Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='panienkabubu']Przecież skomentowałam :cool3:[/quote]
[COLOR=Navy][B]
dopiero przed chwilą, a fotki o której były wstawione ??:razz::razz::eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Matusz']
[B][COLOR=navy]jeszcze niecałe 2 tygodnie :razz::razz::razz::p[/COLOR][/B][/quote]
Kurcze jak ten czas leci :hmmmm:
W ogóle to chyba mam anginę, gardła nie czuje, z nosa się leje... Chyba przecholowałam ze spacerami z Franką.. Ale coś trzeba robić, żeby nie myśleć.....

Dzisiaj piękna pogoda, a ja do 16 tkwię na praktykach :placz:
Może popołudniu załapiemy się na jakieś słonko, to zrobię kilka fotek, chociaż ochoty to ja nie mam :placz:

eria - odcinki włatcuf super, poprawiły mi humor przed snem :multi: Ale rano jest już podobnie jak wczoraj :shake: Te sny :shake:

Idę pisać ściągi na kolokwium :diabloti:

Posted

[quote name='panienkabubu']Kurcze jak ten czas leci :hmmmm:
W ogóle to chyba mam anginę, gardła nie czuje, z nosa się leje... Chyba przecholowałam ze spacerami z Franką.. Ale coś trzeba robić, żeby nie myśleć.....

Dzisiaj piękna pogoda, a ja do 16 tkwię na praktykach :placz:
Może popołudniu załapiemy się na jakieś słonko, to zrobię kilka fotek, chociaż ochoty to ja nie mam :placz:

eria - odcinki włatcuf super, poprawiły mi humor przed snem :multi: Ale rano jest już podobnie jak wczoraj :shake: Te sny :shake:

Idę pisać ściągi na kolokwium :diabloti:[/quote]
[COLOR=Navy][B]
jakie praktyki ?? jakie ?????:diabloti: co studiujesz??:p

ja dzisiaj ide na zmagania z Wosem [/B][/COLOR][COLOR=Navy][B]:diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Matusz']
[B][COLOR=navy]jakie praktyki ?? jakie ?????:diabloti: co studiujesz??:p[/COLOR][/B][/quote]

:mad::mad::mad:
Kolega to przyszedł i nawet nie poszczycił się o przejrzenie kilku stron wstecz, nie mówię o całej galerii? :eviltong:

Studiuję [B]Stosunki [/B]Międzynarodowe, od tego semestru specjalizacja Handel Zagraniczny.
Praktyki mam w Regionalnej Izbie Gospodarczej no i tak sobie łączę firmy polskie z zagranicznymi i takie tam inne nudne rzeczy :roll:

[quote][B][COLOR=#000080]ja dzisiaj ide na zmagania z Wosem :diabloti:[/COLOR][/B][/quote]

W sensie maturka? :cool3:
Zdawałam z WOSu, banał :p

Posted

[quote name='panienkabubu']:mad::mad::mad:
Kolega to przyszedł i nawet nie poszczycił się o przejrzenie kilku stron wstecz, nie mówię o całej galerii? :eviltong:

Studiuję [B]Stosunki [/B]Międzynarodowe, od tego semestru specjalizacja Handel Zagraniczny.
Praktyki mam w Regionalnej Izbie Gospodarczej no i tak sobie łączę firmy polskie z zagranicznymi i takie tam inne nudne rzeczy :roll:
[COLOR=Navy][B]
za dużo stron koleżanko:diabloti::diabloti::diabloti: ale teraz już żem uświadomiony więc wiem:p:p:p który rok studiów?[/B][/COLOR]

W sensie maturka? :cool3:
Zdawałam z WOSu, banał :p[/quote]

[COLOR=Navy][B]w sensie, że tak, ale próbna, po raz 2 już próbna:evil_lol:
zobaczymy czy banał:p[/B][/COLOR]:cool1:

Posted

IV semestr- może tak:evil_lol:,czyli 2-gi.

Tak w ogóle to zaczynam seminarium dyplomowe do pracy licencjackiej. Wiadomo, zgodnie z kierunkiem musżę pisać coś o handlu, bądź unii europejskiej (NIE NIE NIE).
No i babeczka ostatnio podała nam przykładowe śmieszne tematy prac, które naprawdę całkiem dobrze wyszły i nie wiem czy przypadkiem nie będę pisać o hodowli psów na przykładzie Bernardynów, o exporcie i imporcie szczeniąt, psów, nowej krwi, mieszance krwi itp itd.
Co myślicie?

edit:
o 6000 post i 600 stronka :drinking:

Posted

[quote name='panienkabubu']IV semestr- może tak:evil_lol:,czyli 2-gi.

Tak w ogóle to zaczynam seminarium dyplomowe do pracy licencjackiej. Wiadomo, zgodnie z kierunkiem musżę pisać coś o handlu, bądź unii europejskiej (NIE NIE NIE).
No i babeczka ostatnio podała nam przykładowe śmieszne tematy prac, które naprawdę całkiem dobrze wyszły i nie wiem czy przypadkiem nie będę pisać o hodowli psów na przykładzie Bernardynów, o exporcie i imporcie szczeniąt, psów, nowej krwi, mieszance krwi itp itd.
Co myślicie?

edit:
o 6000 post i 600 stronka :drinking:[/quote]
[COLOR=Navy][B]
jeśli pasuje taki temat to czemu by nie? ;)

:drinking::drinking::drinking:[/B][/COLOR]

Posted

No właśnie nie wiem, czy pasuje :evil_lol:
Ale zapytać mogę :evil_lol:

I np temat: Znaczenie genetyki w handlu międzynarodowym :evil_lol:
edit: Na przykładzie Hodowli Bernardynów :evil_lol:

Posted

łiłiłi :multi:
A co to za wystawa? Czyżby Ostrava? :razz:

Kasiu - żeby nie myśleć to Ty do koni wróć :loveu: Psy psami, i tak wiadomo że kochasz je najmocniej na świecie, ale konie tyż fajne :loveu: