Asiaczek Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Pasienie krówek - super! A jaka to odmiana tych krówek...?;) http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/IMG_0206_640_x_480.jpg Co do kondycji Halszki - to jeszcze musi zgubić tę fałdeczkę na dole z cycuszkami... http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/IMG_0373_640_x_480.jpg No, właśnie, dlaczego nie powiedziałaś, że będziesz w W-wie? Pzdr. Quote
panienkabubu Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 alive napisał(a):Buuuu szkoda, że się nie przypomniałaś, że w stolycy jesteś :( Niestety i tak nie dałabym rady się spotkać :shake::shake: Doginka napisał(a):Fajne masz te krówki na polu:loveu::evil_lol: Kasiu, jak się zdobywa tytuł Multichampion-a?:razz: Sylwio, z tego co mi wiadomo, to tytuł Multichampiona jest umowny, a Multichampion to pies z min. 5 championami różnych krajów:) Asiaczek napisał(a):Pasienie krówek - super! A jaka to odmiana tych krówek...?;-) http://i441.photobucket.com/albums/q..._640_x_480.jpg złośliwiec pospolity :) Asiaczek napisał(a): Co do kondycji Halszki - to jeszcze musi zgubić tę fałdeczkę na dole z cycuszkami... http://i441.photobucket.com/albums/q..._640_x_480.jpg To raczej nie jest możliwe :shake: Asiaczek napisał(a): No, właśnie, dlaczego nie powiedziałaś, że będziesz w W-wie? Pzdr. j/w - nie dałabym rady się spotkać :shake::shake::shake: Ale ja tam jeszcze wrócę :multi: Quote
panienkabubu Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Agappe napisał(a):ooo znajomwe klimaty.. co tam robiłaś?? ja tam bywam średno co 2 lata.. mój tata jest z tamtych okolic (tzn z Bielska-Białej) i czasami jak jesteśmy u rodzinki lub z kimś kto nie zna tych okolic odwiedzamy i Żar ;) A byliśmy z małą ekipą na lodach w Żywcu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To po drodze wpadliśmy pooglądać widoczki :loveu: Karilka napisał(a):Ja też chce takie widoki:placz: Zapraszamy w Beskid! :loveu: Quote
Agappe Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 panienkabubu napisał(a):I troszkę widoczków z Góry Żar ooo znajomwe klimaty.. co tam robiłaś?? ja tam bywam średno co 2 lata.. mój tata jest z tamtych okolic (tzn z Bielska-Białej) i czasami jak jesteśmy u rodzinki lub z kimś kto nie zna tych okolic odwiedzamy i Żar ;) Quote
panienkabubu Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Krótka historyjka. W roli głównej: Frania,Halszka,Norek,Nufka :) Halszka: I co córcia, tak se siedzimy.. Frania: co to za mały smrodek przylazł? Norek: a mogę przeszkodzić? Frania: zapomnij, że będę pozować z Tobą do zdjęć szczylu! Frania: nie ma takiej siły, która by mnie zatrzymała! Frania: Pańcia ROBIĘ TO TYLKO DLA CIEBIE!!! Quote
panienkabubu Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Halszka: oj, chyba Ci się upadło syneczku :diabloti: Norek: mamcia, CIENIAAAAA!!!!! Norek: jeszcze chwilkę go zaczerpnę F+N+H: o, ktoś lezie! Nufka: yyyy a cy ja tess bym mogła do zdjęcia? Nufka: no proszę proszę proszęęęęęę Quote
panienkabubu Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Nufka: no tak się tutaj z boczku ułożę, nikt mnie nie zauważy... Nufka: nooooo mogęęęęęę? Frania: niech Ci będzie dziołszko Halszka: ej synek, żyjesz? Norek: spadaj mamcia, mnie ciepło, a Ty o takie rzeczy pytasz! Quote
panienkabubu Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Szczerze powiem, że układałam tą historyjkę już jak pstrykałam fotki :evil_lol: Na pewno gdyby umiały umówić, to mówiłyby to samo :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Mike i Morgan napisał(a):A Norek to ile już ma miesięcy:eviltong: 4 miesiące i 9 dni :) Quote
jamnicze Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Zawsze fajniej sie ogląda z takimi komentarzami :lol: Quote
panienkabubu Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Dzisiaj na wystawie w Bytomiu wystawiałam moją Novinkę :loveu: Wprawdzie była w rasie sama, ale oceniała nas wymagająca Pani sędzia i troszkę się obawiałyśmy, ale dostałyśmy Zw. Mł., BOB Junior i na końcu Zw. Rasy :loveu: Na finałach poszło nam REWELACYJNIE!!! Novinka stanęła na drugim miejscu BIS Junior i została wybrana do pierwszej szóstki Best Of Group IX :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Tepes Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Witamy i gratulujemy!:) A my Was widzielismy nawet Bono sobie Nufke niuchnął:evil_lol: Quote
anetta Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Brawo! Nadrobiłam i wyczytałam że Norosław zostaje..? :cool3: :D No to masz fajnie :evil_lol: Zwaliła mnie z nóg ta fota http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/IMG_0434_640_x_480.jpg :mdleje: Najlepsza Nufka :evil_lol::evil_lol: Super wycieczki. Quote
Asiaczek Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 panienkabubu napisał(a):Dzisiaj na wystawie w Bytomiu wystawiałam moją Novinkę :loveu: Wprawdzie była w rasie sama, ale oceniała nas wymagająca Pani sędzia i troszkę się obawiałyśmy, ale dostałyśmy Zw. Mł., BOB Junior i na końcu Zw. Rasy :loveu: Na finałach poszło nam REWELACYJNIE!!! Novinka stanęła na drugim miejscu BIS Junior i została wybrana do pierwszej szóstki Best Of Group IX :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Brawo!:multi::multi::multi: Pzdr. Quote
panienkabubu Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Tak, anetta - zostaje :loveu: Dziękujemy wszystkim za gratulacje :loveu::loveu: Agata - jakie śliczne literkiiii :loveu::loveu::loveu::loveu: Tak siem prezentujemy z nagródkami a teraz idziemy na spacerek :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Aj, aj, aj... jakie super nagrody! Pozazdrościć i pogratulować! Pzdr. Quote
marymek Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Gratulacje :multi: Chyba będziesz sobie musiała tą półkę na nagrody powiększyć :loveu: A tak nawiasem - może jakieś zdjęcie pana Bena? Co tam w ogóle u niego? :loveu: Quote
Recommended Posts