anushka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 minę ma taką troszkę jak gejoza :p :p Kasia i tak wiesz,że kocham nad wszystko jego chrapanie i gwałcenie :loveu: :loveu: Quote
panienkabubu Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 [quote name='Ania-k']minę ma taką troszkę jak gejoza :p :p Kasia i tak wiesz,że kocham nad wszystko jego chrapanie i [B]gwałcenie[/B] :loveu: :loveu:[/quote] Ania chłopa Ci trzeba chyba :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
anushka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 pytasz mnie małpo na gg czy widziałam Majora na żywo: więc ci odpsuje tutaj: tak Kasiu widziałam Majora na żywo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Spędziłam z nim 3 dni tj. 3 dni jasne i 2 noce ciemne !!!!!!! Spałam z tobą kobieto na materacu z którego uchodziło powietrze!!!! Niewiem czemu bardzo cię bolała wtedy głowa a powinno co innego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol: Quote
panienkabubu Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 [quote name='Ania-k']tak Kasiu widziałam Majora na żywo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Spędziłam z nim 3 dni tj. 3 dni jasne i 2 noce ciemne !!!!!!! Spałam z tobą kobieto na materacu z którego uchodziło powietrze!!!! Niewiem czemu bardzo cię bolała wtedy głowa a powinno co innego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:[/quote] :splat: :splat: :splat: :modla: sorrrrrrrrrry :D zapomnialam o tym ;d;d;d;d;d Quote
olcha Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 BUAAAAAAAAAAHHAHAHHAHAHA DZIEWCZYNY JA KIEDYŚ WYKORKUJĘ PRZEZ TĄ DOGOMANIĘ! Ania-k :roflt: :roflt: :roflt: Quote
anushka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Bubu pozwolisz,że u ciebie: Jechałam z Kasią i Halszką na wystawe doWawki (do tej samej Kasia Wawy w której spałysmy razem :loveu: ) Wsiadłyśmy z psem do pociągu i KASIA wali na pokoje tj:przedziały i mówię jej,że ja mogę stać z spem koło WC-mnie to nie wadzi :p byle tylko nikt sie nie czepiał nas i psiutka :mad: :p no ale gdzie tam...Kasia musi siedzieć :mad: i wali na e pokoje znowu...wkłada łeb do pierwszego przedziału i z miną I-klasistki SP pyta niewiasty jakiejś (wiek ok. 50 :diabloti: ) --Przepraszam czy będzie Pani przeszkadzało jak wejdziemy tutaj z [SIZE=5][B]PIESKIEM[/B][SIZE=2]??:p :p A JA stoje za nią w "holu":cool3: i uszom niewierze...milutka jak przy pierwszym razie ...i do tego ostatnie słowo "z pieskiem"...więc zaczynam się zastnawiać o co chodzi...spoglądam uważnie na drugi koniec smyczy kto stoi na drugim końcu-może coś się zmieniło???może to Major jest na drugim końcu...ale nie...nadal na końcu smyczy stała [SIZE=5][B]bernardynka krótkowłosa[/B][/SIZE] !!! I nie hciało być inaczej!!! więc czym prędzej wsadziłam głowę do tego przedziału i mówię do Kasi (ponieważ kobieta się zgodziła od razu):[/SIZE][/SIZE] --Kasia błagam cię powiedz Pani jaki to jest [SIZE=5][B]PIESEK[/B][/SIZE].... A kobieta,że mam wchodzić i już...itd....no to weszłam...kobieta nogi na siedzenie ( a dzieciom tak nie pozwalają :eviltong: ) i od Sosnowca do Warszawy się do nas nie odezwała !!!Pozdrawiam Panią z pociągu pospiesznego relacji Warszawa-coś tam :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='Ania-k']Bubu pozwolisz,że u ciebie: Jechałam z Kasią i Halszką na wystawe doWawki (do tej samej Kasia Wawy w której spałysmy razem :loveu: ) Wsiadłyśmy z psem do pociągu i KASIA wali na pokoje tj:przedziały i mówię jej,że ja mogę stać z spem koło WC-mnie to nie wadzi :p byle tylko nikt sie nie czepiał nas i psiutka :mad: :p no ale gdzie tam...Kasia musi siedzieć :mad: i wali na e pokoje znowu...wkłada łeb do pierwszego przedziału i z miną I-klasistki SP pyta niewiasty jakiejś (wiek ok. 50 :diabloti: ) --Przepraszam czy będzie Pani przeszkadzało jak wejdziemy tutaj z [SIZE=5][B]PIESKIEM[/B][SIZE=2]??:p :p A JA stoje za nią w "holu":cool3: i uszom niewierze...milutka jak przy pierwszym razie ...i do tego ostatnie słowo "z pieskiem"...więc zaczynam się zastnawiać o co chodzi...spoglądam uważnie na drugi koniec smyczy kto stoi na drugim końcu-może coś się zmieniło???może to Major jest na drugim końcu...ale nie...nadal na końcu smyczy stała [SIZE=5][B]bernardynka krótkowłosa[/B][/SIZE] !!! I nie hciało być inaczej!!! więc czym prędzej wsadziłam głowę do tego przedziału i mówię do Kasi (ponieważ kobieta się zgodziła od razu):[/SIZE][/SIZE] --Kasia błagam cię powiedz Pani jaki to jest [SIZE=5][B]PIESEK[/B][/SIZE].... A kobieta,że mam wchodzić i już...itd....no to weszłam...kobieta nogi na siedzenie ( a dzieciom tak nie pozwalają :eviltong: ) i od Sosnowca do Warszawy się do nas nie odezwała !!!Pozdrawiam Panią z pociągu pospiesznego relacji Warszawa-coś tam :cool3:[/quote] hahahahahhhaha dobre tego nie słyszałam :eviltong: a ten piesek to faktycznie...psina mała :eviltong: Quote
olcha Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Buahahhahaa Ania Twoje opowieści mnie rozwalają na kawałeczki. Kolejny raz się nie poskładam :lol: Quote
panienkabubu Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 [quote name='Ania-k']Bubu pozwolisz,że u ciebie: Jechałam z Kasią i Halszką na wystawe doWawki (do tej samej Kasia Wawy w której spałysmy razem :loveu: ) Wsiadłyśmy z psem do pociągu i KASIA wali na pokoje tj:przedziały i mówię jej,że ja mogę stać z spem koło WC-mnie to nie wadzi :p byle tylko nikt sie nie czepiał nas i psiutka :mad: :p no ale gdzie tam...Kasia musi siedzieć :mad: i wali na e pokoje znowu...wkłada łeb do pierwszego przedziału i z miną I-klasistki SP pyta niewiasty jakiejś (wiek ok. 50 :diabloti: ) --Przepraszam czy będzie Pani przeszkadzało jak wejdziemy tutaj z [SIZE=5][B]PIESKIEM[/B][SIZE=2]??:p :p A JA stoje za nią w "holu":cool3: i uszom niewierze...milutka jak przy pierwszym razie ...i do tego ostatnie słowo "z pieskiem"...więc zaczynam się zastnawiać o co chodzi...spoglądam uważnie na drugi koniec smyczy kto stoi na drugim końcu-może coś się zmieniło???może to Major jest na drugim końcu...ale nie...nadal na końcu smyczy stała [SIZE=5][B]bernardynka krótkowłosa[/B][/SIZE] !!! I nie hciało być inaczej!!! więc czym prędzej wsadziłam głowę do tego przedziału i mówię do Kasi (ponieważ kobieta się zgodziła od razu):[/SIZE][/SIZE] --Kasia błagam cię powiedz Pani jaki to jest [SIZE=5][B]PIESEK[/B][/SIZE].... A kobieta,że mam wchodzić i już...itd....no to weszłam...kobieta nogi na siedzenie ( a dzieciom tak nie pozwalają :eviltong: ) i od Sosnowca do Warszawy się do nas nie odezwała !!!Pozdrawiam Panią z pociągu pospiesznego relacji Warszawa-coś tam :cool3:[/quote] buahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahaha Ania jak ja sobie o tym przypomne to zrywam boki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 A my znowu ze zdjęciami :cool3: :cool3: [img]http://images2.fotosik.pl/211/0f58eaedf50d6ea6.jpg[/img] [img]http://images4.fotosik.pl/175/966da6b867a86558.jpg[/img] [img]http://images4.fotosik.pl/175/add93be0be3132ab.jpg[/img] [img]http://images4.fotosik.pl/175/8d2aac2abb1ec727.jpg[/img] [img]http://images1.fotosik.pl/220/9a0f8f0f74342166.jpg[/img] [img]http://images4.fotosik.pl/175/b94ed105ff2e02b7.jpg[/img] [img]http://images1.fotosik.pl/220/3c8f63efa40189a7.jpg[/img] [img]http://images2.fotosik.pl/211/220dd6b7af60682d.jpg[/img] [img]http://images3.fotosik.pl/211/4b2a5997305b9171.jpg[/img] [img]http://images1.fotosik.pl/220/2c67d504ecd07068.jpg[/img] Quote
malawaszka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 bbuuahahahhahaha dziewczyny kontynuujcie opowieści dziwnej treści hahaha :roflt: Quote
anushka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 wogóle buahaha to Kasi siostra była tak przejęta,że ja jadę do niej..że w ten dzień w którym miałyśmy zawitać w jej gościnne progi - o 6 rano serce ją rozbolało z nerwówki :placz: (łezki mi lecą ze śmiechu) i dziewczyna z wrażenia wzięła sobie urlop jeden dzień w pracy -więc jak to usłyszałam w tym pociągu,że Madzia tak to przeżywa-a jeszcze mnie nie widziała-to miałam ochotę przesiąść się na pociąg powrotny bo sobie pomyślałam,że przecież ona zejdzie na zawał jak mnie zobaczy....:p a co dopiero usłyszy..no powiem krótko było mi jej żal..ale Kasia mi nie pozwoliła wrócić bo ktoś "konia" do autobusu musi pomóc jej wsadzić :mad: no to pojechałam...i jak już luźniej się zrobiło to Madzia mi mówi,że całkiem inaczej o mnie myślała:że blądynka z długimi włosami jestem,długie nogi..itd..więc jej powiedziałam,że tak to tylko w erze dopasuje... a ja gruba,czarne krótkie włosy-taki irokezik damski :p nogi jak od kurczaka-tylko nie opierzone :p a ta mi z blądi wyjechała..normlanie pojechała mi po ambicji...a z drugiej strony niewiedziałam że na Madzie tak blądynki działają ...się posikam chyba...Kasia apropos galerii to Benny słodziak ma kusiolka ode mła :Rose: Quote
olcha Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Hahahah ale miała idealistyczne wyobrażenia :lol: :lol: :lol: Quote
panienkabubu Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 buahahaha tak tak tak pamietam tego smsa, że jej się robi niedobrze i boli ją serce, jeski Ania jak ona przeżywała nas i Halszkę;D albo jak wyszła na balkon i mówi: fu, jak tu śmierdzi! HAHAHA nie no ja nie mogę.... jak sobie przypomnę tego pieska i te smsy wszystkie, to umieram ze śmiechu (turlam sie ze śmiechu;D) myślę, myślę, ale nie jestem w stanie sobie teraz nic przypomnieć zabawnego ... ;D może to jak Major zwymiotował w autobusie i potem Halszka się w tym położyła? :placz: :placz: :placz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anushka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 no tylko ja myślałam,że to Halszka zwróciła "małe conieco",bo pierwszy raz autobusem pannica śmigała i to w takim tłoku,że nie mogła języka wywalić bo kobieta siedziała i na ramieniu by jej oparła :eviltong: :shake: no i zaczęłam zbierać..zbierać..zbierać...gluty..ciągło się...wogóle żygnako jak żyganko..no ale patrze w tym wszystkim trawa jest...no myślę,że Halszka sie nie pasła przecież no i wyszło szydło z worka:Major zażygał autobus w godz szczytu i to w stolicy..a Halszka doooopskiem w tym siadła...:-( a my z Kasią bez chusteczek :lol: bez reklamówki :lol: łzy w oczach :placz: ale są równi ludzie,kilka osób dojrzało a raczej wywąchało co sie stało i sami powyciągali do nas ręce z husteczkami..a teraz tak pomyślałam,dlaczego jak mieli już te chusteczkii to sami nie ścierali??:crazyeye: Kasia może ty wiesz??:p Quote
panienkabubu Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 [quote name='Ania-k']no tylko ja myślałam,że to Halszka zwróciła "małe conieco",bo pierwszy raz autobusem pannica śmigała i to w takim tłoku,że nie mogła języka wywalić bo kobieta siedziała i na ramieniu by jej oparła :eviltong: :shake: no i zaczęłam zbierać..zbierać..zbierać...gluty..ciągło się...wogóle żygnako jak żyganko..no ale patrze w tym wszystkim trawa jest...no myślę,że Halszka sie nie pasła przecież no i wyszło szydło z worka:Major zażygał autobus w godz szczytu i to w stolicy..a Halszka doooopskiem w tym siadła...:-( a my z Kasią bez chusteczek :lol: bez reklamówki :lol: łzy w oczach :placz: ale są równi ludzie,kilka osób dojrzało a raczej wywąchało co sie stało i sami powyciągali do nas ręce z husteczkami..a teraz tak pomyślałam,dlaczego jak mieli już te chusteczkii to sami nie ścierali??:crazyeye: [B]Kasia może ty wiesz??[/B]:p[/quote] Ania...... bo to po prostu okropne było.... ;D fuuuuuuuuuuuuuuuu!!! Quote
anushka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Kasia zobacz jak ja napisałam wyraz chusteczki lub husteczki-użyłam go kilka razy a każdy napisałam inaczej :crazyeye: wiesz co to znaczy ???:placz: Quote
sota36 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 [quote name='Ania-k']Kasia zobacz jak ja napisałam wyraz chusteczki lub husteczki-użyłam go kilka razy a każdy napisałam inaczej :crazyeye: wiesz co to znaczy ???:placz:[/quote] - ja wiem! bo one sa roane - i papirowe, i pachnace i plocienne,stad ta pisownia tez inna :) Quote
Teklunia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Hahaha, Aniu obśmiałam się z Twoich opowieści serdecznie :D :D :D Z Kasi to niezły numerek, że tak Panią z pociągu zbajerowała... Ale cóż, skłamać to nie skłamała - przecież to piesek! :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Ania, no to świadczy o tym, że jesteś przepracowana i należy Ci się urlop :P a My z TZtem byliśmy dziś w Krakowie ;) Quote
malawaszka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 [quote name='panienkabubu']a My z TZtem byliśmy dziś w Krakowie ;)[/quote] noo proszę jak się bujają :razz: a jesienne krakowskie widoczki są?? :razz: kto to jest Halszka? :p Quote
madzia20sosnowiec Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 [quote name='malawaszka']noo proszę jak się bujają :razz: a jesienne krakowskie widoczki są?? :razz: [/quote] a ja juz widziałam :eviltong: wszystkie fajne rzeczy włacznie z samochodami krakowskimi i ludzmi spiacymi na murkach :cool3: Quote
panienkabubu Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']a ja juz widziałam :eviltong: wszystkie fajne rzeczy włacznie z samochodami krakowskimi i ludzmi spiacymi na murkach :cool3:[/quote] Ano widoczki są są :) jesień piękna na trasie A4.. ;-) W Krakowie MNÓSTWO ludzi, nawet pan od "Co z tą Polską?" dał się napotkać w Sukiennicach ;) Zdjęcia będą jutro, bo dziś aparat leży u Madzi, bo zapomniałam zabrać do domu ;) Ja kiedyś głowy zapomnę :roll: a Halszka, to sucz, którą wystawiam;) Quote
madzia20sosnowiec Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 [quote name='panienkabubu']Ano widoczki są są :) jesień piękna na trasie A4.. ;-) W Krakowie MNÓSTWO ludzi, nawet pan od "Co z tą Polską?" dał się napotkać w Sukiennicach ;) [/quote] kasia miałas isc spytac pana lisa, co z tą polska:cool3: Quote
panienkabubu Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']kasia miałas isc spytac pana lisa, co z tą polska:cool3:[/quote] stchórzyłam :oops: Quote
Recommended Posts