Matusz Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 panienkabubu napisał(a):A ważysz mniej niż 20 kg i zmieścisz się do walizki? :evil_lol: niecałe 70kg. więc w 3 się zmieszczę :evil_lol::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Matusz - haha, ale ja mogę zabrać tylko jednąąąąąą:evil_lol: Marysiu - dzięki :multi: Mudik - piękniutkie zdjęcia :loveu: Co to za psiak?:) Quote
Mudik Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Niestety nie mam pojęcia:roll::shake:, to były psiaki ze szczeniaczkowa, które się w tamtejszym klubie co niedzielę odbywa. Podeszłam tam z ciekawości i postanowiłam pofocić, stąd nie odpowiem na to pytanie, słodki ten benio był. Quote
jamnicze Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Życzę udanych wakacji (i miłego pływania w cieplutkim morzu :)) A Malutka już całkiem duża ;) http://images24.fotosik.pl/267/003926af0dd48b95med.jpg Quote
Doginka Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Kasiu, ale maleństwo jest śliczne:crazyeye: :loveu::loveu::loveu: Życzę udanego wyjazdu;):p Quote
panienkabubu Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Uuuuuu:cool3: całkowicie o nas zapomnieliście:cool3: Quote
Matusz Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
marymek Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 To Ty o swojej galerii zapomniałaś :p Już w domu? :cool3: Quote
pokoik1 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 panienkabubu napisał(a):Uuuuuu:cool3: całkowicie o nas zapomnieliście:cool3: Czy Ty się Boga nie boisz????? Zamiast odpocząć po podróży Ty zaraz do komputera :shake:, o tak nieludzkiej porze..........:user: A tak w ogóle to witaj !!! Nareszcie!!!! :buzi: Quote
panienkabubu Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='pokoik1']Czy Ty się Boga nie boisz????? Zamiast odpocząć po podróży Ty zaraz do komputera :shake:, o tak nieludzkiej porze..........:user: A tak w ogóle to witaj !!! Nareszcie!!!! :buzi: Haha Agatko to był odwyk, którego nie wygrałam, raz wpadłam na internet, po prostu - musiałam :evil_lol: Ale już jestem w domu wyspppppana!:multi: i jak rodzina stwierdziła małoopalona, łotry :eviltong: Frania z Halskzą się zesikały z wrażenia :oops::oops: Ben jakiś zmęczony, smutny, bez werwy :shake::shake: martwię się o mojego staruszka :shake::shake: Quote
sota36 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='panienkabubu']Haha Agatko to był odwyk, którego nie wygrałam, raz wpadłam na internet, po prostu - musiałam :evil_lol: Ale już jestem w domu wyspppppana!:multi: i jak rodzina stwierdziła małoopalona, łotry :eviltong: Frania z Halskzą się zesikały z wrażenia :oops::oops: Ben jakiś zmęczony, smutny, bez werwy :shake::shake: martwię się o mojego staruszka :shake::shake:i bardzo dobrze! Po co Ci rak skory???? Quote
panienkabubu Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 siedziałam na słońcu od 10 do 18 :eviltong: z przerwą na obiad i pićko :eviltong: jezus maria mam ponad 500 zdjęć :mdleje: Quote
eria Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 no i na co czekasz z tymi fotami ??:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 No doooooobra, idę po aparat, :evil_lol: Quote
katik Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 opowiadaj jak było? jakimi liniami lotniczymi leciałaś, opóźnionym Tunisairem czy rozlatującym sie AirItaly :evil_lol: leciałać z Krakowa czy Katowic? Quote
panienkabubu Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='katik']opowiadaj jak było? jakimi liniami lotniczymi leciałaś, opóźnionym Tunisairem czy rozlatującym sie AirItaly :evil_lol: leciałać z Krakowa czy Katowic? Było super!! :multi: Świetni ludzie, sympatyczny Hotelik z piękną plażą, morzem i widokiem :loveu: Morze tak gorące, że nie orzeźwiało, jak się wchodziło po opalaniu, słone jak ciort, ale doskonałe, czyściuteńkie, z mięciutkim piaseczkiem w środku! :multi: Leciałam liniami Tunezyjskimi, nie było opóźnienia. Tzn. jak wracałam to było 30 minutowe, ale to ze względu na to, że cztery samoloty leciały w tym samym czasie i któryś opóźniony być musiał, bo nie było miejsca na pasie startowym (w Monastirze samoloty lądują i startują co 3 minuty). My wystartowaliśmy zaraz, dosłownie zaraz, po wylądowaniu samolotu ze Szwajcarii. Jeszcze było czuć podmuch :) Leciałam z Katowic i nie narzekam, lotnisko w Tunezji super - a jeszcze lepsza obsługa, uśmiałam się do łez, jak proponowano mi zamianę lotu np. do ... Hiszpanii :evil_lol: Po czym facet (a raczej przystojny facet :loveu:) zapytał czy będę tęsknić za Tunezją, powiedziałam chcę do domu do moich psów :eviltong: to nie uwierzył ;) I nie chciał nam wydać biletów hehehe. Prześmiesznie, przesympatycznie, trochę za krótko. O takim samolotem lecialam I miałyśmy wielbłądy w hotelu i osiołka nasz hotel I ozdobne owoce na palmie, które są niejadalne Quote
panienkabubu Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Takim przejściem można było iść do plazy :loveu: Tunezja przywitała nas ogromnymi chmurami :mdleje: (o 7 rano), ale o 10 już się opalalam :multi: Quote
panienkabubu Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Morze I szaleńcy, którzy o 7 rano już się kąpali Niestety nie spotkałam żadnych psów, oprócz tych dzikich, które były strasznie agresywne. Jak psów się nie boję, tak to zdjęcie zrobione jest na maksymalnym ZOOMie. Zdeczka zjarana :eviltong: Quote
panienkabubu Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Trochę zwiedzania, stolica - Tunis. Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Medina - czyli największy targ w Tunisie. Quote
panienkabubu Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 o eria :loveu: podglądasz :loveu: To jak jesteś, to wrzucę więcej :) Quote
katik Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Szkoda, ze nie wiedziałam, kiedy wracasz, bo mogłyśmy się spotkać wczoraj na lotnisku. :lol: Quote
panienkabubu Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 katik napisał(a):Szkoda, ze nie wiedziałam, kiedy wracasz, bo mogłyśmy się spotkać wczoraj na lotnisku. :lol: No co Ty? :loveu: A co Ty tam robiłaś?:loveu: eria - to ładuję kolejne ! :multi: Quote
Recommended Posts