Marycha35 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Za które nieustająca Ci chwała i spokój psowatych:):):) Quote
Smyku Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Udał się spokojny wieczór ? Izuś dołączam się do światełka . Quote
majqa Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 [CENTER][B][I][COLOR=purple]Dla Was, Moje Kochania... Światełka tu, światełka na działce, nieustające światełko w sercu... [/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=purple] Wiem, że czekacie... Znajdę Was pewno szybciej niż sądzę.[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=purple] Znów spojrzę w Wasze oczka, znów wtulę twarz w Wasze futerka, poczuję ich zapach, poczuję wilgoć nosków... Tęsknię...[/COLOR][/I][/B] [IMG]http://img822.imageshack.us/img822/5152/znicz34.gif[/IMG] [B][I][COLOR=purple] [/COLOR][/I][/B][/CENTER] Quote
majqa Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 [quote name='Smyku']Udał się spokojny wieczór ? (...)[/QUOTE] Aaaa, nie za bardzo. Nocne kursy z Cackiem były, a do tego wstałam ciut po 4tej. Quote
sylwiaso Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Jesteśmy.....buziole dla cioci Majci i mojej trójcy!!! Quote
Magija Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 i my jesteśmy, troszkę obecnie spowolnieni i zmęczeni, ale zaglądamy jak tylko mamy troszkę siłki Quote
majqa Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 [quote name='Magija']i my jesteśmy, troszkę obecnie spowolnieni i zmęczeni (...)[/QUOTE] Jakbym o sobie czytała. Quote
Smyku Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Majqa , przygarnij mnie na troszkę , posprzątam kotom , wybawię psiska i co tam jeszcze będzie trzeba ogarnę . B. się wieczorem łasił przez siatke , wystawił nosek przez siatkowe oczko to guuupek wsiowy chciał go upieprzyć . Teraz gotuję dla B śniadanko . Quote
majqa Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Zabieraj Mr B. i przyjeżdżaj, damy radę! :-) My dziś, po mojej pracy, sru z Tolą na kontrolę. Pt. zaczął się pysznie. Kupa na środku kuchni, wow, nie mogę się doczekać reszty dnia! Quote
sylwiaso Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Majciu wysłałam Ci Pw i Smysiowi nie mam kiedy opisać kubraczka,bo ciągle coś się dzieje,a to co przeżyłam wczoraj......nie da się opisać! Quote
majqa Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Wiem, pisałam o psiaku z Anitą wczoraj. Quote
majqa Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='majqa']Wiem, pisałam o psiaku z Anitą wczoraj.[/QUOTE] Edit: Wróciłam z Tolą. Uff... Badanie krwi super. Teraz już tylko manewry insuliną, bo cukier niestety nie bujający się góra - dół ale wysoki. Kupiłam Toli poza dietą royala dietę troveta. Cudnie, bo o dziwo rozsmakowała się w niej. Quote
majqa Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='Isadora7']znaczy się Tola jest smakoszką[/QUOTE] Na caaałe szczęścieee!!! Było już z nią kruchutko ale stanęła na łapeńki. Tak 3maj Tolciu! :-) Quote
majqa Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='Isadora7']I to najważniejsze jest że zdrowieje[/QUOTE] Oj bardzo, bardzo ważne, aż trudno to wyrazić. Quote
Smyku Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Czy cały zwierzyniec wyprzytulany ? Maniutka taki jesteś malutki pieseczek a dziamolisz jak wielkopies . Tolu tak masz się dzielnie trzymać . Łoki masz szlaban na parapety . Quote
majqa Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Tak, wyprzytulany. :-) Tak, ten heroiczny głos należał do Maniutka. Daje ostatnio czadu na potęgę, co gorsza Fira też, bo że reszta to oczywiste. :angryy: Łoki zebrał opierdziel, bo z poziomu tapczanu przeprowadzał długodystansowy terror miskowy. :eviltong: Tolę zaliczam jeszcze o 22.00. Quote
majqa Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 No i widzicie Drodzy Państwo... Zapomniałam i tutaj podziękować Smyku za przecudne (obecnie na topie memłania) zabawki dla moich psiaków. :loveu: :loveu: :loveu: Dziś :angryy: z nimi spałam, niestety, ledwusiem mieszcząc się w łóżku. Zmieściły się wszystkie, do tego oplute, zniesione przez Cacka, on sam, Cześka, Jolka i ja. Wstałam zła, niewyspana, pogięta, podrapana, pokopana. Firze zagroziłam, że ukatrupię ją przy pierwszej sposobności. Ilekroć przygnieciona zabawka zapiszczała tylekroć Fira wyła. Zabranie zabawek owocowało histerią, skokami, kosianiem i szczekiem Cacka (w związku z czym z kolei awanturowała się Mańka) więc jak szybko się zabawek pozbyłam tak szybko je do łóżka ściągałam. :angryy: Quote
tana Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='majqa']No i widzicie Drodzy Państwo... Zapomniałam i tutaj podziękować Smyku za przecudne (obecnie na topie memłania) zabawki dla moich psiaków. :loveu: :loveu: :loveu: Dziś :angryy: z nimi spałam, niestety, ledwusiem mieszcząc się w łóżku. Zmieściły się wszystkie, do tego oplute, zniesione przez Cacka, on sam, Cześka, Jolka i ja. Wstałam zła, niewyspana, pogięta, podrapana, pokopana. Firze zagroziłam, że ukatrupię ją przy pierwszej sposobności. Ilekroć przygnieciona zabawka zapiszczała tylekroć Fira wyła. Zabranie zabawek owocowało histerią, skokami, kosianiem i szczekiem Cacka (w związku z czym z kolei awanturowała się Mańka) więc jak szybko się zabawek pozbyłam tak szybko je do łóżka ściągałam. :angryy:[/QUOTE] Ja pierdziu :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
majqa Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Wiesz, bo Cac mnie wstępnie wpuścił w kanał. :roll: Myślałam, że marudzi w swoim pokoiku, bo chce spóźnione siku, pryku itd.. a on zaraz po wypuszczeniu wio nie do drzwi, a do mnie do wyrka. Qrczę, zrobiło mi się smutno, uznałam, że nie wypada go wypraszać, że to nie moralne, nie etyczne (i takie tam senne moje brednie), a skoro on to Jolki nie można dyskryminować, że Łoki wtulony śpi w Maćka itp... i tak się zaczęło. :shake: Jolka przyszła po 2 minutach, a potem Cacek zaczął obchód mieszkania żeby pozbierać zabawki. On, tak a propos spania, na noc zrzuca co ma w zasięgu na podłogę, koc, narzutę itp. mości sobie w tym gniazdo (lub dla odmiany robi stertę "szmat" na tapczanie), obkłada się zabawkami, robiąc taki wianuszek wokół i mości się w samym jego środku. Dopiero wtedy widać jaki jest kontent. :evil_lol: Quote
Smyku Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Ja grzecznie poproszę , żądam , oczekuję na takie zdjęcie . DAWAJ !!! PROSZĘ !!! Quote
majqa Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Da się zrobić, daj mi góra dwa dni, bo muszę Caca upolować (a to oznacza zdybanie go na opisanych czynnościach, bo jak wchodzę to moment, widzę jego okopy, po czym Cac do mnie z nich pryska i kosia). Quote
Smyku Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Dobrze , że tu przyszłam . Kocham Cacola , jest lekarstwem na całe zło . Quote
Recommended Posts