Kłapoucha Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Całkiem niedawno odezwała się do mnie znajoma. Znalazła 5miesięcznego kota chorego na koci katar. Jego oczy są w stanie tragicznym :( Kot jest aktualnie na antybiotyku. Jednak znajoma nie może go u siebie trzymać na stałe... :( Potrzebny jest jak najszybciej dom,chociażby tymczasowy... .. zdjęcia kota: i oczy: Quote
kamilka91 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 O Boże, masakra... A ja nie mogę pomóc... :-( Quote
mirka_t Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 A ta znajoma może go trzymać tak długo aż kot się podleczy? Quote
Borówka16 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Straszna bida... Jedyne co mogę zrobić to podbić !!! Wszystkiego dobrego dla kociaka ! Quote
Bazyliszek Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Jaka bida A ja nie mogę pomóc bo mam psa i kotkę na dt.:roll: Ale podniosę. Może znajdzie się ktoś kto pomoże. Quote
DarkWater Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 A może trzeba by uderzyć na forum "miau". Tylko, że ja nie wiem co i jak... Quote
kamilka91 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Wydaje mi się, że Iga już uderzyła ;) Quote
Magdalena Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 biedne maleństwo. mam nadzieję, że szybko uda mu się znaleźć swój kąt Quote
Jola_K Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 bidulek :( czy ktos juz zalozyl watek na miau? Quote
Kłapoucha Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 wątku na miau niestety nie ma,bo wczoraj nie zdążyłam tam założyć konta... ale jakby ktoś mógł,to byłabym wdzięczna! martwię się o niego,bo ostatnio dostałam wiadomości,że u niego z apetytem słabo.. Quote
Jola_K Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 [quote name='Kłapoucha']wątku na miau niestety nie ma,bo wczoraj nie zdążyłam tam założyć konta... ale jakby ktoś mógł,to byłabym wdzięczna! martwię się o niego,bo ostatnio dostałam wiadomości,że u niego z apetytem słabo.. jest tutaj http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=106808 zagladajcie prosze prosze o biezace wiadomosci by mozna bylo aktualizowac watek Quote
mirka_t Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Kłapoucha zadałam pytanie czy kociak może być tam gdzie jest obecnie do czasu podleczenia go, ale mi nie odpowiedziałaś. Rozumiem, że kociakowi pogorszyło się, jeśli nie chce jeść. Domyślam się też, że zamieszczone zdjęcia zostały zrobione w dniu znalezienia kociaka. Czy masz jego aktualne zdjęcia, gdzie i jak jest leczony, czy obecna opiekunka potrzebuje wsparcia finansowego żeby leczyć kociaka, jakie są rokowania? Quote
Kłapoucha Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 dostałam przed chwilą maila od tej znajomej. już za poźno.. kotek odszedł dziś rano.. proszę o zamknięcie tematu... Quote
Kłapoucha Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 dostałam przed chwilą maila od tej znajomej. już za poźno.. kotek odszedł dziś rano.. proszę o zamknięcie tematu... Quote
kamilka91 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Biedaczek... :-( Biegaj beztrosko za TM... [*] Baardzo źle zapowiada się ten tydzień... Quote
martik b Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 O nie:( A ja już dziś rozmawiałam z Lorien i się zastanawiałyśmy co z tym biedakiem i juz myślałam, że chyba go do siebie wezmę i przetrzymam jakoś izolując od swoich sierściuchów a tu taka wiadomość...żal (*) Quote
Kłapoucha Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 maluch już potem nawet nie chciał pić i odszedł rano na rękach swojej tymczasowej właścicielki :( biegaj szczęśliwy za TM [*] Quote
Recommended Posts