Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie dałam :shake: kurcze już nie pamietam jaka to była, a wymyśliłaś tytuł ?? to moge wrzucić bo ja ostatnio wcale nie focilam :roll: deszcz+ wiatr skutecznie to uniemożliwia :placz:

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='panienkabubu']
Piankowce, czy jak one się nazywają, są modne nawet w Finlandii, bo.. [/quote]

W Nowym Jorku tez takie nosza :lol::evil_lol:

[url]http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/DSC_9345_640_x_480.jpg[/url]
sliczne:loveu::loveu:

Posted

[quote name='eria']nie dałam :shake: kurcze już nie pamietam jaka to była, a wymyśliłaś tytuł ?? to moge wrzucić bo ja ostatnio wcale nie focilam :roll: deszcz+ wiatr skutecznie to uniemożliwia :placz:[/quote]

Ja już nie pamiętam która to fotka była, przypomnisz mi? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Iza.']W Nowym Jorku tez takie nosza :lol::evil_lol:[/quote]

Pokażżżżż :razz::razz::razz:

Posted

[quote name='panienkabubu']Albo odór z pyska :evil_lol:

Mudiku, mam pytanie :) Czy są białe Mudi?[/quote]

Jak najbardziej także płowe, czekoladowe, błękitne ,lila i merle czarne i brązowe.:p:p

Posted

[QUOTE][url]http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/DSC_9358_640_x_480.jpg[/url][/QUOTE]

[FONT=Times New Roman]ta fota mnie rozbroiła :loveu: i jeszcze ta łapa :evil_lol:[/FONT]

Posted

My właśnie wróciłyśmy z Krakowa z Championatem Polski :mdleje:
Jednak udało się pokonać konkurencję, ale jaja, w ogóle nie byłam na to przygotowana :mdleje:.
Jutro Brno, ale szukamy odpowiedniej drogi by przebić się przez powodzie :hmmmm:

Posted

[quote name='panienkabubu']My właśnie wróciłyśmy z Krakowa z Championatem Polski :mdleje:
Jednak udało się pokonać konkurencję, ale jaja, w ogóle nie byłam na to przygotowana :mdleje:.
Jutro Brno, ale szukamy odpowiedniej drogi by przebić się przez powodzie :hmmmm:[/quote]
Gratulacje :).
Może spotkamy się w Brnie :cool3:.
Ja jadę tak jak nawigacja mnie poprowadzi ;).

Posted

[quote name='panienkabubu']Błyskotko, Agata (pokoik1) będzie mieć przejezdną trasę. :)[/quote]
No mam nadzieję bo panikuje jak dojedziemy :evil_lol:. Bądźmy dobrej myśli :).

Kasiu a ty co wystawiasz ?

Posted

[quote name='Błyskotka']No mam nadzieję bo panikuje jak dojedziemy :evil_lol:. [/quote]

A tam.... Zaraz panikuję :eviltong: Może tylko troszkę się martwię :evil_lol:

A Frania piękna była, jest i będzie :multi: Gratuluję Wam sukcesu :loveu:

Posted

Do Brna dojechaliśmy cali i zdrowi :loveu:
Nuficzka była druga na pięć, co jest dla nas sukcesem, bo pan sędzia nie przepada za Polakami :evil_lol:
Halszka pierwsza ale bez tytułu :mad: No nic, będziemy walczyć dalej :evil_lol:

A teraz idziemy odpoczywać, potem będą fotki:cool3:

Posted

[quote name='panienkabubu']My właśnie wróciłyśmy z Krakowa z Championatem Polski :mdleje:
Jutro Brno, ale szukamy odpowiedniej drogi by przebić się przez powodzie :hmmmm:[/quote]
Przyszłam pogratulować [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_130_2.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_129_9.gif[/IMG]

Ja też nie byłam przygotowana na sukces. Gordon wygrał Cacib z psem, który mi się bardzo podoba, wręcz jestem nim zauroczona. Dlatego podwujnie to przeżywam, bo w życiu się tego nie spodziewałam:crazyeye::multi::multi:
Gordon wygrał Cacib z psem Pani Małgosi Supronowicz:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Doginka']Przyszłam pogratulować [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_130_2.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_129_9.gif[/IMG]

Ja też nie byłam przygotowana na sukces. Gordon wygrał Cacib z psem, który mi się bardzo podoba, wręcz jestem nim zauroczona. Dlatego podwujnie to przeżywam, bo w życiu się tego nie spodziewałam:crazyeye::multi::multi:
Gordon wygrał Cacib z psem Pani Małgosi Supronowicz:multi::multi::multi:[/quote]

Widziałam stawkę i opis i gratuluję :cool3:

[quote name='Asiaczek']Panienko, gratulacje za Kraków, ale nadal nie wiem, kto był tym szczęśliwcem i tak mu się powiodło. Wiem tylko tyle, że nie była to Nufka...

pzdr.[/quote]

Asiu, rachunek prosty ;-) Halszka Championką jest już od zeszłego roku, Nufka za młoda na dorosłe klasy, Norek za młody na wystawy, pozostaje Frania - i to właśnie ona skończyła Championat :loveu:
Właśnie wysłałam wniosek o Championat, ciekawe ile przyjdzie nam czekać :cool3:

[quote name='Mudik']Gratulacje panienko za Piękny Wynik!:multi::multi::multi:[/quote]

Dziękuję !! :loveu:

Posted

[quote name='panienkabubu']
Asiu, rachunek prosty ;-) Halszka Championką jest już od zeszłego roku, Nufka za młoda na dorosłe klasy, Norek za młody na wystawy, pozostaje Frania - i to właśnie ona skończyła Championat :loveu:
Właśnie wysłałam wniosek o Championat, ciekawe ile przyjdzie nam czekać :cool3:
Dziękuję !! :loveu:[/quote]
No to proszę wyklepac Franię za piękny wynik!:lol:

Pzdr.

Posted

Ja wysłałam wniosek i odpisali mi że czas oczekiwania na dyplom ok.45 dni od daty ostatniej wystawy + 2 tygodnie na weryfikacje wyników wystaw;)
2 tygodnie juz minęły, teraz tylko 45 dni:p

Posted

[quote name='anetta']Gratuluję!

Jak tak czytam to stwierdzam że masz teraz WIELKIE stado :crazyeye::loveu::evil_lol:[/quote]

Całe 6 psów :evil_lol: A może niedługo ich przybędzie w formie maluczkich dzieciaczków :loveu:

Doginka - nic jeszcze takiego nie dostałam, ale wiem, że przy championacie Halszki sprawnie im to poszło :loveu:

Asiu, Frania dostała buziaka ogromnego :loveu: