Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety nie mam pojęcia:roll::shake:, to były psiaki ze szczeniaczkowa, które się w tamtejszym klubie co niedzielę odbywa. Podeszłam tam z ciekawości i postanowiłam pofocić, stąd nie odpowiem na to pytanie, słodki ten benio był.

Posted

panienkabubu napisał(a):
Uuuuuu:cool3:
całkowicie o nas zapomnieliście:cool3:

Czy Ty się Boga nie boisz????? Zamiast odpocząć po podróży Ty zaraz do komputera :shake:, o tak nieludzkiej porze..........:user:
A tak w ogóle to witaj !!! Nareszcie!!!! :buzi:

Posted

[quote name='pokoik1']Czy Ty się Boga nie boisz????? Zamiast odpocząć po podróży Ty zaraz do komputera :shake:, o tak nieludzkiej porze..........:user:
A tak w ogóle to witaj !!! Nareszcie!!!! :buzi:

Haha Agatko to był odwyk, którego nie wygrałam, raz wpadłam na internet, po prostu - musiałam :evil_lol:
Ale już jestem w domu wyspppppana!:multi:
i jak rodzina stwierdziła małoopalona, łotry :eviltong:
Frania z Halskzą się zesikały z wrażenia :oops::oops: Ben jakiś zmęczony, smutny, bez werwy :shake::shake: martwię się o mojego staruszka :shake::shake:

Posted

[quote name='panienkabubu']Haha Agatko to był odwyk, którego nie wygrałam, raz wpadłam na internet, po prostu - musiałam :evil_lol:
Ale już jestem w domu wyspppppana!:multi:
i jak rodzina stwierdziła małoopalona, łotry :eviltong:
Frania z Halskzą się zesikały z wrażenia :oops::oops: Ben jakiś zmęczony, smutny, bez werwy :shake::shake: martwię się o mojego staruszka :shake::shake:i bardzo dobrze! Po co Ci rak skory????

Posted

opowiadaj jak było? jakimi liniami lotniczymi leciałaś, opóźnionym Tunisairem czy rozlatującym sie AirItaly :evil_lol: leciałać z Krakowa czy Katowic?

Posted

[quote name='katik']opowiadaj jak było? jakimi liniami lotniczymi leciałaś, opóźnionym Tunisairem czy rozlatującym sie AirItaly :evil_lol: leciałać z Krakowa czy Katowic?

Było super!! :multi:
Świetni ludzie, sympatyczny Hotelik z piękną plażą, morzem i widokiem :loveu:
Morze tak gorące, że nie orzeźwiało, jak się wchodziło po opalaniu, słone jak ciort, ale doskonałe, czyściuteńkie, z mięciutkim piaseczkiem w środku! :multi:
Leciałam liniami Tunezyjskimi, nie było opóźnienia. Tzn. jak wracałam to było 30 minutowe, ale to ze względu na to, że cztery samoloty leciały w tym samym czasie i któryś opóźniony być musiał, bo nie było miejsca na pasie startowym (w Monastirze samoloty lądują i startują co 3 minuty). My wystartowaliśmy zaraz, dosłownie zaraz, po wylądowaniu samolotu ze Szwajcarii. Jeszcze było czuć podmuch :)
Leciałam z Katowic i nie narzekam, lotnisko w Tunezji super - a jeszcze lepsza obsługa, uśmiałam się do łez, jak proponowano mi zamianę lotu np. do ... Hiszpanii :evil_lol:
Po czym facet (a raczej przystojny facet :loveu:) zapytał czy będę tęsknić za Tunezją, powiedziałam chcę do domu do moich psów :eviltong: to nie uwierzył ;) I nie chciał nam wydać biletów hehehe. Prześmiesznie, przesympatycznie, trochę za krótko.

O takim samolotem lecialam

I miałyśmy wielbłądy w hotelu

i osiołka

nasz hotel

I ozdobne owoce na palmie, które są niejadalne

Posted

Morze

I szaleńcy, którzy o 7 rano już się kąpali

Niestety nie spotkałam żadnych psów, oprócz tych dzikich, które były strasznie agresywne. Jak psów się nie boję, tak to zdjęcie zrobione jest na maksymalnym ZOOMie.

Zdeczka zjarana :eviltong:

Posted

katik napisał(a):
Szkoda, ze nie wiedziałam, kiedy wracasz, bo mogłyśmy się spotkać wczoraj na lotnisku. :lol:

No co Ty? :loveu:
A co Ty tam robiłaś?:loveu:

eria - to ładuję kolejne ! :multi: