Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Izuś , no proooszę Ciebie . Miałaś tylko odpalić troszkę niusiowi na spróbowanie . Ja do konca tycia się nie wyrewanżuję .
A Micha wcięło , ooo .

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie wchodzę na obroty, jeszcze kicia, kawa, potem na ostro - nóż i... poczta. :-)

Wcięło? No cóż... nic nie wiem o przyczynie. :-)

Posted

A z rzeczy równie fajnych...

Zaczęłam ostatnio maltretować allegro w kategorii tkanin. :-) Trafiłam tam na różne końcówki z belek materiałów idealnie nadających się na obszycia. Na próbę kupiłam i był to strzał w 10tkę. Na stałe (czyli nie w sensie pokrowców) materiały te pokryły zwierzakowe kocyki, podusie itp. wzmocniły je tym samym, odświeżyły. Eh... zwierza uradowane. :-) Obecnie polegują w błękicie. ;-)

Posted

A ja znam już stadko Izowe:) Do schrupania!!!!! Jedynie Jolcia uznała, że chrupać należy, ale raczej mnie:diabloti: Sunie, dogusie i koty na medal, szacun Izuś!!! A Polcia jest chodzącą, ups brykająco-fruwającą delikatnością i sprytkiem:) Czesia też cudna, a Maniutek gadułka!

Posted

Marysiu :loveu:, przyjeżdżaj jak najczęściej, bo raz, że brakuje mi takiego fajowskiego pogadania, a dwa... no cóż... działasz terapeutycznie. :-) Dzięki emocjom, jakich dostarczyłaś zwierzyna mi odjechała wieczorkiem piorunem! :-)
Było bosko!!! :multi:

Posted

No dobra, co przegapiłam to i odrabiam (tumanek - sklerotyk ze mnie), posypując głowę popiołem... i...

[CENTER][I][COLOR=#0000cd][SIZE=3][B][SIZE=4]Przeogromnie dziękuję:[/SIZE]
[/B][/SIZE][/COLOR][/I][/CENTER]

[COLOR=#0000cd][I][B]- Smyku i Jej Córci Ani za ograbienie połowy poznańskiego z różności i wsparcie nimi moich zwierzów[/B][/I][/COLOR][I][B] ([COLOR=#0000cd][/COLOR]wielopaczkowość tu się kłania i... przepuklina pana listonosza)... :loveu:
-[COLOR=#0000cd] Marysi (Marycha35) za podobną pomoc [/COLOR][/B][/I]:loveu:
[I][COLOR=#0000cd][B]- Isadorze7 za dzisiejszą pomoc i ożenienie mnie z przemiłą Panią i 10kg od Niej[/B][/COLOR][/I] :loveu:

[CENTER][COLOR=#0000cd][I][B]A przede wszystkim Kochane za bezinteresowność i pomyślenie o nas..., po prostu pomyślenie...[/B] :loveu:[/I][/COLOR]

[IMG]http://s19.postimage.org/42gz4lngj/bajkowa_wrozka88.jpg[/IMG]
[/CENTER]

Posted

[quote name='Isadora7']O mateńko, a ja myślałam zę Ty masz ślub tylko z Maćkiem:evil_lol:[/QUOTE]

Się siłą powstrzymam... :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Izuś nie prowokuj , jak zacznę wymieniać moje długi wdzięczności , okazane mi serce i przyjaźń dla mojej rodziny , to mi głowa pęknie .
Łokisia nie słyszałam . Buziaki i przytulanki . Spokojnej nocki życzę .

Posted

Za to ja go słyszałam dziś w nadmiarze! :angryy:
Znajdę momentos to jutro ciutkę popiszę, co u nas, bo tak mi gnidy umilają czas, że miotam się jak pchła w majtkach. :shake:

Posted

Izuniu nie masz czasu na nudę ..... A tak właściwie czy Ty wiesz co to nudzenie się ? Wątpię ... Raczej nie ;-)
Ślę buziaki i głaskanko dla futrzakow Twoich
A dla Ciebie życzenia spokojnej nocy
Niech sny będą radosne i dodadzą Ci mocy.
Snów najpięknieszych
Aby po niej dzień był cudowniejszy :-)

Posted

Dziękuję Ilonko!!! :Rose:
Tobie nocki spokojnej, spaniowo - temperaturowo miłej, a jutrzejszego dzionka bez specjalnego przepracowywania się. :lol:

Tiaaa... co do wstępu... zgadłaś. :cool1: Nuda? :roll:

Posted

Izulku pięknie dziękuję za podziękowania, ale również uważam, że nie ma o czym mówić!!! Błagam, wymiziaj Polcię:) Ta sunieczka jest cudna!!! Przytulała się do mnie, nooo, może do pysznej zapiekanki, którą poczęstowała mnie Pani Domu- Izula:):):)

Posted

Hi, hi, na stole stała wtedy;) Polcia miała duuuuużo szczęścia, wyglada teraz ślicznie, tylko blizny na łapinkach podpowiadają, że kiedyś było źle w jej życiu, dobrze, że to przeszłość, fuj, poszła!