Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

alive napisał(a):
Ooooo my też w sobotę wystawiamy się w Krakowie :loveu:
Będzie też dwóch synków Czuchy :) - jeden jako kibic a drugi będzie debiutował na ringu!

alive - to koniecznie foteczki porób i wstaw je potem do swojej Galerii. Będę zaglądała.:lol:

panienkabubu napisał(a):

Rodzinka :loveu:
Nufka i Goran

Uwielbiam takie rodzinne zjazdy... Piękne, niezapomniane chwile.:loveu:

Pzdr.

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

panienkabubu napisał(a):
http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/DSC_1021_640_x_480.jpg

:loveu::loveu::loveu::loveu:

jaka cudna dziewczynka!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: skąd ją wzięłaś? :roll:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Uwielbiam takie rodzinne zjazdy... Piękne, niezapomniane chwile.:loveu:

Ja też :loveu::loveu: Zwłaszcza jeżeli właściciele nowych szczeniąt mimo odległości są chętni do spotkań, a szczeniak po roku nie widzenia Ciebie - poznaje jak swojego :loveu::loveu:

Doginka napisał(a):
Ładny ten brat Nufkowy:loveu:

Prawda?:loveu:

Doginka napisał(a):

Ale Ci się bostonki rozmnożyły, albo ja widzę potrójnie po wczorajszym.........zmęczeniu:evil_lol::diabloti:

Albo nie czytasz dokładnie :cool3:

Agappe napisał(a):
jaka cudna dziewczynka!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: skąd ją wzięłaś? :roll:

To córeczka mojej znajomej z Holandii, która była u nas kilka dni :loveu:

deer_1987 napisał(a):
Sliczna Nufka!!

Dziękuję! :loveu:

Posted

Nadwodne zabawy Novinki (po lewej) i Nadamira (po prawej)

Nufka: no co jest braciku? :cool3: fikasz? :cool3:

Nufik w normalnej pozycji wystawowej

I rozciągnięta :evil_lol:

Braciszek też potrafi :cool3: czyli to rodzinne

Posted

eria napisał(a):
Ben jakis taki czysty :evil_lol:

Tak, tak; po ostatnich problemach z trawieniem (nazwijmy to w ten sposób hahaha) i małym zabiegu - Benowicz sypia w domku, a zwłaszcza w taką pogodę. Leży se na materacu i pluje mi po ścianach; ale da się wytrzymać :evil_lol: I zauważyłam, że wcale nie trzeba go kąpać, żeby był czysty :loveu: I pachnie domem, a nie jakimś syfem dwornym; za to dziewczyny urządzają sobie kąpiele błotne, Norek próbuje naśladować, ale obecnie zmienia puch szczenięcy na dorosłą sierść więc łatwo się pozbywam brudu :evil_lol:

A ktoś się orientuje kiedy w końcu wyjdzie słońce?

Posted

panienkabubu napisał(a):
Doginka - jakbyś była facetem i miała taką seksi-laskę siostrę, to też byś miała zeza :cool3:

No cóż, facetem nie jestem, ale sexi rodzoną siostrę mam;):diabloti:

Posted

[quote name='eria']dopiero teraz zwróciłam uwagę :crazyeye:
http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/DSC_9315_640_x_480.jpg
Halszka BIEGNIE !!!!!

I to galopem :cool3: Mówiłam, że ona jest normalna, tylko po prostu częściej sypia :eviltong:

[quote name='malawaszka']:crazyeye:ale Ci stadko urosło :loveu::loveu::loveu: coraz bardziej mi się bostonki podobają :loveu:

Nooooooo :loveu: Się rozrasta. Jeszcze mi się marzy krótkowłosy pies, ale taki, który pasowałby do moich suk bez inbredów, ale to w swoim czasie, już się takie narodziły, to teraz poczekam na ich potomków i zgarnę jednego :evil_lol:
A bostonki, jak to bostonki.... Może wkrótce będzie ich dużo więcej :cool3::multi:

[quote name='Doginka']No cóż, facetem nie jestem, ale sexi rodzoną siostrę mam;):diabloti:

No to co się go czepiasz :eviltong::cool3:

Posted

przeczytałam, że krótkowłosy pers Ci się marzy :splat:

oby nie było bostonków za dużo i oby nie stały się modne bo to potem wiesz :shake: niech będzie ich wsam raz ;) ale normalnie szok, że tak mi się podobają - żadne buldożki i inne plaskacze nie bałdzo, a bostonki mniam :loveu:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Haha :loveu:
Piankowce, czy jak one się nazywają, są modne nawet w Finlandii, bo.. to buty właścicielki braciszka czyli Gorana :loveu:

Chyba oficjalnie to nazywają się "crock's". Ale moga byc i piankowce, sa przeciez takie lekkie...

pzdr.