panienkabubu Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 malawaszka napisał(a):MŻ :p :hmmmm: słucham? ;) Quote
anushka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Benek naj naj naj i nie mam czasu na DOGO :shake: :placz: :placz: :placz: ale wszystkiego naj :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
panienkabubu Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 malawaszka napisał(a):Mniej Żreć :p czubek :p:p:p Quote
malawaszka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 panienkabubu napisał(a):czubek :p:p:p Tyyyyyy :obrazic: Quote
panienkabubu Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 malawaszka napisał(a):Tyyyyyy :obrazic: oj juz juz :rose: :) Quote
zuzolandia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 STO LAT DLA BENUSIA !!!!! WSZYSTKIEGO BERNARDYNKOWATEGO !!!!! I DUZOOOO BUZIACZKOWWW OD ZUZANKI !!!!!!! Boschhhhhh jakie zarełkoooo .......wodzi na pokuszenieee ;-) A tak wogole to zimowo -sniegowe pozdrowionka ;-) Quote
madzia20sosnowiec Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='panienkabubu']Tak więc szaszłyczki nasze wyglądają tak: Przed upieczeniem: I już gotowe do podania :) I już na talerzu mniam mniam :) boooozesz ty moj kasia czy ty całe nasze osiedle karmiłas?:crazyeye: ja wiem, ze młody to zre jak swinia, ale to chyba przesada :evil_lol: benek staruchu dostaniesz pyska od ciotki jak cie tylko spotka :loveu: Quote
panienkabubu Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):boooozesz ty moj kasia czy ty całe nasze osiedle karmiłas?:crazyeye: ja wiem, ze młody to zre jak swinia, ale to chyba przesada :evil_lol: benek staruchu dostaniesz pyska od ciotki jak cie tylko spotka :loveu: Madzia mialam do wykarmienia 6 ludkow :evil_lol: :evil_lol: siostra i szwagier przyjechali :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):ja wiem, ze młody to zre jak swinia, ale to chyba przesada :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']boooozesz ty moj kasia czy ty całe nasze osiedle karmiłas?:crazyeye: ja wiem, ze młody to zre jak swinia, ale to chyba przesada :evil_lol: benek staruchu dostaniesz pyska od ciotki jak cie tylko spotka :loveu: On wcale nie je duzo :) i jeszcze jesienny Benio no i czkawkę mam na noc! Quote
Dobermania Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Szaszłyyyki:loveu: :cool3: :cool3: :cool3: Ładny Ben:) Quote
panienkabubu Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Dobermania napisał(a):Szaszłyyyki:loveu: :cool3: :cool3: :cool3: Ładny Ben:) Smaczek na szaszłyczka przyszedł? :cool3: :cool3: A Benio ładny jest tylko na zdjęciach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :oops: Quote
panienkabubu Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 alive napisał(a):jaki elegancki banerek hohoho... :cool3: to dzieło erii :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 panienkabubu napisał(a):On wcale nie je duzo :) tak ci sie tylko zdaje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Przynoszę wam troche jesieni jeszcze z podrozy do Krakowa :) A i zebyscie tez o Benku nie zapomnieli to jeszcze mam jesienne zdjecia :) bo teraz to juz zima pelna para to bede musiala mu nowe foty pocykac ;) Quote
Teklunia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 panienkabubu;2378180 [IMG napisał(a):http://images4.fotosik.pl/194/0bb125be39de5766.jpg ale fajna droga :loveu: hciałoby się pojechac...:p Quote
anetta Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Benku, spoznione ale baaaardzo szczere zyczonka!! Wszystkiego naj najlepszego chlopie, duzo zdrowka i co dusza zapragnie :evil_lol::BIG::BIG::cunao: Teklunia, noooo, zwlaszcza do Krk :p Quote
sota36 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Czesc Wam - pozdrowienia z Wampirolandii!!!!!!!! Quote
panienkabubu Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 sota36 napisał(a):Czesc Wam - pozdrowienia z Wampirolandii!!!!!!!! a dziekujemy :roll: stresy od rana musimy przezywac przez tego małego wampirka :roll: :diabloti: Quote
panienkabubu Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 A chcecie jeszcze troche Majora? ;) Bo mam! :evil_lol: Major na zjezdzalni :evil_lol: i hop przez piaskownicę Wtapia sie w tło ;) Memłamy cosik ;) Major ma zwała hahahaha :evil_lol: Olcha, Major tyż ma zeza ;) Quote
panienkabubu Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Major: trzeba ciotce popyskować, a co! ;) Quote
Teklunia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='panienkabubu'] groźnie wygląda w tej obroży! taki macho-man ;) [quote name='panienkabubu'] posiusiałam się jak to zabaczyłam :D :D :D wygląda jakby mu sztuczna szczęka wypadła :evil_lol: Quote
Recommended Posts