Tepes Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 O ile się nie mylę widziałam Cię dziś z Franią:) Szłaś w stronę parkingu z facetem(on prowadził Franię) :D Quote
eria Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Kasi znak rozpoznawczy na wystawach to nie pies ale różowy sweterek :evil_lol::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='Acctiually']O ile się nie mylę widziałam Cię dziś z Franią:) Szłaś w stronę parkingu z facetem(on prowadził Franię) :D Byłyśmy jedynym bernardynem krótkowłosym dzisiaj na wystawie, więc musiałyśmy to być my :loveu: [quote name='eria']Kasi znak rozpoznawczy na wystawach to nie pies ale różowy sweterek :evil_lol::evil_lol: A dzisiaj powiem Ci kochana, że byłam w brązowej bluzie :evil_lol: W bluzie na luzie :evil_lol: [quote name='Acctiually']Szczerze to nie przyglądałam się ubranku:D Nic się nie stało :cool3: W kazdym razie Marysia z Franią dzisiaj odniosły ogromny sukces - dostały się do finału!!! Wybrane spośród sześciu konkurentów - no ale na finale nie wywalczymy nic, mimo to PIĘKNIE się prezentowały, o wiele lepiej niż wczoraj i załapały z Franciszką kontakt także jestem z nich bardzo dumna :loveu::loveu::loveu: Jeszcze raz gratulacje Marysiu i do następnego pokazu :cool3: Fotk ijakieś chcecie? :cool3: Quote
Matusz Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 jeszcze pytasz czy chcemy?? dawaj :diabloti::p Quote
panienkabubu Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Już:cool3: podpisuję właśnie :cool3: Quote
Tepes Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 To tak na początku patrze jakiś pies znajomy, potem słysze że mówicie do niej Frania:D i tak na 99% byłam pewna że to Ty:) Quote
panienkabubu Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 To musiałyśmy być my :-) Wrzucam zdjęcia, zupełnie nie po kolei, ale za to są podpisane :cool3: Tak więc: Psy kl. pośrednia YETI Olbrzym z Galicji Psy kl. młodzieży BARNABASCH od Strazcu Hor BATOR znad Lepietnicy (chyba tak się pisze:oops:), MAX Olbrzym z Galicji - psy kl. championów BATOR BATOR Ładny ten Bator, pierwszy raz go w życiu widziałam, fajniutki :) Ładny kolor, wyróżniał się przygotowaniem wśród innych:) Quote
panienkabubu Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 BATOR Psy kl. młodzieży - pies od p. Zięby, ale nie wiem jak się nazywał, nie mam tu katalogu teraz CZARA z Bogdanowej Zagrody - kl. championów suka DZIGIT BOSS Przyklasztorne Molosy - psy kl. otwarta Quote
panienkabubu Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 DŻIGIT ERI z Bogdanowej Zagrody - pies kl. młodzieży cdn. Quote
eria Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 ten Eri fajny, taki inny, inne umaszczenie pyska, tak na azjatę bardziej zakrawa niż bernardyna :cool3: Quote
panienkabubu Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 eria napisał(a):ten Eri fajny, taki inny, inne umaszczenie pyska, tak na azjatę bardziej zakrawa niż bernardyna :cool3: No maskę ma nietypową, fakt :cool3: Kolejne zdjęcia się ładują i spadam na obiadek :cool3: Albo najpierw zjem, potem wstawię :evil_lol: Quote
marymek Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 W kazdym razie Marysia z Franią dzisiaj odniosły ogromny sukces - dostały się do finału!!! Wybrane spośród sześciu konkurentów - no ale na finale nie wywalczymy nic, mimo to PIĘKNIE się prezentowały, o wiele lepiej niż wczoraj i załapały z Franciszką kontakt także jestem z nich bardzo dumna :loveu::loveu::loveu: Jeszcze raz gratulacje Marysiu i do następnego pokazu :cool3: No złapałyśmy kontakt, Frania mi nawet w oczka ślicznie patrzyła podczas biegu :loveu: No i doszłyśmy do finału :multi: W finale przez mój błąd odpadłyśmy, no mam nauczkę żeby rozglądać się na wszystkie strony, bo gdzieś zza krzaka może wyskoczyć sędzia :evil_lol: Dziękuje bardzo za pożyczenie Franiuli, do następnego razu :loveu: PS: Masz może jakieś zdjęcia moje z Franią z MP? Widziałam że tata Kuby (Darek?) robił zdjęcia, jak będziesz mieć to wrzuć :) Quote
panienkabubu Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Ok zupa zjedzona, to jadę dalej z fotkami :cool3: Eri Pies z przydomkiem HAPS, ale który to nie wiem Suki kl. pośrednia FRANIA :loveu: Quote
panienkabubu Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 marymek napisał(a):No złapałyśmy kontakt, Frania mi nawet w oczka ślicznie patrzyła podczas biegu :loveu: No i doszłyśmy do finału :multi: W finale przez mój błąd odpadłyśmy, no mam nauczkę żeby rozglądać się na wszystkie strony, bo gdzieś zza krzaka może wyskoczyć sędzia :evil_lol: Dziękuje bardzo za pożyczenie Franiuli, do następnego razu :loveu: PS: Masz może jakieś zdjęcia moje z Franią z MP? Widziałam że tata Kuby (Darek?) robił zdjęcia, jak będziesz mieć to wrzuć :) Noooo właśnie o ten kontakt mi chodzi - świetnie się spisałyście!!!! :loveu: Znalazłaś wodę dla niej? :cool3: Tak - fotki będą, ale dopiero jutro, bo Darek musi nagrać mi je na płytkę, także wrzucę juterkiem :) Ja na swoim aparacie mam tylko kilka, bo musiałam się chować za krzesełkami hehe Quote
panienkabubu Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Konkurencja Francy kl. pośrednia suki No i lokaty - klasa młodzieży psy krótkowłose pies kl. młodziezy krotkowlosy pies kl. mlodziezy dlugowłosy - z przydomkiem HAPS Quote
marymek Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Mama miała świeżą wodę w samochodzie, Frania piła z butelki ładnie :loveu: W ogóle to byłam z nią na podwórku, i była grzeczna niesamowicie :loveu: Za krzesełkami super się chowałaś, Frania Cię dzisiaj nie znalazła :cool3: Czekam na zdjęcia :) Quote
panienkabubu Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='marymek']Mama miała świeżą wodę w samochodzie, Frania piła z butelki ładnie :loveu: W ogóle to byłam z nią na podwórku, i była grzeczna niesamowicie :loveu: Za krzesełkami super się chowałaś, Frania Cię dzisiaj nie znalazła :cool3: Czekam na zdjęcia :) No to dobrze, bo ja w tym pośpiechu na śmierć zapomniałam o wodzie dla niej :cool3: No, ale to dumna z małej jestem, uchhhh moje dziecię :loveu: C.D. zdjęć: pies kl. młodzieży z przydomkiem HAPS Porównanie o Najelpszą Dorosłą Sukę w Rasie Porównanie o rasę Quote
panienkabubu Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Harley vom Ku...coś tam :evil_lol: Psy kl. championów - krótkowłose Tyronica Born For Winning - kl. championów Quote
panienkabubu Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Tyronica Born For Winning - pies kl. championów Heezedoorn's Pale Moonlight Heezedoorn's Pale Moonlight i CZARA z Bogdanowej Zagrody Heezedoorn's Pale Moonlight No i jeszcze raz Quote
panienkabubu Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Pale Pies młodzież krótki Bernardyn Długowłosy, psy, kl. championów Bernardyn Krótkowłosy, psy, kl. championów Lokaty - psy kl. młodzież krótkowłose Quote
panienkabubu Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Psy młodzież długie Suki kl. pośrednia Quote
panienkabubu Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 No i jeszcze mam kilka, reszta to foty Francy, wiec z biegiem czasu będę Wam wrzucać :cool3: Na razie mam dwie fotki z soboty z młodego prezentera (reszta będzie wkrótce) I to co przywiozłyśmy z Katowic :loveu: Quote
panienkabubu Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 W zbliżeniu :cool3: I TRUSKAWA :diabloti: którą jadłam robiąc Wam smaka :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts