Unbelievable Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='panienkabubu'] No więc jestesmy po wystawie, Frania dostała doskonałą i drugą lokatę, bo startowała z suką chyba 17 miesięczną, więc co tu porównywać... Dorosłą sukę z podlotkiem, który 14 dni jest w klasie młodzieży dopiero. Mimo wszyskto mamy piękny opis, ładniutki srebrny medalik z oceną doskonałą (no zawsze mogłyśmy dostać bardzo dobrą!!!) i generalnie jestem zadowolona :) Nie poddajemy się, zaczniemy Championat gdzie indziej, a z drugiej strony - i tak nie pojechałabym na Cruft'sa :) Dzięki za wszystkie miłe słowa i rozmowę z ludzikami z DGM (a było ich sporo już się pogubiłam a nie chciałabym pominąć) było milutko i do zobaczenia jutro :) Idę odpocząć w końcu, chociaż czeka mnie kąpiel małej, bo brzusio i łapki czarniutkie od tej naszej [B]wiosennej pogody :shake:[/B] AAAA!!!!!!!!!! No i zapomniałabym!!!!!!!!!!!!!!!!! Pamiętacie puchar i medal za Olomouc??? Dzisiaj dostałam!!!!!!!!!!!!! :multi: ps. jem truskawki :cool3:[/quote] Truskawkami się z Franią podziel, chyba że nie lubi, bo się jej należą :cool3::evil_lol::evil_lol: no i tak standardowo gratulacje :loveu::loveu: Quote
Dozia_13 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Witamy...! A tu nowe widomości... Gratulacje dla Frani... Następnym razem bedzie lepiej... :) :loveu: :loveu: Quote
panienkabubu Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 Nieeeee, Frania truskaweczek nie, dzisiaj się najadła na wystawie wszelkich karm, więc czeka nas sensacja żołądkowa jutro :evil_lol: Byle nie na honorowym u Marysi buahah :evil_lol: E tam, wystawą się nie przejmuję, to przecież dla zabawy, a nie dla nagród :loveu: Jeszcze im damy popalić :cool3: Fotki będą potem, teraz MUSZĘ ODPOCZĄĆ Quote
jamnicze Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 A ja Wam szczerze gratuluję, srebrny medal też jest super :multi::multi::multi: Quote
Dorkaa Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Ale Franiuchna jest super :loveu: Miałam okazję ją głaskac, mini sesje zrobiłam :P Quote
Matusz Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [COLOR=Navy][B]gratulacje MIMO WSZYSTKO ;)[/B][/COLOR] Quote
malgooska Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 I ja też gratuluję!!! Na srebrny medal i DOSKONAŁĄ ocenę trzeba sobie zasłużyć :loveu: Quote
malawaszka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 cholercia gdzieście się chowały przede mną??? chciała Franciszkę ponosić :evil_lol: Quote
eria Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 :cool3::cool3:przy stoiskach się czaiły ! [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images33.fotosik.pl/197/b94d7645e90ee958.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/185/9c43d091b84ea776.jpg[/IMG][/URL] Quote
Matusz Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [COLOR=Navy][B]Frania jak czyściutka :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR] Quote
marymek Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Kasiu, postaram się jutro jej tak nie ciągnąć, no i myśle że ze smakołykami będzie OK :loveu: Musze wam coś powiedzieć - Frania za bardzo do Kasi jest przywiązana :mdleje: Jak ona za nią na honorowym wzrokiem wodziła :mdleje: Ona kasie wypatrzyła na trybunach i szok :mdleje: [QUOTE] Ale Franiuchna jest super :loveu: Miałam okazję ją głaskac, mini sesje zrobiłam :P[/QUOTE] Dorka, mam nadzieję że pochwalisz się fotami, w końcu specjalnie dla tej Twojej sesji tamowałyśmy z Franią ruch na środku przejścia :evil_lol: Quote
sota36 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='panienkabubu'] A wiemy, bo w piątek wspominała nam o Tobie pani z dr Lucy :)[/quote] no tak i swietnie w koncu jestesmy nowym przedstawicielem tej Firmy!!! Quote
goldenka245 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Ja też sie z Wami widziałam:diabloti: Byłam razem z Izą i Basią ;) Mogę wkleić całą moją sesje:diabloti: Frania jest cuuudna:loveu: Ma takie mięciutkie futerko, że najchętniej bym ją wyczochrała:diabloti::evil_lol: [IMG]http://img340.imageshack.us/img340/4443/dsc8616mz5.jpg[/IMG] [IMG]http://img337.imageshack.us/img337/8134/13691852ni8.jpg[/IMG] Łapa:diabloti:;) [IMG]http://img337.imageshack.us/img337/1528/77747337pd2.jpg[/IMG] [IMG]http://img144.imageshack.us/img144/3411/13335475av2.jpg[/IMG] :loveu: [IMG]http://img120.imageshack.us/img120/4038/51555278ep0.jpg[/IMG] ;) Kasiu, czy mogę wstawić zdjęcia Frani z Tobą na ringu? p.s. Nie ładnie to tak pokazywać sędziemu język:shake::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Cudna jest!!:loveu::loveu::loveu: mam też jej zdjęcia, ale dopiero w pon. będę miała do nich dostęp:loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='jamnicze']A ja Wam szczerze gratuluję, srebrny medal też jest super [/quote] Dziękuję!!! :loveu: [quote name='Dorkaa']Ale Franiuchna jest super :loveu: Miałam okazję ją głaskac, mini sesje zrobiłam :P[/quote] Tak? O :loveu: Dzięki hehe, nie wiem która to Ty :) [quote name='Matusz'][COLOR=navy][B]gratulacje MIMO WSZYSTKO [/B][/COLOR][/quote] j/w dzięki :) [quote name='malgooska']I ja też gratuluję!!! Na srebrny medal i DOSKONAŁĄ ocenę trzeba sobie zasłużyć [/quote] :loveu: [quote name='malawaszka']cholercia gdzieście się chowały przede mną??? chciała Franciszkę ponosić [/quote] Nie wiem:hmmmm: [quote name='eria']przy stoiskach się czaiły ! [/quote] A no to już pamiętam :evil_lol: [quote name='Matusz'][COLOR=navy][B]Frania jak czyściutka [/B][/COLOR][/quote] Ona zawsze taka :loveu: [quote name='marymek']Kasiu, postaram się jutro jej tak nie ciągnąć, no i myśle że ze smakołykami będzie OK :loveu: Musze wam coś powiedzieć - Frania za bardzo do Kasi jest przywiązana :mdleje: Jak ona za nią na honorowym wzrokiem wodziła :mdleje: Ona kasie wypatrzyła na trybunach i szok :mdleje: Dorka, mam nadzieję że pochwalisz się fotami, w końcu specjalnie dla tej Twojej sesji tamowałyśmy z Franią ruch na środku przejścia :evil_lol:[/quote] Tak? A to Franca :evil_lol: Jutro będzie lepiej :loveu: I tak, że nie wyleciałyście, to cud :evil_lol: [quote name='sota36']no tak i swietnie w koncu jestesmy nowym przedstawicielem tej Firmy!!![/quote] super :multi: [quote name='goldenka245']Ja też sie z Wami widziałam Byłam razem z Izą i Basią Mogę wkleić całą moją sesje Frania jest cuuudna Ma takie mięciutkie futerko, że najchętniej bym ją wyczochrała ;) Kasiu, czy mogę wstawić zdjęcia Frani z Tobą na ringu? p.s. Nie ładnie to tak pokazywać sędziemu język[/quote] dzięki za foteczki :loveu: Frania po deszczu już nie jest taka fajna :shake: Ja? Język? Sędziemu? Kiedy???? :hmmmm: Możesz wstawić, ale najpierw chce je zobaczyć, boimy się kompromitacji :evil_lol: Marysia - jutro będę ok 9.45, wystarczy ???:-) Quote
panienkabubu Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='basia bonnie']Cudna jest!!:loveu::loveu::loveu: mam też jej zdjęcia, ale dopiero w pon. będę miała do nich dostęp:loveu::loveu::loveu:[/quote] Super!:multi: dziękujemy:loveu: Quote
goldenka245 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Kasiu, zaraz wyślę do Ciebie dłuuuugie zalinkowane PW ;-) Wybierzesz sobie zdjęcia:lol: Quote
aleb Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Hej Kasia! :loveu: Jak fajnie znowu was widzieć i w końcu wymiziać Franię! :loveu: Jaka ona cudowna i mięciutka!!! :loveu: Mam fotki, ale nie wiem czy dam rady ci je wysłać dzisiaj. Zmęczona jestem ;) Powiedz mi tylko w jakim rozmiarze chcesz fotki. Tutaj też na pewno coś wrzucę, ale jutro. A jutro ja w roli sekretarza :mdleje: Quote
Matusz Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='panienkabubu'] Ona zawsze taka :loveu: [/quote] [COLOR=Navy][B] to nie ma innej opcji, musicie przyjechać gdzieś bliżej północy:diabloti::diabloti: Wawa? Łódź?:eviltong: muszę wymiziać tą mięciutką Franię:loveu:[/B][/COLOR] Quote
natija Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 ja tez bym chcaia ja wymniziac:)czekam na reszte fotek z wystawy:) gratuluje sreberka:) Quote
Dorkaa Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Jak odbierałaś Marysi Franiuchnę to tam stałam z aparatem obok :] No pewnie, że sie pochwalę :) Quote
Doginka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Właśnie przeczytałam:razz: - Gratuluję II miejsca - następnym razem powalczycie o I;) - ale masz sreberko, a to też jest coś:p :crazyeye::crazyeye::crazyeye::multi::multi::multi: [SIZE=5][/SIZE] [IMG]http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/99.gif[/IMG][IMG]http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/99.gif[/IMG][IMG]http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/99.gif[/IMG]:cunao::cunao::cunao::BIG::BIG::BIG: Ps. Słabo trzymane kciuki, bo miałam gości i musiałam placki trzeć:evil_lol::evil_lol::diabloti::angryy: Quote
zuzolandia Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pocyekaj troche Franka jeszcze pokaze wszystkim!!!! Quote
marymek Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [QUOTE] Marysia - jutro będę ok 9.45, wystarczy ???:smile:[/QUOTE] Wystarczy ;) No to - do zobaczenia dzisiaj :multi: Quote
panienkabubu Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='goldenka245']Kasiu, zaraz wyślę do Ciebie dłuuuugie zalinkowane PW ;-) Wybierzesz sobie zdjęcia[/quote] Dzięki - już odpowiedziałam :loveu: [quote name='aleb']Hej Kasia! Jak fajnie znowu was widzieć i w końcu wymiziać Franię! Jaka ona cudowna i mięciutka!!! Mam fotki, ale nie wiem czy dam rady ci je wysłać dzisiaj. Zmęczona jestem Powiedz mi tylko w jakim rozmiarze chcesz fotki. Tutaj też na pewno coś wrzucę, ale jutro. A jutro ja w roli sekretarza :mdleje:[/quote] Dasz radę, będe trzymać kciuki za sekretarzowanie i za Twoją rączkę, żeby dała radę :evil_lol: Fotki mogą być 800x600, ale możesz zrobić tak jak goldenka, wysłała mi na PW fotki w linkach i sobie wybrałam :) [quote name='Matusz'] [B][COLOR=navy]to nie ma innej opcji, musicie przyjechać gdzieś bliżej północy:diabloti: Wawa? Łódź?:eviltong: muszę wymiziać tą mięciutką Franię:loveu:[/COLOR][/B][/quote] Łódź nam odpadła w tym roku, ale Warszawa?:hmmmm::razz: [quote name='natija']ja tez bym chcaia ja wymniziac:)czekam na reszte fotek z wystawy:) gratuluje sreberka[/quote] Fotki będą jak wrócę z dzisiejszej :loveu: [quote name='Dorkaa']Jak odbierałaś Marysi Franiuchnę to tam stałam z aparatem obok :] No pewnie, że sie pochwalę :)[/quote] O no to miło było poznać :evil_lol: [quote name='Doginka']Właśnie przeczytałam:razz: - Gratuluję II miejsca - następnym razem powalczycie o I;) - ale masz sreberko, a to też jest coś:p Ps. Słabo trzymane kciuki, bo miałam gości i musiałam placki trzeć:evil_lol::diabloti::angryy:[/quote] Dzięki dzięki :evil_lol: Ja tam się jakoś tym w ogole nie przejęłam, nie wiem chyba mi minęło :evil_lol: Idę teraz Franulca wybiegać i siooo na wystawę:evil_lol: [quote name='zuzolandia']Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pocyekaj troche Franka jeszcze pokaze wszystkim!!!![/quote] Już wystarczająco pokazała :loveu: [quote name='marymek']Wystarczy ;) No to - do zobaczenia dzisiaj :multi:[/quote] No to do zobaczyska :multi: Quote
Recommended Posts