panienkabubu Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 ooo............... Nufcia :loveu::loveu::loveu: Agatko, senna jestem strasznie dzisiaj :eviltong: widziałaś godzinę maila?:eviltong: Quote
pokoik1 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 I jeszcze (relacja z aportowania z wody) A to pod tytułem "jaka jestem piękna" :loveu: Quote
pokoik1 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 panienkabubu napisał(a):ooo............... Nufcia :loveu::loveu::loveu: Agatko, senna jestem strasznie dzisiaj :eviltong: widziałaś godzinę maila?:eviltong: Zawsze mówię, że Ty zdrowie stracisz.... Tylko nie wiem, czy od komputera, czy od tych imprez :niewiem::turn-l: Quote
panienkabubu Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Chyba "głowę" :evil_lol: A Nufcia przepiękna :loveu: Jeszcze tylko 6 dni :multi: Quote
Mudik Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Ja przeziębiona,zimno mi a tu tak ciepło i słonecznie:loveu::loveu::loveu::loveu: Musze zaglądać częściej i oglądać nowe ciepłe fotki:lol: Quote
eria Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Tassu :loveu::loveu::loveu: Nufka :loveu::loveu: pozostałe fotki:loveu: Quote
Matusz Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 hej !! :multi: fotki widziane :loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Ciepłe fotki niesetty już się kończą :evil_lol: Za to Frania dzisiaj zaserwowała coś miłego.. Tarzanko w góóóóóówienku :mdleje: Takim troszkę sraczkowatym.... :mdleje: Musiałam myć ogon, łapy i pośladki.... Ona się cieszyła.... SZOK :mdleje: Namydliłam i brakło wody :splat: myślałam, że padnę, smród niemiłosierny :mdleje: Quote
eria Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 nooo tarzanka nie zazdroszczę :shake::shake: Quote
marymek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 panienkabubu napisał(a):Ciepłe fotki niesetty już się kończą :evil_lol: Za to Frania dzisiaj zaserwowała coś miłego.. Tarzanko w góóóóóówienku :mdleje: Takim troszkę sraczkowatym.... :mdleje: Musiałam myć ogon, łapy i pośladki.... Ona się cieszyła.... SZOK :mdleje: Namydliłam i brakło wody :splat: myślałam, że padnę, smród niemiłosierny :mdleje: Buehehe :mdleje: Nie wiedziałaś że bernardyny kochają taki smrodek? :evil_lol: Mój uwielbia takie świństwa jeść :mdleje: A Nufcia śliczna :loveu: Quote
Agappe Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 ooo widzę, że u Was też wakacyjnie :loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Smród był nie do opanowania, ale spsikałam preparatem niwelującym zapachy cieczki i jakoś się dało wytrzymać:evil_lol: marymek-moje nie lubią takich rzeczy, zdarzyło się to drugi raz w ich życiu :cool3: Agappe- taak, wakacyjnie,jeszcze miesiąc :loveu: Tak w ogóle, to byłyśmy dzisiaj we Wrocławiu na badanku RTG i muszę się pochwalić, że Frania ma HD-A [SIZE=2]i łokcie ED 0/0 !!! :multi::multi::multi::multi: ideał :) Quote
Agappe Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 u mnie jeszcze miesiac wakacyjno-sesyjnie :shake::shake: beda jeszcze zdjęcia z wakacji? Quote
panienkabubu Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Agappe napisał(a):u mnie jeszcze miesiac wakacyjno-sesyjnie :shake::shake: beda jeszcze zdjęcia z wakacji? będą, ale jak odpiszę na maile :-) infers1995 napisał(a):Frania zdrowa jak ryba:multi:! Dokładnie!!!! :multi: Quote
Doginka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 panienkabubu napisał(a): ...Frania dzisiaj zaserwowała coś miłego.. Tarzanko w góóóóóówienku :mdleje: Takim troszkę sraczkowatym.... :mdleje: Musiałam myć ogon, łapy i pośladki.... Ona się cieszyła.... SZOK :mdleje: Namydliłam i brakło wody :splat: myślałam, że padnę, smród niemiłosierny :mdleje: Nie zazdroszczę czyszczenia:shake: http://i233.photobucket.com/albums/ee99/pokoik1/Ustron%20bostony/DSC_0161.jpg Naprawdę piękniusia:loveu::loveu::loveu: Gordona pogryzł pies - więcej u nas Quote
panienkabubu Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Lecę zobaczyć co się stało! Quote
panienkabubu Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Mam 10000 postów!!!!! :multi: :drinking: Quote
panienkabubu Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 O i 4 ogniki :loveu: Fotki od następnej stronki - bo ktoś pragnął wakacyjnych, a ja jeszcze kilka nadającyh się do wstawienia posiadam ;-) Quote
panienkabubu Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 o:eviltong: to chyba ja:eviltong: na tym czymś należało przyłożyć rękę, pomyśleć życzenie.... i ma się spełnić:hmmmm: ciekawa teoria :evil_lol: Quote
Recommended Posts