dostane ? ;)[/quote] nie ale odznake HONOROWEGO czlonka i owszem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Dzidtka_Gl Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 no i pierwsze Championaty Serbii i Czarnogóry w Polsce dla lhasa w Polskich rękach :) :razz: ;)
Recommended Posts