Jump to content
Dogomania

Białystok - CACiB - 28 - 29.08.2010

Recommended Posts

Posted

No.....;)....już chyba czas podrzucic Białystok do góry....:roll: Będe upierdliwa i napisze to,co w zeszłym roku:NIE CZEKAJCIE DO OSTATNIEJ CHWILI!!!! ZGŁASZAJCIE SIE JUŻ TERAZ!!! Będzie mniejszy kocioł,oddział będzie mógł więcej czasu przed wystawą na Wasze telefoniczne i mailowe zapytania:lol:.

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My już zgłoszeni w większej ekipie, tylko teraz opłata.. Szkoda, że tu też nie mozna do ostatniego dnia przed wystawą wpłacać. Ja każda wystawę płace.. ale tak jest latwiej ;)

• 2 weeks later...
Posted

Myślę,że dla tych ,którzy mają byc w hali to ważne info:
w tym roku w hali będzie lód /przykryty wykładzinami/,a w związku z tym ,będzie utrzymywana odpowiednia temperatura,czyli nie będzie duszno:lol: Finały równiez na hali.Ja zazdraszczam juz teraz....:diabloti:

Posted

Mnie interesują Staffordshire Bull Terrier (rok temu była hala) i Owczarki Australijskie Aussie (rok temu było podwórko) :D
Czy planowane są zmiany pod tym kątem? ;)

Posted

[quote name='Matagi']Na dzień dzisiejszy wiem,że cała IX ma byc w hali.....[/QUOTE]

:multi:

[quote name='Shaluka']A grupa I? jak dla mnie mam nadzieje, ze na dworzu :) Pytanko: tam jest jakiś cień, drzewa itd.?[/QUOTE]

widownia jest w cieniu, trochę drzew też jest, choć nie za wiele :) ale myślę, że bez problemu można znaleźć miejsce w cieniu, aby odpocząć

Posted

[quote name='Matagi']Na dzień dzisiejszy wiem,że cała IX ma byc w hali.....[/QUOTE]

A jak będzie w tym roku z yorkami, czy będą tak samo jak w tamtym roku na hali?? I czy na krajowej terierów będą na dworze czy na hali ??

Posted

[B]Cała [/B]III grupa na międzynarodówce jest na hali,na krajowej Terrierów zaś, [B]wszystkie[/B] rasy są na trawce:lol:.Aussie również trawka:eviltong:.

[B]UWAGA!!![/B]
Zgłaszajcie formularzem zamieszczonym na naszej stronie internetowej,można sprawdzic czy zgłoszenie zostało przyjęte /oszczędzicie swój czas i czas sekretariatu:eviltong:/
[B]tutaj:

[/B][url]http://zkwp.pl/zgloszenie/2009/search.php?kododd=122[/url]

Posted

[quote name='Asiaczek']
Niestety, w tym roku ani Para Hodowlana ani Grupa Hodowlana nie wchodzą w grę...

Pzdr.[/QUOTE]

Oj szkoda, Twoje baski zawsze tak efektywnie się prezentują.

Posted

[quote name='Matagi'][B]Cała [/B]III grupa na międzynarodówce jest na hali,na krajowej Terrierów zaś, [B]wszystkie[/B] rasy są na trawce:lol:.Aussie również trawka:eviltong:.
[/QUOTE]

o krajówce terrierów nie myślę, bo nie ma konkurencji dla aussie :D
zastanawiamy się nad cacibówką ;)

Posted

[quote name='Iza.']Oj szkoda, Twoje baski zawsze tak efektywnie się prezentują.[/QUOTE]
Efekt[B]y[/B]wnie - tak...
Ale pewnie Tobie chodziło o "efekt[B]o[/B]wnie":)

Pzdr.