Matagi Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 No.....;)....już chyba czas podrzucic Białystok do góry....:roll: Będe upierdliwa i napisze to,co w zeszłym roku:NIE CZEKAJCIE DO OSTATNIEJ CHWILI!!!! ZGŁASZAJCIE SIE JUŻ TERAZ!!! Będzie mniejszy kocioł,oddział będzie mógł więcej czasu przed wystawą na Wasze telefoniczne i mailowe zapytania:lol:. Quote
Asiaczek Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Ja zgłoszę chyba w nast. tygodniu. Bo w tym to mam lekki kocioł... Pzdr. Quote
Shaluka Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 My już zgłoszeni w większej ekipie, tylko teraz opłata.. Szkoda, że tu też nie mozna do ostatniego dnia przed wystawą wpłacać. Ja każda wystawę płace.. ale tak jest latwiej ;) Quote
Matagi Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Myślę,że dla tych ,którzy mają byc w hali to ważne info: w tym roku w hali będzie lód /przykryty wykładzinami/,a w związku z tym ,będzie utrzymywana odpowiednia temperatura,czyli nie będzie duszno:lol: Finały równiez na hali.Ja zazdraszczam juz teraz....:diabloti: Quote
Asiaczek Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Ciekawe, które rasy będą tymi "wybranymi"... Pzdr. Quote
AnkaW Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 A czy ktoś z okolic Stalowej Woli /podkarpacie/ mógłby mnie zabrać? Sobota IX gr. Quote
Iza. Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']ja tez postaram sie byc;)[/QUOTE] Masz być obowiązkowo! Quote
Matagi Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='Asiaczek']Ciekawe, które rasy będą tymi "wybranymi"... Pzdr.[/QUOTE] Na dzień dzisiejszy wiem,że cała IX ma byc w hali..... Quote
Shaluka Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 A grupa I? jak dla mnie mam nadzieje, ze na dworzu :) Pytanko: tam jest jakiś cień, drzewa itd.? Quote
agnethka Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Mnie interesują Staffordshire Bull Terrier (rok temu była hala) i Owczarki Australijskie Aussie (rok temu było podwórko) :D Czy planowane są zmiany pod tym kątem? ;) Quote
Feigned Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='Matagi']Na dzień dzisiejszy wiem,że cała IX ma byc w hali.....[/QUOTE] :multi: [quote name='Shaluka']A grupa I? jak dla mnie mam nadzieje, ze na dworzu :) Pytanko: tam jest jakiś cień, drzewa itd.?[/QUOTE] widownia jest w cieniu, trochę drzew też jest, choć nie za wiele :) ale myślę, że bez problemu można znaleźć miejsce w cieniu, aby odpocząć Quote
Asiaczek Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='Matagi']Na dzień dzisiejszy wiem,że cała IX ma byc w hali.....[/QUOTE] Aaaaa, jasne. To my bierzemy namiot... Pzdr. Quote
Marchewkowy Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Aaaaa wybiera się ktoś z Sosnowca/Katowic (śląska) lub przejeżdża przez moje okolice i miałby miejsce? Pozdraiwam Quote
AnkaW Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 [quote name='AnkaW']A czy ktoś z okolic Stalowej Woli /podkarpacie/ mógłby mnie zabrać? Sobota IX gr.[/QUOTE] ponawiam pytanie Quote
Shaluka Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 My jak coś jedzyemy z pod Piotrkowa Tryb. i mamy miejsce Quote
Aurunia Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [quote name='Matagi']Na dzień dzisiejszy wiem,że cała IX ma byc w hali.....[/QUOTE] A jak będzie w tym roku z yorkami, czy będą tak samo jak w tamtym roku na hali?? I czy na krajowej terierów będą na dworze czy na hali ?? Quote
Matagi Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [B]Cała [/B]III grupa na międzynarodówce jest na hali,na krajowej Terrierów zaś, [B]wszystkie[/B] rasy są na trawce:lol:.Aussie również trawka:eviltong:. [B]UWAGA!!![/B] Zgłaszajcie formularzem zamieszczonym na naszej stronie internetowej,można sprawdzic czy zgłoszenie zostało przyjęte /oszczędzicie swój czas i czas sekretariatu:eviltong:/ [B]tutaj: [/B][url]http://zkwp.pl/zgloszenie/2009/search.php?kododd=122[/url] Quote
Asiaczek Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Uffff, zgłoszeni i opłaceni.... Niestety, w tym roku ani Para Hodowlana ani Grupa Hodowlana nie wchodzą w grę... Pzdr. Quote
Iza. Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='Asiaczek'] Niestety, w tym roku ani Para Hodowlana ani Grupa Hodowlana nie wchodzą w grę... Pzdr.[/QUOTE] Oj szkoda, Twoje baski zawsze tak efektywnie się prezentują. Quote
agnethka Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='Matagi'][B]Cała [/B]III grupa na międzynarodówce jest na hali,na krajowej Terrierów zaś, [B]wszystkie[/B] rasy są na trawce:lol:.Aussie również trawka:eviltong:. [/QUOTE] o krajówce terrierów nie myślę, bo nie ma konkurencji dla aussie :D zastanawiamy się nad cacibówką ;) Quote
Asiaczek Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='Iza.']Oj szkoda, Twoje baski zawsze tak efektywnie się prezentują.[/QUOTE] Efekt[B]y[/B]wnie - tak... Ale pewnie Tobie chodziło o "efekt[B]o[/B]wnie":) Pzdr. Quote
Shaluka Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 My zgłoszeni i opłaceni, w tym i para hodowlana, w końcu Słowak i może moje buraski zostana docenione ;) Quote
Asiaczek Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Oj, tak, niektórym rasom ciężko jest się przebić w tej konkurencji... Ale trzymam kciuki:) Pzdr. Quote
Recommended Posts