panienkabubu Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 [*]....................................... Quote
Asiaczek Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 panienkabubu napisał(a): ....................................... To niemożliwe.... Panienko, trzymaj się! ["] Pzdr. Quote
sota36 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Dla przeslodkiej Malenkiej, tak krotko cieszacej sie zyciem...Tonieczku - zaopiekuj sie tym szczeniatkiem!!!!!! Quote
Martyna&Zara Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Biedna Malusia Sunia:placz::placz: [*] Niech wszystkie psiaczki za TM zaopiekują się nią:placz::placz: Quote
panienkabubu Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Teraz z każdym piskiem małego, martwię się o niego... Ziemia jest przemrożona, ale udało się małą pochować... Niech sobie śpi moje maleństwo..... Jeszcze na biurku stoją mi szklanki i buteleczki z mlekiem i glukozą... A jej już nie ma..... Nie potrafię podchodzić do tego tak przedmiotowo, jak większość hodowców... Nie potrafię powiedzieć "trudno, stało się". Walczyłam o nią, a ona się poddała.. Biedna maleńka sunia.................... Żyła 38 godzin... Quote
Martyna&Zara Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 :placz::placz: Straszne, taka Malutka i już jej nie ma :placz::placz:A jak tam piesek?? Mam nadzieję, że przynajmniej z nim wszystko OK:roll: Jeszcze raz [*] dla Maultkiej Quote
malawaszka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 o nie :-( Kasia bardzo mi przykro ['] dla Maleńkiej Quote
panienkabubu Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Chłopiec sobie śpi, Halszka była na dworze, więc musi się ocieplić i dopiero go do niej dostawię, bo ma bardzo zimne sutki.... Ładnie ssie mleczko, robi kupki i siku, nie wiem jaką ma temp, ale jest cieplutki. Wczoraj miał w porządku... Leży na podusi elektrycznej, przykryty ręczniczkami, grzeje na niego lampka... Mam nadzieję, że chociaż on przeżyje............... Quote
Martyna&Zara Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 panienkabubu napisał(a): Mam nadzieję, że chociaż on przeżyje............... No co ty, musisz być pewna, że Mały przeżyje... Bo inaczej ciotki....... Quote
panienkabubu Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Toffuś napisał(a):No co ty, musisz być pewna, że Mały przeżyje... Bo inaczej ciotki....... bo inaczej nie przeżyję ja.. Quote
malawaszka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Kasia przestań!!! nie pisz takich rzeczy - taka jest hodowla psów - nie zawsze dzieje się tak, jakbyśmy chcieli, ale pamiętaj, że Twojej winy nie ma tu za grosz bo walczyłaś o malutką ze wszystkich sił - widocznie tak miało być, chociaż jest to bardzo smutne i niesprawiedliwe... Quote
jamnicze Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Kasiu ...... teraz jesteś bardzo potrzebna Maluszkowi i tym większym też. Wiem jak Ci smutno :-(, buziaczki ode mnie i Saidi :calus: Quote
Błyskotka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Kasiu trzymaj się :calus:. Dla malutkiej [*]. Quote
Kaśka (Hasta) Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 :shake: bardzo mi przykro... Kasiu, pokaz chlopczyka Quote
panienkabubu Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Ciężko mi o tym pisać....... Teraz trzeba zaopiekować się małym, żeby on wyrósł na pięknego i zdrowego psiaka........ Quote
taxelina Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/chopiec32_640_x_480.jpg ile czulosci i uczucia w tym zdjeciu.. Quote
Vectra Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 tak bardzo mi przykro :( teraz już będzie dobrze !!!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Ale wygibasy!:lol: http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/chopiec10_640_x_480.jpg Pzdr. Quote
panienkabubu Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Dziękuję Wam wszystkim za słowa otuchy....... Teraz jesteśmy wprawdzie w trójkę (H+mały i ja), ale musimy sobie poradzić.. Nie można się poddawać, trzeba żyć dalej... I móc dać żyć małemu.. Nadal nie mam dla Niego imienia. Chciałabym coś na "N", by mi pasowało do przydomka.... np: NEW Dreams Become A Reality FCI (w nawiązaniu do "wlania" nowej krwi do polskiego rodowodu". Albo NOW ALL Dreams Become A Reality FCI.... Imionko musi być krótkie, bo mój przydomek jest sporej długości. Jakieś propozycje? Rozważę każdą. A zaraz będzie filmik z picia :cool3: Quote
marymek Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Bardzo mi przykro :-( Normalnie się popłakałam. Kasiu, trzymaj się! Dla maleńkiej, którą bardzo chciałam poznać .. ['][']['] Chłopak śliczny, niech zdrowo rośnie! :calus: Quote
panienkabubu Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Marysiu - ja płaczę od wczoraj wieczora...... Zbyt mocno się przywiązałam, zbyt mocno to wszystko przeżywam........ A tak oto je moje maleństwo-chłopczyk: chopiec51.flv - Video - Photobucket - Video and Image Hosting Quote
sota36 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Kasiu a moze ...NEW LIFE???? Dla maluszka... Kasiu - baaaaaaaaardzo szkoda malenkiej... Quote
Recommended Posts