Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Smyku'](...) Martwie się o to moje ukochanie .[/QUOTE]
Wydaje mi się, że idzie ku lepszemu, od wczoraj wieczora/ nocy. Poza tym, tu dam plamę, bo nazwy nie pamiętam, dowiedziałam się, że jest jakaś spec.szczepionka podawana dość szczególnie, bo przez nosek i ponoć dość skuteczna. Nigdy o niej nie słyszałam ale najpierw Remiś musi w pełni wyzdrowieć, by to rozważyć. Póki co jest strzeżony jak oko w głowie i w pełni obwarowany pomocowo. Nawet na dworek wychodzę z nim bez asysty Czesi żeby go nie dodręczała zabawowo.

Dziękuję Marysiu! :loveu:

Posted

[quote name='Marycha35']Dyg dyg, Izuś a Jola jak?:) Zagojona ranka?[/QUOTE]
Tak, Jola, zresztą jak i cała reszta na pełnych obrotach. Draśnięcie wyglądało tylko wrednie ale zagoiło się pięknie. Na chwilę obecną/ od wieeelu dni Jola jest mocno skoncentrowana na walce z piłką boomer ball i na toczeniu kamienia, którym przytrzymuję drzwiczki płotka, aha... na i poluje na ludzkich wrogów zza bramy. ;-)

Posted

[B]Różniaście powyróżniane allegra Łokera i Cacka:[/B]

[url]http://allegro.pl/cien-czlowieka-i-coz-z-tego-wciaz-bez-pana-loker-i1765964361.html[/url]

[url]http://allegro.pl/az-dziw-bierze-ze-wciaz-szuka-domku-cacus-i1766751817.html[/url]

Posted

[quote name='Smyku']O której godzinie można zadzwonić do Maćka ?[/QUOTE]
Już Ci odpowiedziałam... a poza tym, dlaczego w związku z tym czuję taaaki dziwny niepokój... hm... :nerwy:

Posted

[quote name='majqa']Już Ci odpowiedziałam... a poza tym, dlaczego w związku z tym czuję taaaki dziwny niepokój... hm... :nerwy:[/QUOTE]
I już wiem, czemu. Niepokój był zasadny. A tak w ogóle to dziękuję Kochana Mamo za Twoją troskę. :loveu:
A dziś sb., lecimy z Remkiem na "jednego strzała" do doktora i kontrolę. Wczoraj był jeden, szkoda, że jeden, dobry objaw poprawy. Miałam wyszarpane nogawki. :lol:

Posted

[quote name='sylwiaso']6.28!!!Majciu miałaś odpocząć troszkę![/QUOTE]
Zaraz muszę wsiadać w autko, jak co dzień ostatnio (nie wdam się w szczegóły, przy okazji zafonienia opowiem) i lecieć jeszcze do innych psów. Potem nawrót, odsik reszty i sama wiesz, reszta dnia to już formalność. ;-)
Ależ, ależ... jestem wypoczęta jak skowronek. :-)

Posted

Remidło moje ukochane i tylko takie dobre wieści mają być .
Nawet możesz zeżreć te portki , najwyzej dołoże się do nowych .
Aż się boję zapytać , żeby nie wywołać ...
Maniutek OK ? A księżniczka Firunia ? Łoki robi jeszcze murmurando ? A kota ?
Zapomniałam dopytać , więc uprasza się o odpowiedź .
OCZYWIŚCIE JAK BĘDZIESZ MIAŁA 5 MINUT .

Posted

[quote name='Smyku']Remidło moje ukochane i tylko takie dobre wieści mają być .
Nawet możesz zeżreć te portki , najwyzej dołoże się do nowych .
Aż się boję zapytać , żeby nie wywołać ...
Maniutek OK ? A księżniczka Firunia ? Łoki robi jeszcze murmurando ? A kota ?
Zapomniałam dopytać , więc uprasza się o odpowiedź .
OCZYWIŚCIE JAK BĘDZIESZ MIAŁA 5 MINUT .[/QUOTE]
Odpukać, po prostu odpukać wszystkie są uff, uff... OK.
Dobra, z tymi portkami to nie przeginaj, bo szarpanie, szarpaniem ale ja nie zamierzam, jak już bywało, majtami przed sąsiadami świecić, bo mi Remiś gacie z tyłka ściągnął. :angryy:

A... a o Cześce rozpiszę się osobno, bo pokazuje swoje kolejne, wielorakie, co nie znaczy złe, osobowości (i dlatego nie wznawiałam jej allegro). Wygląda mi to na opętanie. ;) Jedno jest pewne, że to świruska na max... cdn...

Posted

[quote name='Smyku']Tiiaaaa , a jak portki od piżamy sciągnął ?[/QUOTE]
Masz przekichane, że mi przypomniałaś, czym wtedy zaświeciłam... Trauma, czysta trauma i wstyd jak diabli. :shake: :oops: :eviltong:

Posted

[quote name='Smyku']Już nie bądź taka drobiazgowa , rozgrzesz go , chorutki jest .
A nocka spokojniejsza czy jeszcze kaszlał ?[/QUOTE]
Nocka - spał z Maćkiem, kaszelku ciut, ciut, w dzień nie wysłuchało żadne z nas ni jednego kaszlnięcia, gorączki nie ma, przechodzimy z zastrzyków (antyb.) na całkowite tabl (antyb.). Osłuchowo szmery wciąż są ale zdaniem doktora jest ten wyczekiwany, mały krok ku dobremu. Kolejne spotkanie, jeśli będzie jak jest około czw./ pt. i powtórka morfologii + decyzja co dalej.