marlenka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 bebcik napisał(a):taki łobuz z niego? Chłopak męznieje , staje się dorosły i będzie próbował się stawiać i rzadzić stadem i może się to pewnego dnia źle skończyć , a chłopak jest uroczy , jest śliczny i dziwię się ze nikt go nie chce adoptować . To nie jest taki typowy amstaf , on ma ładniejszy ryjek , jak wyglądał zza rogu to wygladał na takiego łobuziaka :) Quote
mgie Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Astek ma szansę na dom w Łodzi (ścisłe centrum). Czekam na odpowiedź od jednej osoby czy będzie mogła przeprowadzić wizytę jeszcze w tym tygodniu. Quote
Karolcia_ko5 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 O super. . ;). Oby coś lepszego, konkretniejszego . Quote
mgie Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Karolcia_ko5 napisał(a):O super. . ;). Oby coś lepszego, konkretniejszego . Mam nadzieje :kciuki: Zasiedział się chłopak w tym schronie,że ho ho ... Quote
marlenka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 mgie dawaj info jak będziesz cos wiedziała . Quote
mgie Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 marlenka napisał(a):mgie dawaj info jak będziesz cos wiedziała . No jak na złość dzisiaj miałam problem z internetem. Teraz piszę z kafejki internetowej. Dopiero teraz odebrałam maila od osoby która miała robić wizytę. Nie zdążyłam jej przekazać adresu ehhhh nie wiem Quote
andzia69 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 mgie napisał(a):Astek ma szansę na dom w Łodzi (ścisłe centrum). Czekam na odpowiedź od jednej osoby czy będzie mogła przeprowadzić wizytę jeszcze w tym tygodniu. napisz coś bliżej - jaki to domek? jakbyś potrzebowala osoby do wizyty dla asta to pisz do Aga1234;) Quote
mgie Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 andzia69 napisał(a):napisz coś bliżej - jaki to domek? jakbyś potrzebowala osoby do wizyty dla asta to pisz do Aga1234;) Pani dzisiaj miała cały dzień wolny,a w czwartek od godzin popołudniowych. Jakby się udało zrobić wizytę jeszcze w tym tygodniu to w sobote/niedziele mógłby wyjechać do domu. Mieszkanie w centrum Łodzi. W domu dwójka dzieci,kot. Z zainteresowaną rozmawiała Anna. Nie chce nic przeinaczyć. Podobno mają doświadczenie z takimi psami. Edit: Wysłałam pw do agi123 Quote
andzia69 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 to chyba do mnei też dzwonił podobny pan, chcial szczeniaka...mieszkanie w kamienicy, mieli asta...dzieci słyszalam w tle... telefon 724678... podałam ten tel właśnie Adze 1234, żeby sprawdziła dom, bo w Łodzi zatrzęsienie astow...no chyba, ze to nie ten domek Quote
mgie Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 andzia69 napisał(a):to chyba do mnei też dzwonił podobny pan...mieszkanie w kamienicy, mieli asta...dzieci słyszalam w tle... telefon 724678... podałam ten tel właśnie Adze 1234, żeby sprawdziął dom, bo w Łodzi zatrzęsienie astow...no chyba, ze to nie ten domek Nie,telefon zaczyna się zupełnie inaczej. Ulica Więckowskiego Quote
andzia69 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 no to może faktycznie inny;) A czy Popek jest wykastrowany? no i jak on do kota? dzieci?...bo nie problem go wydać...gorzej, gdyby zjadl kota i miał coś do dzieci... Quote
mgie Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 andzia69 napisał(a):no to może faktycznie inny;) A czy Popek jest wykastrowany? no i jak on do kota? dzieci?...bo nie problem go wydać...gorzej, gdyby zjadl kota i miał coś do dzieci... Dlatego wizyta musi być przeprowadzona perfekcyjnie,żeby rozwiać wszelkie wątpliwośći. Pani powiedziała,że nie ma możliwośći żeby się nie udało. Kot lubi inne psy a ona jest zdeterminowana i będzie pracowała z psem. Ja już muszę iść,bo kończy mi się czas w kafejce. Jbc to kontakt tylko telefoniczny 697 357 545 Quote
mgie Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 aga123 się ze mną nie skontaktowała. Wizyta będzie prawdopodobnie w sobotę. Quote
marlenka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Zapraszam na wątek pieknej Onki Osy - mieszkanki w Boguszycach http://www.dogomania.pl/threads/183796-Osa-nastepna-pi%C4%99kno%C5%9Bc-z-Boguszyc Quote
ewatonieja Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 aga chora jeśli nie ma innych chętnych to ja mogę przeprowadzić tą wizytę ostatnio przekonałam sie że w centrum zdarzają się fajne domki (ten akurat dla kundelka sprawdzałam) zobaczymy co z tego wyjdzie ;) Quote
mgie Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 ewatonieja napisał(a):aga chora jeśli nie ma innych chętnych to ja mogę przeprowadzić tą wizytę ostatnio przekonałam sie że w centrum zdarzają się fajne domki (ten akurat dla kundelka sprawdzałam) zobaczymy co z tego wyjdzie ;) Dziękuje,dziękuje,dziękuje ! Przesyłam dane na pw Quote
ewatonieja Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 wizyta się odbyła, wrażenia pozytywne w mieszkaniu w kamienicy 60 m2 mieszkają Państwo z 3 dzieci najmłodsze lat 6 ,docelowo psiak dla 15 latki z zamiłowaniem do sportów, ruchu itp. ponadto jest tam kociczka młoda delikatna i przygarnięty od szczenięcia pudelek 3 letni (pies i kot zyją w zgodzie) Państwo mieli wcześniej amstaffke która na skutek choroby nowotworowej została uspiona w wieku lat 9, była w tym domu sunia w typie asta z Fundacji Azyl, ale miała ochotę pożreć kotkę więc z żalem ale Państwo musieli psa oddac Fundacji (taka możliwośc była uzgadniana wcześniej) Państwo chodzą z pudelkiem do parku na Zdrowiu (największego chyba w Łodzi) i w okresie wiosenno-letnim jeżdzą z nim na działkę chyba w Sokolnikach o ile dobrze pamiętam, dzieci odpowiedzialnie podchodzą do faktu posiadania zwierzęcia, z psem wychodzi tylko córka lat 15 i rodzice zawsze na smyczy pudelek i kotka zadbane towarzyskie (kota miałam na kolanach psiak przymilał sie co chwila) domek bedzie w sam raz ale pod warunkiem że Popek nie jest kotożercą no i nie atakuje dzieci trzeba by to sprawdzić także jesli jest możliwość poinformujcie o tym potencjalnych opiekunów ja daję zielone światło Quote
mgie Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 ewatonieja napisał(a):wizyta się odbyła, wrażenia pozytywne w mieszkaniu w kamienicy 60 m2 mieszkają Państwo z 3 dzieci najmłodsze lat 6 ,docelowo psiak dla 15 latki z zamiłowaniem do sportów, ruchu itp. ponadto jest tam kociczka młoda delikatna i przygarnięty od szczenięcia pudelek 3 letni (pies i kot zyją w zgodzie) Państwo mieli wcześniej amstaffke która na skutek choroby nowotworowej została uspiona w wieku lat 9, była w tym domu sunia w typie asta z Fundacji Azyl, ale miała ochotę pożreć kotkę więc z żalem ale Państwo musieli psa oddac Fundacji (taka możliwośc była uzgadniana wcześniej) Państwo chodzą z pudelkiem do parku na Zdrowiu (największego chyba w Łodzi) i w okresie wiosenno-letnim jeżdzą z nim na działkę chyba w Sokolnikach o ile dobrze pamiętam, dzieci odpowiedzialnie podchodzą do faktu posiadania zwierzęcia, z psem wychodzi tylko córka lat 15 i rodzice zawsze na smyczy pudelek i kotka zadbane towarzyskie (kota miałam na kolanach psiak przymilał sie co chwila) domek bedzie w sam raz ale pod warunkiem że Popek nie jest kotożercą no i nie atakuje dzieci trzeba by to sprawdzić także jesli jest możliwość poinformujcie o tym potencjalnych opiekunów ja daję zielone światło Pięknie dziękuje za wizytę. Dzwonie do Anny bo ona nie ma internetu. Quote
andzia69 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 dziewczyny...gdybyscie nie były pewne Popka do psa - samca i dzieci...to zaproponujcie temu panu tego malucha: http://www.dogomania.pl/threads/183494-10tygodniowy-piesek-w-typie-Amstafa-szuka-domu?p=14525905#post14525905 mały jest w lodzi... Quote
mgie Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Anna jutro porozmawia z Panią i zaproponuje pewne rozwiązanie. a szczeniak rozkoszny : ) edit: doczytałam ze dla szczeniaka sprawdzają już chętne domy Quote
marlenka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 marlenka napisał(a):Czy popek jedzie ???? Ponawiam pytanie , czy wiadomo czy Popek jedzie do tego domku ??? ostatniaszanso , Anna33 - odezwijcie się :) Quote
mgie Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Popek nadal w schronisku :shake: Anna33 rozmawiała dzisiaj z Panią i dowiedziała się,że przyjeżdża do niej pies z innej Fundacji.Dziewczyny od astów wiecie może który to pies? Podobno jest teraz na dt gdzie są inne koty? Popek musi mieć ekstra allegro wyróznione na maksa. Pomoże ktoś ? Quote
ewatonieja Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 no nie bardzo im zalezało akurat na Popku na pewno jest gdzies dom dla niego :) Quote
mgie Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 [quote name='ewatonieja']no nie bardzo im zalezało akurat na Popku na pewno jest gdzies dom dla niego :) Mhm... To mogła to od razu powiedzieć Annie zaoszczędzilibyśmy mojego i Twojego czasu :shake: Quote
Recommended Posts