Asiaczek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Ja tam nie widzę ŻADNEJ różnicy pomiędzy nimi...:diabloti: http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/DSC_6853_640_x_480.jpg Pzdr. Quote
malawaszka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Vectra napisał(a): może warto dodać , że krycie takie jest warunkowe , do tego suka do czasu krycia , musi uzyskać co najmniej 3 oceny b dobre od dwóch sędziów , a po ukończeniu 15 miesiąca życia musi uzyskać uprawnienia suki hodowlanej , na normalnych warunkach .... hehehe z tym to Nufka już dawno nie ma problemów :evil_lol::loveu:same doskonałe, BOBY, BISy - ahhh miód malyna :loveu: Quote
panienkabubu Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Taaak właśnie :evil_lol: Młoda w wieku 10 miesięcy już miała wszystkie potrzebne warunki :evil_lol: Potem nadrabiałyśmy tylko badanka, ale one też wypadły rewelacyjnie :loveu: Idę na spaceros :cool3: Quote
Vectra Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 malawaszka napisał(a):hehehe z tym to Nufka już dawno nie ma problemów :evil_lol::loveu:same doskonałe, BOBY, BISy - ahhh miód malyna :loveu: to ja wiem , ale pisałam dla inszych jakie warunki trzeba spełnić :p by ktoś nie zarzucił , że sobie kupuje psa wielkogłowego i bez niczego lecę rozmnażać :cooldevi: Quote
aria99 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Śliczne pieski ;] Ja pierwszy raz . Ale postaram się regularnie wpadać ;] Pozdrawiam i zapraszam do nas . Quote
Doginka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Ale Norek już wyrośnięty:crazyeye::loveu: Wielkogłowe syskie cy pienkniusie som:loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Vectra napisał(a):to ja wiem , ale pisałam dla inszych jakie warunki trzeba spełnić :p by ktoś nie zarzucił , że sobie kupuje psa wielkogłowego i bez niczego lecę rozmnażać :cooldevi: No właśnie. Trzeba o tym pamiętać, bo niektórzy zapominają. Dobrze, że o tym przypomniałaś, bo dla nas to, co oczywiste, dla niektórych może być zaskakujące hihi aria99 napisał(a):Śliczne pieski ;] Ja pierwszy raz . Ale postaram się regularnie wpadać ;] Pozdrawiam i zapraszam do nas . Witam :loveu: I zapraszam częściej :) Doginka napisał(a):Ale Norek już wyrośnięty:crazyeye::loveu: Wielkogłowe syskie cy pienkniusie som:loveu::loveu::loveu: Norek nie jest wyrośnięty :evil_lol: No cóż.... Łeb już ma większy od Frani i wzrostowo są podobni :evil_lol: Quote
LadyBell Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 matko jak te dzieci szybko rosną! Norek jest jak landrynka-sama słodycz. Jeszcze nie tak dawno pamiętam jak pokazywałaś zdjęcia niezdarnego miesięcznego miśka a teraz... cóż za przystojniak!! Pozdrawiamy. Quote
jamnicze Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Jaka z niej siłaczka wyrosła http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/DSC_6673_640_x_480.jpg Quote
taxelina Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Tz taka reklame znalazl gdzies kiedys u nas w Szwecji Quote
eria Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 taaaa i każdy złodziej będzie wiał gdzie pieprz rośnie :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Hahaha, szkoda, że nie ma takiej wywieszki z basenji...:diabloti: Pzdr. Quote
Błyskotka Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 A co tam u przyszłej mamy :razz: ? Może jakaś fotka :cool3: ? Quote
taxelina Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Asiaczek napisał(a):Hahaha, szkoda, że nie ma takiej wywieszki z basenji...:diabloti: Pzdr. moze sie gdzies znajdzie :D Quote
panienkabubu Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 eria napisał(a):taaaa i każdy złodziej będzie wiał gdzie pieprz rośnie :evil_lol: wierz mi, że czasem jak Nufka szczeknie, to można się wystraszyć :evil_lol: Tzn. mnie osobiście śmieszy jej ton głosu hehehehe ale, ale.. :evil_lol: Błyskotka napisał(a):A co tam u przyszłej mamy :razz: ? Może jakaś fotka :cool3: ? Oj tam już poczekaj na fotki dzieci :evil_lol: Quote
Mudik Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Swietna zawieszka!:lol::lol::evil_lol: Panienko a ja ponowię pytanie co to był za szpic , z tego zdjęcia z wystawy, które ostatnio dawałaś? Quote
panienkabubu Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Jedyny Szpic Wliczy na wystawie w Będzinie to suka z klasy pośredniej Schamayra's CORRI COCOROSIE, wł. Joanna Kuncewicz (Angemin'z Mister Trizz - Schamayra's Abbys Deep Love) Quote
Mudik Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 panienkabubu napisał(a):Jedyny Szpic Wliczy na wystawie w Będzinie to suka z klasy pośredniej Schamayra's CORRI COCOROSIE, wł. Joanna Kuncewicz (Angemin'z Mister Trizz - Schamayra's Abbys Deep Love) Dzięki!:lol::lol::loveu: Quote
panienkabubu Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Byłam wczoraj z Franią i Gunnerem w Ostrawie na wystawie Krajskiej :) Oba psiaki wróciły z nowym tytułem "Krajski Vitez" czyli Regionalny Zwycięzca Czech :) Uwielbiam tą wystawę, świetny teren i przyjemni ludzie:) Kilka fotek i idę aktualizowac stronkę :) Quote
Błyskotka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Kasiu czy były jakieś chowy zgłoszone oprócz moich ? Kto miał oceniać ? Quote
panienkabubu Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Błyskotka napisał(a):Kasiu czy były jakieś chowy zgłoszone oprócz moich ? Kto miał oceniać ? Nie było żadnych innych, a oceniac miała p. Gabriela Ridarcikova (SK) Quote
Recommended Posts