Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj ważny dzień :loveu::loveu::loveu:

MIOT M, czyli: Frania, Sabinka (Groszek), Daisy (Piratka), Tassu, obchodzą dwa latka :loveu::loveu::loveu:

Ale ten czas minął :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Frania już jadła urodzinowy tort :loveu::loveu::loveu: I Nufka jej pomogła :evil_lol:

To różowe to witaminki dla mojej staruszki :loveu:

Posted

Aaa bo sporo się dzieje :loveu:
Najpierw przyjechały do nas dwa nowe bostony - jeden sprowadzony ze Stanów (ale od roku mieszkający w Holandii), drugi sprowadzony z Holandii :loveu: Posiedzą u nas trochę, zrobią co mają zrobić i pewnie w przyszłym roku wrócą (bynajmniej mój Gunner) do swojej właścicielki :loveu:
Potem była wizyta brata Novinki - Nadamira, który mieszka na codzień w Finlandii :loveu: Jego właściciele wpadli na wakacje do Polski i pojechali dalej - chyba do Austrii :loveu:
Potem miałyśmy wizytę z Litwy.... I tak ciągle ktoś się przewija u nas w domach :evil_lol:
Nie ma czasu na nic, a tu wystawowy weekend się zbliża, to już w ogóle :evil_lol:

Jakieś fotki wstawię - jak tylko odetchnę hehe

Posted

alive napisał(a):
Czyżbyście się do Krakowa wybierali?

Tak, Gosiu :)
Jedziemy w sobotę do Krakowa, a w niedzielę do Brna :) Tydzień później Ustroń... :) A potem to jeszcze nie myślałam..

Zaraz będą zdjęcia:)

Posted

Ooooo my też w sobotę wystawiamy się w Krakowie :loveu:
Będzie też dwóch synków Czuchy :) - jeden jako kibic a drugi będzie debiutował na ringu!

Posted

[quote name='alive']Ooooo my też w sobotę wystawiamy się w Krakowie :loveu:
Będzie też dwóch synków Czuchy :) - jeden jako kibic a drugi będzie debiutował na ringu!

Gosiu, a na którym ringu i o której godzinie są Węgry?

Rodzeństwo :)

I taka pogoda nas niestety przegoniła ze spaceru..

Posted

alive napisał(a):
Ring 13 godzina 11:10 :cool3:
Wpadniecie?

Wszystko zależy od pogody.
My jesteśmy sędziowane jako pierwsze, choć i tak wiem, że zejdziemy bez sukcesów, to potem jakoś się będziemy musiały odstresować :evil_lol: To może wpadniemy na minutkę.
Sędziuje Was węgier Istvan Nagy? Z chęcią go zobaczę na żywo, bo ciekawi mnie czy to nie przypadkiem hodowca Bernardynów :evil_lol:
Tylko długo na wystawie nie zabawię - w domu będę mieć psy do przygotowania na niedzielną wystawę w Brnie :)

Posted

alive napisał(a):
Nagy to na pewno hodowca vizsla i wyzłów niemieckich, bassetów i labradorów no ale może czegoś jeszcze. Ma hodowlę Malomkozi.

To nie on :) Ale ten świat mały.. Na Węgrzech jest też Hodowca Bernardynów o tym samym nazwisku i imieniu. Myślałam, że to on, jednak okazuje się, że nie :-)