Smyku Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Izuś , no proooszę Ciebie . Miałaś tylko odpalić troszkę niusiowi na spróbowanie . Ja do konca tycia się nie wyrewanżuję . A Micha wcięło , ooo . Quote
majqa Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 Właśnie wchodzę na obroty, jeszcze kicia, kawa, potem na ostro - nóż i... poczta. :-) Wcięło? No cóż... nic nie wiem o przyczynie. :-) Quote
majqa Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 A z rzeczy równie fajnych... Zaczęłam ostatnio maltretować allegro w kategorii tkanin. :-) Trafiłam tam na różne końcówki z belek materiałów idealnie nadających się na obszycia. Na próbę kupiłam i był to strzał w 10tkę. Na stałe (czyli nie w sensie pokrowców) materiały te pokryły zwierzakowe kocyki, podusie itp. wzmocniły je tym samym, odświeżyły. Eh... zwierza uradowane. :-) Obecnie polegują w błękicie. ;-) Quote
emilia2280 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 ha! no chyba nam nie odmówisz widoku panów w jedwabiach i z woalkami na oczach :pppp Quote
Smyku Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Izuś książka przyszła . Mysiek leży przed lodówką i się modli , Michu mówi , że dobre . Ericha von D . chyba nie lubię . Quote
majqa Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 Błahahaha... a co do książki uff, uff... :-) Odbierz maila. ;-) Quote
Smyku Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Nocka OK ? Mama wyspana ? Mysiek mi zgłupiał . Wołam rano na śniadanie a niusiu leci przed lodówke i jojczy , stęka , sapie . Quote
majqa Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 Jojczeniem Synusia :loveu: jestem zachwycona. :-) A... jak kupka po ciachach? Nocka u mamy super. :-) Zaraz lecimy do doktora. :-) Quote
Smyku Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Michu mówi , że kupencja lakierowana , bez zmian pasztecikowych . Śynu mi się chyba uzależnił już od pasztecików , co dołożyłaś ? Quote
majqa Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 Dołożyłam odrobinę rodzimego mi czaru. :-) Quote
Marycha35 Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 A ja znam już stadko Izowe:) Do schrupania!!!!! Jedynie Jolcia uznała, że chrupać należy, ale raczej mnie:diabloti: Sunie, dogusie i koty na medal, szacun Izuś!!! A Polcia jest chodzącą, ups brykająco-fruwającą delikatnością i sprytkiem:) Czesia też cudna, a Maniutek gadułka! Quote
majqa Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 Marysiu :loveu:, przyjeżdżaj jak najczęściej, bo raz, że brakuje mi takiego fajowskiego pogadania, a dwa... no cóż... działasz terapeutycznie. :-) Dzięki emocjom, jakich dostarczyłaś zwierzyna mi odjechała wieczorkiem piorunem! :-) Było bosko!!! :multi: Quote
Marycha35 Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 :):):) Dziękuję, baaardzo mi miło:) Te smoczki takie kochane, radosne, uśmiechnięte i łaskawe dla gości:) Nic tylko tulić. Quote
majqa Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 No dobra, co przegapiłam to i odrabiam (tumanek - sklerotyk ze mnie), posypując głowę popiołem... i... [CENTER][I][COLOR=#0000cd][SIZE=3][B][SIZE=4]Przeogromnie dziękuję:[/SIZE] [/B][/SIZE][/COLOR][/I][/CENTER] [COLOR=#0000cd][I][B]- Smyku i Jej Córci Ani za ograbienie połowy poznańskiego z różności i wsparcie nimi moich zwierzów[/B][/I][/COLOR][I][B] ([COLOR=#0000cd][/COLOR]wielopaczkowość tu się kłania i... przepuklina pana listonosza)... :loveu: -[COLOR=#0000cd] Marysi (Marycha35) za podobną pomoc [/COLOR][/B][/I]:loveu: [I][COLOR=#0000cd][B]- Isadorze7 za dzisiejszą pomoc i ożenienie mnie z przemiłą Panią i 10kg od Niej[/B][/COLOR][/I] :loveu: [CENTER][COLOR=#0000cd][I][B]A przede wszystkim Kochane za bezinteresowność i pomyślenie o nas..., po prostu pomyślenie...[/B] :loveu:[/I][/COLOR] [IMG]http://s19.postimage.org/42gz4lngj/bajkowa_wrozka88.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
Isadora7 Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 O mateńko, a ja myślałam zę Ty masz ślub tylko z Maćkiem:evil_lol: Quote
majqa Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 [quote name='Isadora7']O mateńko, a ja myślałam zę Ty masz ślub tylko z Maćkiem:evil_lol:[/QUOTE] Się siłą powstrzymam... :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Smyku Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Izuś nie prowokuj , jak zacznę wymieniać moje długi wdzięczności , okazane mi serce i przyjaźń dla mojej rodziny , to mi głowa pęknie . Łokisia nie słyszałam . Buziaki i przytulanki . Spokojnej nocki życzę . Quote
majqa Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Za to ja go słyszałam dziś w nadmiarze! :angryy: Znajdę momentos to jutro ciutkę popiszę, co u nas, bo tak mi gnidy umilają czas, że miotam się jak pchła w majtkach. :shake: Quote
Iljova Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Izuniu nie masz czasu na nudę ..... A tak właściwie czy Ty wiesz co to nudzenie się ? Wątpię ... Raczej nie ;-) Ślę buziaki i głaskanko dla futrzakow Twoich A dla Ciebie życzenia spokojnej nocy Niech sny będą radosne i dodadzą Ci mocy. Snów najpięknieszych Aby po niej dzień był cudowniejszy :-) Quote
majqa Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Dziękuję Ilonko!!! :Rose: Tobie nocki spokojnej, spaniowo - temperaturowo miłej, a jutrzejszego dzionka bez specjalnego przepracowywania się. :lol: Tiaaa... co do wstępu... zgadłaś. :cool1: Nuda? :roll: Quote
Marycha35 Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Izulku pięknie dziękuję za podziękowania, ale również uważam, że nie ma o czym mówić!!! Błagam, wymiziaj Polcię:) Ta sunieczka jest cudna!!! Przytulała się do mnie, nooo, może do pysznej zapiekanki, którą poczęstowała mnie Pani Domu- Izula:):):) Quote
majqa Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Do Ciebie się tuliła, do Ciebie, wszak na zewnątrz zapiekanki nie było. :-) Oczywiście, że ją wymiziam. :-) Quote
Marycha35 Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Hi, hi, na stole stała wtedy;) Polcia miała duuuuużo szczęścia, wyglada teraz ślicznie, tylko blizny na łapinkach podpowiadają, że kiedyś było źle w jej życiu, dobrze, że to przeszłość, fuj, poszła! Quote
Recommended Posts