Matusz Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [COLOR=Navy][B]i co ?? wstawiłem fotki a ty znikłaś:mad::mad: a tak chciałaś:cool1:[/B][/COLOR] Quote
panienkabubu Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]i co ?? wstawiłem fotki a ty znikłaś:mad::mad: a tak chciałaś:cool1:[/B][/COLOR][/QUOTE] Przecież skomentowałam :cool3: Quote
Matusz Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='panienkabubu']Przecież skomentowałam :cool3:[/quote] [COLOR=Navy][B] dopiero przed chwilą, a fotki o której były wstawione ??:razz::razz::eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR] Quote
panienkabubu Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 się zbliżamy do 600 stronki........ Quote
eria Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [SIZE=5][COLOR=mediumturquoise]GRATULUJEMY 600 STRONKI !!!!!:multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE] Quote
Matusz Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [CENTER][SIZE=5][COLOR=Navy][B] ja też GRATULUJĘ ! ! ! [/B][/COLOR][/SIZE] [/CENTER] Quote
panienkabubu Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 dzięki :oops: Ale jakoś nie mam ochoty na świętowanie :shake: I zdjęć też nie mam :shake: Quote
panienkabubu Posted March 6, 2008 Author Posted March 6, 2008 W ogóle to chyba święta idą:hmmmm: Quote
Matusz Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 [quote name='panienkabubu']W ogóle to chyba święta idą:hmmmm:[/quote] [COLOR=Navy][B] jeszcze niecałe 2 tygodnie :razz::razz::razz::p[/B][/COLOR] Quote
panienkabubu Posted March 6, 2008 Author Posted March 6, 2008 [quote name='Matusz'] [B][COLOR=navy]jeszcze niecałe 2 tygodnie :razz::razz::razz::p[/COLOR][/B][/quote] Kurcze jak ten czas leci :hmmmm: W ogóle to chyba mam anginę, gardła nie czuje, z nosa się leje... Chyba przecholowałam ze spacerami z Franką.. Ale coś trzeba robić, żeby nie myśleć..... Dzisiaj piękna pogoda, a ja do 16 tkwię na praktykach :placz: Może popołudniu załapiemy się na jakieś słonko, to zrobię kilka fotek, chociaż ochoty to ja nie mam :placz: eria - odcinki włatcuf super, poprawiły mi humor przed snem :multi: Ale rano jest już podobnie jak wczoraj :shake: Te sny :shake: Idę pisać ściągi na kolokwium :diabloti: Quote
Matusz Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 [quote name='panienkabubu']Kurcze jak ten czas leci :hmmmm: W ogóle to chyba mam anginę, gardła nie czuje, z nosa się leje... Chyba przecholowałam ze spacerami z Franką.. Ale coś trzeba robić, żeby nie myśleć..... Dzisiaj piękna pogoda, a ja do 16 tkwię na praktykach :placz: Może popołudniu załapiemy się na jakieś słonko, to zrobię kilka fotek, chociaż ochoty to ja nie mam :placz: eria - odcinki włatcuf super, poprawiły mi humor przed snem :multi: Ale rano jest już podobnie jak wczoraj :shake: Te sny :shake: Idę pisać ściągi na kolokwium :diabloti:[/quote] [COLOR=Navy][B] jakie praktyki ?? jakie ?????:diabloti: co studiujesz??:p ja dzisiaj ide na zmagania z Wosem [/B][/COLOR][COLOR=Navy][B]:diabloti:[/B][/COLOR] Quote
panienkabubu Posted March 6, 2008 Author Posted March 6, 2008 [quote name='Matusz'] [B][COLOR=navy]jakie praktyki ?? jakie ?????:diabloti: co studiujesz??:p[/COLOR][/B][/quote] :mad::mad::mad: Kolega to przyszedł i nawet nie poszczycił się o przejrzenie kilku stron wstecz, nie mówię o całej galerii? :eviltong: Studiuję [B]Stosunki [/B]Międzynarodowe, od tego semestru specjalizacja Handel Zagraniczny. Praktyki mam w Regionalnej Izbie Gospodarczej no i tak sobie łączę firmy polskie z zagranicznymi i takie tam inne nudne rzeczy :roll: [quote][B][COLOR=#000080]ja dzisiaj ide na zmagania z Wosem :diabloti:[/COLOR][/B][/quote] W sensie maturka? :cool3: Zdawałam z WOSu, banał :p Quote
Matusz Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 [quote name='panienkabubu']:mad::mad::mad: Kolega to przyszedł i nawet nie poszczycił się o przejrzenie kilku stron wstecz, nie mówię o całej galerii? :eviltong: Studiuję [B]Stosunki [/B]Międzynarodowe, od tego semestru specjalizacja Handel Zagraniczny. Praktyki mam w Regionalnej Izbie Gospodarczej no i tak sobie łączę firmy polskie z zagranicznymi i takie tam inne nudne rzeczy :roll: [COLOR=Navy][B] za dużo stron koleżanko:diabloti::diabloti::diabloti: ale teraz już żem uświadomiony więc wiem:p:p:p który rok studiów?[/B][/COLOR] W sensie maturka? :cool3: Zdawałam z WOSu, banał :p[/quote] [COLOR=Navy][B]w sensie, że tak, ale próbna, po raz 2 już próbna:evil_lol: zobaczymy czy banał:p[/B][/COLOR]:cool1: Quote
panienkabubu Posted March 6, 2008 Author Posted March 6, 2008 IV semestr- może tak:evil_lol:,czyli 2-gi. Tak w ogóle to zaczynam seminarium dyplomowe do pracy licencjackiej. Wiadomo, zgodnie z kierunkiem musżę pisać coś o handlu, bądź unii europejskiej (NIE NIE NIE). No i babeczka ostatnio podała nam przykładowe śmieszne tematy prac, które naprawdę całkiem dobrze wyszły i nie wiem czy przypadkiem nie będę pisać o hodowli psów na przykładzie Bernardynów, o exporcie i imporcie szczeniąt, psów, nowej krwi, mieszance krwi itp itd. Co myślicie? edit: o 6000 post i 600 stronka :drinking: Quote
Matusz Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 [quote name='panienkabubu']IV semestr- może tak:evil_lol:,czyli 2-gi. Tak w ogóle to zaczynam seminarium dyplomowe do pracy licencjackiej. Wiadomo, zgodnie z kierunkiem musżę pisać coś o handlu, bądź unii europejskiej (NIE NIE NIE). No i babeczka ostatnio podała nam przykładowe śmieszne tematy prac, które naprawdę całkiem dobrze wyszły i nie wiem czy przypadkiem nie będę pisać o hodowli psów na przykładzie Bernardynów, o exporcie i imporcie szczeniąt, psów, nowej krwi, mieszance krwi itp itd. Co myślicie? edit: o 6000 post i 600 stronka :drinking:[/quote] [COLOR=Navy][B] jeśli pasuje taki temat to czemu by nie? ;) :drinking::drinking::drinking:[/B][/COLOR] Quote
Matusz Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 [COLOR=Navy][B]i nie załapałem się już na 600:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
panienkabubu Posted March 6, 2008 Author Posted March 6, 2008 No właśnie nie wiem, czy pasuje :evil_lol: Ale zapytać mogę :evil_lol: I np temat: Znaczenie genetyki w handlu międzynarodowym :evil_lol: edit: Na przykładzie Hodowli Bernardynów :evil_lol: Quote
Doginka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 A ja myślę, że w końcu zaczęło mi działać dogo:multi: i teraz mam dużo do nadrabiania:angryy: Ale to już jutro:razz: DOBRANOC Quote
panienkabubu Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Ja też myślę, że to super pomysł, ale zmienili mi promotora :( Do mojej pani było za dużo osób :( buuuuuu ......... I teraz nie wiem czy ta druga się zgodzi :( Quote
panienkabubu Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 :multi::multi: Przyjęli nas!! :multi: Jeżeli tylko cieczka się nie pojawi, to walczymy z Halszką o Championat Czech!!! :multi: Quote
marymek Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 łiłiłi :multi: A co to za wystawa? Czyżby Ostrava? :razz: Kasiu - żeby nie myśleć to Ty do koni wróć :loveu: Psy psami, i tak wiadomo że kochasz je najmocniej na świecie, ale konie tyż fajne :loveu: Quote
panienkabubu Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 :siara: nic nie powiem :siara: Do koni? Tylko skąd je wziąć? Quote
marymek Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 To mało macie w okolicy szkółek jeździeckich czy jakiś stajni? :p Quote
Recommended Posts