Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Przepraszam Kocie , że nie mogłam pogadać . jakby coś się urodziło to do godz. 13 jestem mobilna .
Przytulam i ściskam Wszystkich , zwierzyniec oczywiście też .
Czy Cacunio obrobione fryzjersko ?

Edited by Smyku
lit.
Posted

[quote name='Smyku']Przepraszam Kocie , że nie mogłam pogadać . jakby coś się urodziło to do godz. 13 jestem mobilna .
Przytulam i ściskam Wszystkich , zwierzyniec oczywiście też .
Czy Cacunio obrobione fryzjersko ?[/QUOTE]
Nic się nie stało. :-)
Cacolka nie chciałam stresować, bo i tak jest stresowany. Przez parę dni przechodzi płukanie okolicy siurka i potem pieszczotę antybiotykiem (bida ma miejscowy stan zapalny). Atrakcja więc goni atrakcję. Jeszcze mu chwilowo odpuściłam więc dodatkowych.

Posted

[quote name='Smyku']Biedny Cacuni , usciskaj maluszka mocno .[/QUOTE]
Pewno, że uściskam. Już jest zdecydowanie lepiej. Niefart, jakaś sunia w sąsiedztwie ma cieczkę i mamy wszelakie kursy z Cacem, nawet środkowo nocne. Sądziliśmy, że może nawrotka zap. pęcherza, cewki itd. Ale gdzież tam, zaiwania po podwórku nakręcony i podminowany jak ta lala. Najwyraźniej uważa, że nastąpi cud i ktoś tę sunię u nas zdesantuje. ;-)

• 1 month later...
Posted

Ale Heniutek świetnie rozpędzony .Luśka jakaś kwadratowa . Boruś i Zorek się buziakują . Łoki rozanielony i zaspany . Heniutek świetnie wygląda ,.

Drobiazgi Joko i Cacunia jak już lepiej to szybko wyściskaj delikatnie i przekaż , że szybko mają stawać do pionu .

Izunia ale super zabawkę mają koty . Ja też taką dla mendy chcę , kupiłaś na allegro ?

Ściskamy i przytulamy mocno .

Posted

Qrczę, Lusia w sumie jest tak samo kwadratowa jak i była. Hm... za to do odchudzania jest Budzio i ekhm... Joko. Cholercia no... pewno przesadziłam z "zaróbkami"/ wkładkami, którymi im zmiękczam suchą karmę light seniorkową.

Zabawka nie, nie na allegro ale znajdę Ci link i podrzucę przez fb (plus obiecany buraczany opis, bo ze łba wyleciał).

Posted

Oj tam , oj tam , Budziś i Joko świetnie wyglądają . A zobacz zdjęcie Luśki jak  leży ,  jest równo prostokątna .

Cacuni i Joko ok po nocy ? 

Tak, OK, dziś kontrola przed wieczorem.

Posted

Za Cacuniem drugie podejście kastracyjne. Na narkozie wziewnej się odbyło więc hardcore, jaki miał miejsce x czasu wcześniej się nie powtórzył. Nie, nie, nie szykuje mu się adopcja ;-), tym razem była to konieczność z racji dolegliwości prostatowych. Przy okazji i ząbki zostały odpucowane. Tego samego dnia (a mowa tu o minionym czwartku) pod kozik poszła i Jokusia - usunięcia pypcia/ brodawki z łapki (próbowała sama się tego pozbawić ;-) ) oraz wielkiego tłuszczaka, o przedziwnej lokalizacji, bo niemal w pachwinie. Wsio poszło jak trzeba, ząbki też zostały przepucowane. Uff... powoli schodzi ze mnie powietrze stresowe. Teraz już kwestia wytrzymania do zdjęcia szwów i abażurów z łepetynek.

A tu, takie tam, ostatnio popstrykane. ;-) Tych z gonitw, mordunków była masa ale wyszły... plamy, stwory za szybkie były. Co się uchowało wyostrzyłam.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

• 3 weeks later...