Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basia bonnie']aż się cieplej zrobiło od tych wiosennych fot :loveu:

http://i285.photobucket.com/albums/ll72/mylovelydbar/t_IMG_0341.jpg
:loveu: :loveu: :loveu:

btw. stronka 666 :evil_lol:

Faktycznie :crazyeye::crazyeye: To czymprędzej musimy ją zakończyć :evil_lol::evil_lol:

[quote name='eria']portreciki super ale makra to ci nie wyszly:evil_lol:

Się czepiasz szczegółów :evil_lol:
ps. masz jeszcze jakieś foteczki Frani z Katowic?:oops:

Posted

Ech tak myślałam, że mogę na Was liczyć, przy nowej stronce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Mam trzy fotki z JH z soboty z Franciszką, więc proszę o pomoc przy nowej stronce :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='eria']nie,Kasiu,tylko te dwie cyknelam ;)

Szkoda :shake::loveu:

[quote name='basia bonnie']a mi koleżanka miała zgrać wszystkie fotki co robiłam na wystawie (w tym zdjęcia Frani) i jeszcze ich nie dostałam:mad:

Poczekamy :loveu: I wtedy poprosimy o te zdjęcia :loveu:

A teraz przedstawiam Marysię i Franię na Młodym Prezenterze :)

Posted

[quote name='Anka_ZG']Hej;)My u was z wizytą pierwszy raz, pzreglądnełam zdjęcia (niestety nie wszystkie bo tyyyle tu stronek);) ale juz moge stwierdzić, że masz przecudowne psiaki:loveu::loveu: Z taką brygadką to musisz mieć baaardzo wesoło:lol:

http://i285.photobucket.com/albums/l...t_IMG_0341.jpg Sliczniutkie:loveu:

Zapraszamy do nas;) Pozdrawiam serdecznie!

Witam witam witam :loveu:
mogę tylko powiedzieć, że ominęły Cię najfajniejsze zdjęcia - szczeniorków z mojej hodowli :loveu::loveu:
Ale zachęcam do przejrzenia galerii :loveu:
No i masz rację - jest wesoło :)

Już lecę do Ciebie :)

Posted

A wspominałam o Francowatym charakterze mojej sucz i tuz przed wejściem na ring w sobotę z Marysią zaczęła kulec? PRZEPRASZAM!! Stymulować!!!!!!! Bo wiedziała, że głupia pańcia przybiegnie i zacznie masować!!!!!!! :mad: I niby tutaj na ringu kulała, żeby Marysia w końcu dała jej spokój :mad: Och to Franca!!!
Do dziś zaraz po zejściu z ringu honorowego ANI ŚLADU po kulawiźnie!!!
Stymulantka :evil_lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):

Ooo to jak masz z MP to my z chęcią (ale też mi wyślij na PW najpierw:evil_lol:) pooglądamy :loveu:
Bo my mamy tylko cy (3:evil_lol:) :(

Tylko nie wiem czy wyszły ;) Jak znam życie to nie:shake: I też mam niestety mało;)