mgie Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 [quote name='agaga21']po takiej ilości ogłoszeń musi się cos ruszyć![/QUOTE] Tylko rzecz w tym,że on zawsze miał dużo ogłoszeń. Odkąd pojawiła się informacja,że jest w schronie. Wysłałam dzisiaj moją cześć pieniędzy za all. ;) Quote
marlenka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Kurcze szkoda Popka , to jest naprwade bardzo ładny i miły do ludzi pies ... Dlaczego nikt go nie chce :( Quote
bebcik Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 a może dt u mnie, najlepiej od czerwca bo będę miała więcej czasu? Mam sunię astkę , jedynaczkę, ale może dogadałyby się? Quote
mgie Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 [quote name='bebcik']a może dt u mnie, najlepiej od czerwca bo będę miała więcej czasu? Mam sunię astkę , jedynaczkę, ale może dogadałyby się?[/QUOTE] Oo :) Jeżeli do tego czasu nikt go nie zaadoptuje to propozycja jak najbardziej kusząca. Z sunią się dogada! a jak jeszcze będzie wykastrowany to jak najbardziej. Quote
bebcik Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 OK,to polecam się :) ja to najbardziej lubię bezjajecznych chłopaków :) Moja sunia tez po sterylce :) Quote
marlenka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 [quote name='bebcik']a może dt u mnie, najlepiej od czerwca bo będę miała więcej czasu? Mam sunię astkę , jedynaczkę, ale może dogadałyby się?[/QUOTE] Super propozycja , szkoda ze dopiero od czerwca :( moze dasz rade prędzej ???:)) Quote
mgie Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 [quote name='bebcik']OK,to polecam się :) ja to najbardziej lubię bezjajecznych chłopaków :) Moja sunia tez po sterylce :)[/QUOTE] Mam informacje,że Popek jest już wykastrowany. Quote
bebcik Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Maj to dla mnie trudny czas. Jestem mało czasowa ale czerwiec to już po maturach więc mogłabym zająć się socjalizacją domową w odpowiedni sposób. A i żeby nikt nie pomyslał że to ja zdaję maturę, jestem nauczycielka :) Quote
marlenka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='bebcik']Maj to dla mnie trudny czas. Jestem mało czasowa ale czerwiec to już po maturach więc mogłabym zająć się socjalizacją domową w odpowiedni sposób. A i żeby nikt nie pomyslał że to ja zdaję maturę, jestem nauczycielka :)[/QUOTE] Ha ha ha własnie czytając 1 zdanie tak pomyślałam :) No to nie bądx za ostra dla uczniów , niech dzieciaki mają ta maturę :) Quote
marlenka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Popek Ty chłopie nie masz szczęscia co ??? Quote
mgie Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 [quote name='marlenka']Popek Ty chłopie nie masz szczęscia co ???[/QUOTE] Za 5 dni koniec aukcji :( brak jakiegokolwiek odzewu Quote
Anna_33 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Mgie ma brak dostepu do netu, moze dzis sie naprawi. Nie wiadomo. Ale..pojawil sie chetny dom w Warszawie. Z rozmowy niewiele wywnioskowalam, za to wizyte przedadopcyjna zgodzila przeprowadzic SBD. :-) Quote
bebcik Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 trzymam kciuki za Popka. Aby to był ten właściwy domek :) Quote
marlenka Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='bebcik']trzymam kciuki za Popka. Aby to był ten właściwy domek :)[/QUOTE] ja tez trzymam kciuki Quote
doddy Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Ja także się dołączam do grona zaciskających kciuki. Oby wizyta wypadła pozytywnie, a dom okazał się strzałem w 10! Quote
bebcik Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Kiedy będzie cos wiadomo? Bo już mi kciuki bez krwi takie dziwne się robią :) Quote
marlenka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='bebcik']Kiedy będzie cos wiadomo? Bo już mi kciuki bez krwi takie dziwne się robią :)[/QUOTE] Czekamy czy SBD się dodzwoniła do tych ludzi .... Quote
mgie Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 no jestem ... czekam razem z wami na wiadomość. Dziś koniec aukcji ... oglądalność znacznie podskoczyła :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
mgie Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Miało być fajnie,a wyszło jak zawsze. [img]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-29.gif[/img] [quote name='sleepingbyday']juz z anną 33 gadałam. dzwoniłam do nich 3 razy, nie odbierają, nie oddzwaniaja, dla mnie - czytelny sygnał.[/QUOTE] Quote
mgie Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 [quote name='agaga21']odnowiłam allegro[/QUOTE] dzięki! W sprawie Popka bez zmian :shake: dorobiłam mu ogłoszeń i jeszcze mały off [B]Jest ankieta dogomanii wybierajaca kandydata na KrakVet !!Fundacja Ostatnia Szansa bardzo potrzebuje Waszych głosów! [url]http://www.dogomania.pl/threads/185270-KrakVet-ankieta-na-maj-wybierzmy-kandydata-razem[/url] [/B] Quote
mgie Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Aniu może,ale to może zadzwoni do Ciebie p. Dominika zainteresowana obejrzeniem Popka w Boguszycach. ;) Edit : Po ostatnim mailu myślę,że na pewno :multi: Quote
Anna_33 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Tak ! dzwonila pod wieczor. I teraz pilne. [SIZE=5][B]Jutro miedzy 8 rano, a 10.30 wizyta p/adopcyjna na Powislu.[/B] [SIZE=2][COLOR=Red]Jesli znajdziemy kogos do tej wizyty, to jest szansa, ze w niedziele Popek bedzie w nowym domu. [COLOR=Black]ja kombinuje jak moge, ale tak wczesnie chyba nie dam rady :-(((([/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/SIZE] Quote
Recommended Posts