majqa Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 Dziękuję Dziewczyny! :loveu: Tak, czuwałam póki nie padłam koło 3.00. Pola odżyła :lol:, zmienia pozycje, przekłada się z boku na bok, zaczęła się zwijać w kłębuszek, przeciągać, próbuje się odwracać na plecy i nieustająco, jak leży, robi wykopy i takie hm... na boku rowerki, jakby sobie ćwiczyła nóżki. Widać, że pozbycie się gwoździa sprawiło jej ulgę (pewno i fizyczną i psychiczną). Odpukać nic złego się nie dzieje. Ja i tak się "zajadę" przy niej, bo wiem, że potrafi być b.pomysłowa. Na chorym boczku ma odleżynkę (ale to spoko, poradzę sobie) a wyżej małe cięcie i szew po wyjęciu gwoździa. Co gorsza na tej chudej dupince to miejsce jest kiepskie, by je osłonić opatrunkiem (w znaczeniu, by sobie nie sięgnęła). Jasne, mogę ją uzbroić w abażur dodatkowo ale qrczę, nie chciałabym, bo znów będzie panika plus gorsza widoczność plus coś ją wystraszy, a wtedy może się poślizgnąć i kłopot gotowy. Może się więc uda bez... Quote
Iljova Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Mam nadzieję że się wszystko uda i nie będzie żadnych problemów ... Wycałuj Polcie ode mnie Quote
Iljova Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 TO NA SUPER POPOŁUDNIE :-) [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-xZ7BXWRwOtI/T6UW-8vfB0I/AAAAAAAAJX4/NGAeFhTllgg/s800/pCFUZubb_1336219218.jpg[/IMG] Quote
Agucha Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 [quote name='majqa']Uff... Jesteśmy w domku. Wsio poszło zgodnie z planem. Sterylka TAK, zrost JEST (świeżutki, bo świeżutki ale jest, trzeba tylko dalej uważać).[/QUOTE] To teraz już z górki :) Oby teraz dało Ci suczydło odsapnąć... Quote
Marycha35 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Izula jesteś wielka:):):) Dobrze, że jest dobrze!!! A jak psiaki znosza upały? Polcia lubi ciepełko? Quote
majqa Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 [quote name='Marycha35'](...) A jak psiaki znosza upały? Polcia lubi ciepełko?[/QUOTE] Na szczęście w miarę Marysiu. Oszczędzam tylko i strzegę z duchotą, nadmiarem ciepełka Faksia, bo on, jasne, tuptałby do upadłego, ale muszę uważać na jego serduszko. Reszta na ogół wypada w amoku wariacji ;-), daje czadu po czym pada i się wygrzewa. Jak są bujnięcia ciśnienia, front atmosferyczny się zmienia, wtedy z kolei więcej śpią. Polcia, tak, raczej lubi, a piszę raczej, bo jak jeszcze grzaliśmy i było jej za ciepło to sterowałam ciepełkiem, co by nie przedobrzyć. Na dworze z kolei jak najbardziej, też się w słoneczku układała. Dziś np. jak ją dogrzewało przez szybę wyprężała ciałko i spaaałaaa niesamowicie. Myślę, że jakoś jej bez tego metalu zrobiło się wygodniej więc czerpie garściami z tej wygody. Ilonko... nooo normalnie klucha w gardle jak się wpatrzyłam w Twoją ostatnią wrzutkę. :Rose: Dziękuję, coś przepięknego! :loveu: Quote
Marycha35 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Faktycznie, to przecież stadko Izuli na fotkach:):):):):) Lwia Paszczęka kochana:) Izuś dzięki za info, ogromnie się cieszę, że Polcia normalnieje i przyzwyczaja się do szczęścia, które ją spotkało:) A Jolcia bryka za kołem, bo zdaje się to ostatnio tarmochała?;) Quote
Iljova Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Chciałam to wstawić w nocy ale zmieniłam zdanie żeby zrobić dobrze bez pośpiechu i wstawiłam inny obrazek ;-) cieszę się że Ci się podoba i sprawiło Ci radość bo to sprawia że ja też jestem uśmiechnięta i radosna ;-) Quote
majqa Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 Naprawdę jestem zachwycona Ilonko. :-) Niespodzianka co się zowie! Maryś, Jola gania za wszystkim, dziś tak skutecznie się uraczyła toczeniem piłki w piachu, że... aż piachem zwymiotowała w pokoju. Myślę, że się przypadkowo nawciągała, bo piłka w ciągu chwili robi się zapluta, a że taka mokra okupowana to i nie ma bata, piach przylega. :shake: Jola oczywiście przeszczęśliwa i z powodu piłki i z powodu oczyszczenia się. :cool1: Quote
Iljova Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Oj ta Twoja Jolcia to dobry numer ;-) ładne ziółko ;-) Quote
Smyku Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Izuniu , mogę wypłacić Maćkowi buziaka i przytulanki ? Jestem z Wami myślami . POWODZENIA . Quote
majqa Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 [quote name='Smyku']Izuniu , mogę wypłacić Maćkowi buziaka i przytulanki ? Jestem z Wami myślami . POWODZENIA .[/QUOTE] Ależ jasne! Mój Ci i Twój Ci Łooon! :loveu: Już go zawiozłam. Polcia śpiunia w opatrunku umiejscowionym na odleżynie, reszta zwierzów znów jakaś pobudzona. Aktualnie broni posesji tandem killerów: Hanuśka i Zorek. :-) Quote
Agucha Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 [quote name='majqa'] Polcia śpiunia w opatrunku umiejscowionym na odleżynie, reszta zwierzów znów jakaś pobudzona. Aktualnie broni posesji tandem killerów: Hanuśka i Zorek. :-)[/QUOTE] Ja się im wclae nie dziwię... od dwóch nocy kładę się spać po 4-ej... Coś wisi w powietrzu. Quote
Smyku Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Fajnie , że Poluni dupsia i łapka nie bolą , niech sobie śpiunia . Mogę sprawdzić czy działa murmurando ? Quote
majqa Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Jeśli chodzi o murmurando to jak Maciek wróci, żebym mogła się z fonem i spokojną głową zamknąć z Łokiem i wydusić z niego dźwięki, plizzz... :-) A jeśli bez murmuranda to służę sobą w każdej chwili. :-) Quote
Iljova Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 dalej marudzi o [COLOR=#000000] murmurando ???? Cierpliwości Smyku ;-)[/COLOR] Quote
majqa Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Dalej, dalej... ale już wkrótce [I]pogmeram[/I] w Łoczku to i usłyszy. :-) Quote
Smyku Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Dobrego i spoookojnego dnia zwierzakowego życzę . Izuś to było dyskretnie zakamuflowane pytanie czy mogę jeszcze zadzwonić . Dzisiaj do 12 jestem w domu . Buziaczki i pozdrowienia dla Maćka . Moją ulubioną Twoją Mame też mocno pozdrawiam . Quote
Smyku Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Izuś u nas nieśmiało wychodzi słońce , czego i Wam zyczę na cały dzień . Quote
majqa Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 Przepychaj je w naszą stronę, plizzz, bo kiepściocha tu, że mała głowa. ;-) Quote
majqa Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 Takie tam, plątały się w aparacie... [IMG]http://img546.imageshack.us/img546/3139/p1140158d.jpg[/IMG] Sekundy Mańkowego ciumkania... po czym zła pańcia zabrała nogę... [IMG]http://img535.imageshack.us/img535/4123/p1140159q.jpg[/IMG] [IMG]http://img35.imageshack.us/img35/4873/p1140163.jpg[/IMG] [IMG]http://img24.imageshack.us/img24/5451/p1140161.jpg[/IMG] [IMG]http://img155.imageshack.us/img155/390/p1140166k.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts