Tepes Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 No a jakoś jego wpuścili... I już dużo razy spotkałam psy bez rodowodów na wystawie w Bytomiu bo często tam jestem Quote
marymek Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 No jeśli każdy będzie miał takie podejście jak Ty, to będzie więcej psów zwiedzających niż wystawianych. Swoją drogą - po co chcesz go zabrać? Quote
Tepes Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Niepotrzebnie to pisałam... I teraz wszyscy będą mieli do mnie wąty że che ze sobą wziąć psa... Quote
marymek Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Żadne wąty ;-) Po prostu jeśli to jest wystawa psów, to nie widze powodu dla którego pies który nie jest wystawiany miałby przychodzić. ;-) Kasiu, przepraszam za ofa. Quote
panienkabubu Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='marymek']Jasne :multi: H. będzie w Bytomiu? Będzie okazja poćwiczyć :cool3: Swoją drogą mam do Ciebie ajne propozycjone :evil_lol: Powinna Ci się spodobać, tylko nie wiem co na to powie Twój samochód :evil_lol: Nie wiem, czy H. będzie, ale Franca na pewno, gdzieś musimy młodzieżówkę przecież skończyć :loveu: Cóż to za propozycja???? :cool3: [quote name='jamnicze']Ale macie wystawowe objazdówki :p zazdraszczam :diabloti: No i skoro tyle jeździcie, to się od Sopotu nie wymigasz :mad::mad: O ile tylko znajdę tani nocleg dla dwóch osób i dwóch bernardynów.... a może nawet i trzech.... :cool3: [quote name='Acctiually']Hmm słyszę że tu ktoś powiedział coś o Bytomiu:Dwybieracie się?:D Bo ja będę i najprawdopodobniej z Bonem Jasne, tak blisko i byśmy mieli nie przyjechac? :) [quote name='marymek']W Bytomiu będzie Franka i Halszka bodajże :) No i Kasia, i Marcin pewnie, no i ja na MP z Franciszką :cool3: A Twój Bono to wystawiany będzie? Będzie też moja mama i mój tato :-) A Halszka pod znakiem "?" :cool3: To zależy od cieczki, krycia, dzieci..... :cool3: [quote name='Acctiually']O fajnie:) Nie Bono tylko przyjdzie oglądać kolegów(niestety nie ma rod) Nie zabieraj psiaka na wystawę... Po co niepotrzebny tłum? [quote name='marymek']A musisz go zabierać? Nie chciałabym być niemiła, ale psy które nie są wystawiane i w przyszłości wystawiane nie będą jednak robią na wystawach tzw. sztuczny tłum, żeby nie powiedzieć że przeszkadzają. Poza tym nie wiadomo czy was wpuszczą. Także jeśli masz go z kim zostawić, to przyjedź sama ;-) O, dobrze piszesz :-) [quote name='Acctiually']No a jakoś jego wpuścili... I już dużo razy spotkałam psy bez rodowodów na wystawie w Bytomiu bo często tam jestem Takie sytuacje nie powinny mieć miejsca niestety [quote name='marymek']No jeśli każdy będzie miał takie podejście jak Ty, to będzie więcej psów zwiedzających niż wystawianych. Swoją drogą - po co chcesz go zabrać? Dobre pytanie :) Ja moją Franię zabrałam na 2 czy 3 wystawy, by się zaaklimatyzowała, by na pierwszej wystawie zdobyć BIS BABY :loveu: [quote name='Acctiually']Niepotrzebnie to pisałam... I teraz wszyscy będą mieli do mnie wąty że che ze sobą wziąć psa... Nie mam żadnych wątów tylko szczerze powiedziawszy ciekawi mnie to :loveu: Ja nigdy nie myślałam, żeby Bena na wystawę wziąć :hmmmm: Swoją drogą nie wiem czemu :hmmmm: [quote name='marymek']Żadne wąty ;-) Po prostu jeśli to jest wystawa psów, to nie widze powodu dla którego pies który nie jest wystawiany miałby przychodzić. ;-) Kasiu, przepraszam za ofa. Nie ma za co przepraszać, ciekawa jestem też :-) Quote
panienkabubu Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Kochani, tak w ogóle to godzinę temu minęły 22 miesiące od kiedy spotykam się z Marcinem :loveu::loveu::loveu: No i przed momentem wróciłam z romantycznej kolacji we dwoje :loveu::loveu::loveu: Achhhhhhhh miłość :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Matusz Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='panienkabubu']Kochani, tak w ogóle to godzinę temu minęły 22 miesiące od kiedy spotykam się z Marcinem :loveu::loveu::loveu: No i przed momentem wróciłam z romantycznej kolacji we dwoje :loveu::loveu::loveu: Achhhhhhhh miłość :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Gratulacje Kasiu ! ;) w Opolu będzie z Tobą Twój rycerz M.??:razz:;) Quote
panienkabubu Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Rzecz jasna :loveu::loveu::loveu: Dziś zajęcia od 13 50 do 17 :watpliwy: Quote
Doginka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Będziemy trzymać kciuki i pazurki:loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 [quote name='Doginka']Będziemy trzymać kciuki i pazurki:loveu::loveu::loveu: Oj będą potrzebne :razz: Quote
panienkabubu Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 ...........................:diabloti: Quote
panienkabubu Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Jeszcze ostatnich kilka zdjęć z Częstochowy - i już od niedzieli będą opolskie :) Quote
panienkabubu Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 JAKA KLATKA PIERSIOWA :crazyeye: Quote
panienkabubu Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 A teraz spadam na zajęcia :shake: Quote
marymek Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Nie wiem, czy H. będzie, ale Franca na pewno, gdzieś musimy młodzieżówkę przecież skończyć :loveu: Cóż to za propozycja???? :cool3:Ano tak :loveu: Będę za niedługo gadać do Frani - Ty mój Młodzieżowy Championie :loveu: Propozycja taka, żebyś w któryś wolny dzień wpadła z jedną suczką do mnie, pójdziemy z rolfkiem na spacerek i w ogóle :loveu: Tylko byłabym za tym żebyś zabrała jedną pannicę, bo reakcje rolfka są różne :watpliwy: Będzie też moja mama i mój tato :smile: A Halszka pod znakiem "?" :cool3: To zależy od cieczki, krycia, dzieci..... :cool3:Twoja mamę miałam już okazję poznać, tatę nie, także będzie okazja :) Niech wiedzą kto im psy męczy :evil_lol: A propo dzieci to zaraz wysyłam Ci PW :) Quote
Tepes Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Ille fot:loveu: Wszystkie piękne:) A wystawa w Bytomiu jest w maju 18?? Quote
aleb Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Acctiually']Ille fot:loveu: Wszystkie piękne:) A wystawa w Bytomiu jest w maju 18?? Tak, 18 maja :) My w Bytomiu też będziemy :cool3: Quote
Tepes Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 oo fajnie:) Najbardziej podobają mi się te bassety:loveu: Daj no tu fotki benków Twoich:D Quote
panienkabubu Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 [quote name='marymek']Ano tak :loveu: Będę za niedługo gadać do Frani - Ty mój Młodzieżowy Championie :loveu: Propozycja taka, żebyś w któryś wolny dzień wpadła z jedną suczką do mnie, pójdziemy z rolfkiem na spacerek i w ogóle :loveu: Tylko byłabym za tym żebyś zabrała jedną pannicę, bo reakcje rolfka są różne :watpliwy: Twoja mamę miałam już okazję poznać, tatę nie, także będzie okazja :) Niech wiedzą kto im psy męczy :evil_lol: A propo dzieci to zaraz wysyłam Ci PW :) Super :multi: Nie wiem tylko kiedy :hmmmm: myślałam o długim weekendize, ale dziś się dowiedziałam, że 2 maja wystawiam Goldena w Świerklańcu :evil_lol::evil_lol: A w sobotę będę szykować suki na niedzielną Łódź... Więc nie wiem kiedy :hmmmm: Ale propozycja całkiem sympatyczna :) Wolałabym na pierwsze spotkanie Halszkę zabrać :) A propo dzieci, odpisałam :) [quote name='Acctiually']Ille fot:loveu: Wszystkie piękne:) A wystawa w Bytomiu jest w maju 18?? Tak, 18 maja :) [quote name='aleb']Tak, 18 maja :) My w Bytomiu też będziemy :cool3: O to tam na pewno musimy się spotkać!:) [quote name='Acctiually']oo fajnie:) Najbardziej podobają mi się te bassety:loveu: Daj no tu fotki benków Twoich:D Nie mam aktualnych :oops::oops: Baterie do aparatu właśnie się ładują już na niedzielę :oops::oops::oops: Quote
Anka_ZG Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Hej:) a u was znowu duzo pieknych piesków:) a gdzie Benio i reszta ekipy??;) http://i285.photobucket.com/albums/l...r/e4cce1cc.jpg śliczny:) jaką słodką minkę zrobił;) Quote
panienkabubu Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 [quote name='aleb']Czyjego goldena będziesz wystawiała? :razz: A dawnej sąsiadki :cool3: [quote name='Anka_ZG']Hej:) a u was znowu duzo pieknych piesków:) a gdzie Benio i reszta ekipy??;) http://i285.photobucket.com/albums/l...r/e4cce1cc.jpg śliczny:) jaką słodką minkę zrobił;) Obecnie Franca urywa Benowi ucho a ten wyje w niebogłosy, Halszka natomiast mruczy i się przygląda :evil_lol: PATOLOGIA Quote
panienkabubu Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 nic nie mów :evil_lol: idę do tych moich wariatów :) Quote
Recommended Posts