eria Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 nie dałam :shake: kurcze już nie pamietam jaka to była, a wymyśliłaś tytuł ?? to moge wrzucić bo ja ostatnio wcale nie focilam :roll: deszcz+ wiatr skutecznie to uniemożliwia :placz: Quote
Iza. Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='panienkabubu'] Piankowce, czy jak one się nazywają, są modne nawet w Finlandii, bo.. [/quote] W Nowym Jorku tez takie nosza :lol::evil_lol: [url]http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/DSC_9345_640_x_480.jpg[/url] sliczne:loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='eria']nie dałam :shake: kurcze już nie pamietam jaka to była, a wymyśliłaś tytuł ?? to moge wrzucić bo ja ostatnio wcale nie focilam :roll: deszcz+ wiatr skutecznie to uniemożliwia :placz:[/quote] Ja już nie pamiętam która to fotka była, przypomnisz mi? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Iza.']W Nowym Jorku tez takie nosza :lol::evil_lol:[/quote] Pokażżżżż :razz::razz::razz: Quote
Iza. Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='panienkabubu'] Pokażżżżż :razz::razz::razz:[/quote] Specjalnie dla Ciebie zrobie fotke :diabloti::cool3: Quote
Mudik Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='panienkabubu']Albo odór z pyska :evil_lol: Mudiku, mam pytanie :) Czy są białe Mudi?[/quote] Jak najbardziej także płowe, czekoladowe, błękitne ,lila i merle czarne i brązowe.:p:p Quote
Bowtruckle Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [QUOTE][url]http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/DSC_9358_640_x_480.jpg[/url][/QUOTE] [FONT=Times New Roman]ta fota mnie rozbroiła :loveu: i jeszcze ta łapa :evil_lol:[/FONT] Quote
Matusz Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [COLOR=Navy][B]Ty to masz wesoło tam u siebie Kasiu :diabloti: [/B][/COLOR] Quote
Basia&Safi Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [I][B]a my jakos za godzinke jedziemy nad zalew :):):) [/B][/I] Quote
panienkabubu Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 My właśnie wróciłyśmy z Krakowa z Championatem Polski :mdleje: Jednak udało się pokonać konkurencję, ale jaja, w ogóle nie byłam na to przygotowana :mdleje:. Jutro Brno, ale szukamy odpowiedniej drogi by przebić się przez powodzie :hmmmm: Quote
Błyskotka Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='panienkabubu']My właśnie wróciłyśmy z Krakowa z Championatem Polski :mdleje: Jednak udało się pokonać konkurencję, ale jaja, w ogóle nie byłam na to przygotowana :mdleje:. Jutro Brno, ale szukamy odpowiedniej drogi by przebić się przez powodzie :hmmmm:[/quote] Gratulacje :). Może spotkamy się w Brnie :cool3:. Ja jadę tak jak nawigacja mnie poprowadzi ;). Quote
panienkabubu Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Błyskotko, Agata (pokoik1) będzie mieć przejezdną trasę. :) Quote
Błyskotka Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='panienkabubu']Błyskotko, Agata (pokoik1) będzie mieć przejezdną trasę. :)[/quote] No mam nadzieję bo panikuje jak dojedziemy :evil_lol:. Bądźmy dobrej myśli :). Kasiu a ty co wystawiasz ? Quote
pokoik1 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='Błyskotka']No mam nadzieję bo panikuje jak dojedziemy :evil_lol:. [/quote] A tam.... Zaraz panikuję :eviltong: Może tylko troszkę się martwię :evil_lol: A Frania piękna była, jest i będzie :multi: Gratuluję Wam sukcesu :loveu: Quote
panienkabubu Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Do Brna dojechaliśmy cali i zdrowi :loveu: Nuficzka była druga na pięć, co jest dla nas sukcesem, bo pan sędzia nie przepada za Polakami :evil_lol: Halszka pierwsza ale bez tytułu :mad: No nic, będziemy walczyć dalej :evil_lol: A teraz idziemy odpoczywać, potem będą fotki:cool3: Quote
Doginka Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='panienkabubu']My właśnie wróciłyśmy z Krakowa z Championatem Polski :mdleje: Jednak udało się pokonać konkurencję, ale jaja, w ogóle nie byłam na to przygotowana :mdleje:. Jutro Brno, ale szukamy odpowiedniej drogi by przebić się przez powodzie :hmmmm:[/quote] Przyszłam pogratulować [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_130_2.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_129_9.gif[/IMG] Ja też nie byłam przygotowana na sukces. Gordon wygrał Cacib z psem, który mi się bardzo podoba, wręcz jestem nim zauroczona. Dlatego podwujnie to przeżywam, bo w życiu się tego nie spodziewałam:crazyeye::multi::multi: Gordon wygrał Cacib z psem Pani Małgosi Supronowicz:multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Panienko, gratulacje za Kraków, ale nadal nie wiem, kto był tym szczęśliwcem i tak mu się powiodło. Wiem tylko tyle, że nie była to Nufka... pzdr. Quote
Mudik Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Gratulacje panienko za Piękny Wynik!:multi::multi::multi: Quote
panienkabubu Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 [quote name='Doginka']Przyszłam pogratulować [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_130_2.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_129_9.gif[/IMG] Ja też nie byłam przygotowana na sukces. Gordon wygrał Cacib z psem, który mi się bardzo podoba, wręcz jestem nim zauroczona. Dlatego podwujnie to przeżywam, bo w życiu się tego nie spodziewałam:crazyeye::multi::multi: Gordon wygrał Cacib z psem Pani Małgosi Supronowicz:multi::multi::multi:[/quote] Widziałam stawkę i opis i gratuluję :cool3: [quote name='Asiaczek']Panienko, gratulacje za Kraków, ale nadal nie wiem, kto był tym szczęśliwcem i tak mu się powiodło. Wiem tylko tyle, że nie była to Nufka... pzdr.[/quote] Asiu, rachunek prosty ;-) Halszka Championką jest już od zeszłego roku, Nufka za młoda na dorosłe klasy, Norek za młody na wystawy, pozostaje Frania - i to właśnie ona skończyła Championat :loveu: Właśnie wysłałam wniosek o Championat, ciekawe ile przyjdzie nam czekać :cool3: [quote name='Mudik']Gratulacje panienko za Piękny Wynik!:multi::multi::multi:[/quote] Dziękuję !! :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 [quote name='panienkabubu'] Asiu, rachunek prosty ;-) Halszka Championką jest już od zeszłego roku, Nufka za młoda na dorosłe klasy, Norek za młody na wystawy, pozostaje Frania - i to właśnie ona skończyła Championat :loveu: Właśnie wysłałam wniosek o Championat, ciekawe ile przyjdzie nam czekać :cool3: Dziękuję !! :loveu:[/quote] No to proszę wyklepac Franię za piękny wynik!:lol: Pzdr. Quote
Doginka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Ja wysłałam wniosek i odpisali mi że czas oczekiwania na dyplom ok.45 dni od daty ostatniej wystawy + 2 tygodnie na weryfikacje wyników wystaw;) 2 tygodnie juz minęły, teraz tylko 45 dni:p Quote
anetta Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Gratuluję! Jak tak czytam to stwierdzam że masz teraz WIELKIE stado :crazyeye::loveu::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 [quote name='anetta']Gratuluję! Jak tak czytam to stwierdzam że masz teraz WIELKIE stado :crazyeye::loveu::evil_lol:[/quote] Całe 6 psów :evil_lol: A może niedługo ich przybędzie w formie maluczkich dzieciaczków :loveu: Doginka - nic jeszcze takiego nie dostałam, ale wiem, że przy championacie Halszki sprawnie im to poszło :loveu: Asiu, Frania dostała buziaka ogromnego :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 [quote name='deer_1987']Skad 6? :D jak ja licze to 5 :D[/quote]Policzmy wspólnie: Ben Norek Nufka Halszka Frania [B]Panienko[/B], musisz nam podpowiedziec... Pzdr. Quote
Recommended Posts