Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaga21']po takiej ilości ogłoszeń musi się cos ruszyć![/QUOTE]

Tylko rzecz w tym,że on zawsze miał dużo ogłoszeń. Odkąd pojawiła się informacja,że jest w schronie.

Wysłałam dzisiaj moją cześć pieniędzy za all. ;)

• Replies 491
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a może dt u mnie, najlepiej od czerwca bo będę miała więcej czasu? Mam sunię astkę , jedynaczkę, ale może dogadałyby się?

Posted

[quote name='bebcik']a może dt u mnie, najlepiej od czerwca bo będę miała więcej czasu? Mam sunię astkę , jedynaczkę, ale może dogadałyby się?[/QUOTE]

Oo :)
Jeżeli do tego czasu nikt go nie zaadoptuje to propozycja jak najbardziej kusząca.
Z sunią się dogada! a jak jeszcze będzie wykastrowany to jak najbardziej.

Posted

[quote name='bebcik']a może dt u mnie, najlepiej od czerwca bo będę miała więcej czasu? Mam sunię astkę , jedynaczkę, ale może dogadałyby się?[/QUOTE]

Super propozycja , szkoda ze dopiero od czerwca :( moze dasz rade prędzej ???:))

Posted

[quote name='bebcik']OK,to polecam się :)
ja to najbardziej lubię bezjajecznych chłopaków :) Moja sunia tez po sterylce :)[/QUOTE]

Mam informacje,że Popek jest już wykastrowany.

Posted

Maj to dla mnie trudny czas. Jestem mało czasowa ale czerwiec to już po maturach więc mogłabym zająć się socjalizacją domową w odpowiedni sposób.
A i żeby nikt nie pomyslał że to ja zdaję maturę, jestem nauczycielka :)

Posted

[quote name='bebcik']Maj to dla mnie trudny czas. Jestem mało czasowa ale czerwiec to już po maturach więc mogłabym zająć się socjalizacją domową w odpowiedni sposób.
A i żeby nikt nie pomyslał że to ja zdaję maturę, jestem nauczycielka :)[/QUOTE]

Ha ha ha własnie czytając 1 zdanie tak pomyślałam :) No to nie bądx za ostra dla uczniów , niech dzieciaki mają ta maturę :)

Posted

[quote name='marlenka']Popek Ty chłopie nie masz szczęscia co ???[/QUOTE]

Za 5 dni koniec aukcji :( brak jakiegokolwiek odzewu

Posted

Mgie ma brak dostepu do netu, moze dzis sie naprawi. Nie wiadomo.
Ale..pojawil sie chetny dom w Warszawie. Z rozmowy niewiele wywnioskowalam, za to wizyte przedadopcyjna zgodzila przeprowadzic SBD. :-)

Posted

no jestem ...
czekam razem z wami na wiadomość.

Dziś koniec aukcji ... oglądalność znacznie podskoczyła :kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

Miało być fajnie,a wyszło jak zawsze. [img]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-29.gif[/img]

[quote name='sleepingbyday']juz z anną 33 gadałam. dzwoniłam do nich 3 razy, nie odbierają, nie oddzwaniaja, dla mnie - czytelny sygnał.[/QUOTE]

Posted

[quote name='agaga21']odnowiłam allegro[/QUOTE]

dzięki!

W sprawie Popka bez zmian :shake: dorobiłam mu ogłoszeń

i jeszcze mały off

[B]Jest ankieta dogomanii wybierajaca kandydata na KrakVet
!!Fundacja Ostatnia Szansa bardzo potrzebuje Waszych głosów!

[url]http://www.dogomania.pl/threads/185270-KrakVet-ankieta-na-maj-wybierzmy-kandydata-razem[/url]
[/B]

Posted

Aniu może,ale to może zadzwoni do Ciebie p. Dominika zainteresowana obejrzeniem Popka w Boguszycach. ;)

Edit :

Po ostatnim mailu myślę,że na pewno :multi:

Posted

Tak ! dzwonila pod wieczor. I teraz pilne.

[SIZE=5][B]Jutro miedzy 8 rano, a 10.30 wizyta p/adopcyjna na Powislu.[/B]

[SIZE=2][COLOR=Red]Jesli znajdziemy kogos do tej wizyty, to jest szansa, ze w niedziele Popek bedzie w nowym domu.

[COLOR=Black]ja kombinuje jak moge, ale tak wczesnie chyba nie dam rady :-(((([/COLOR]
[/COLOR][/SIZE][/SIZE]