Jump to content
Dogomania

Pilne!Straszna KrAksa, watek wsparcia dla Ulv - POMOCY - dług u weta prawie 4 tysiące

Recommended Posts

Posted

Zawsze jak z nią mam popracować to biorę ją samą, bo pal licho roproszenie, ale Pałek to drab paskudny, jak się zorientuje, że jestem zajęta Aksą, to będę go potem szukała po okolicnych śmietnikach :mad: No w każdym razie na pewno coś zaraz zmaluje :evil_lol:

KrAksa i tak już zaczyna łapać o co mi chodzi, bo na początku, to po prostu łapała aport i leciała sobie poganiać. Teraz coraz częściej zaczyna odnosić. Piszę zaczyna, bo zwykle nie donosi, albo wypuszcza z dzioba o kilka kroków ode mnie... :roll: Ale pracujemy uparcie... Jeśli chodzi o smaki, to najlepiej się sprawdzają tanie parówki- KrA zrobi dla nich wszystko, :p albo ugotowane serduszka z kurczaka.

Pewnie, gdyby ciotka ulv rzucała do aportowania jeże, to by Aks szybciej się uczyła :evil_lol:

Posted

Może z tym jeżem to niezły pomysł. Tylko co na to jeże.:evil_lol:

Możesz jeszcze doczepić linkę do aportu. Jeśli go upuści, to pociągniesz go na lince i może wtedy się nim zainteresuje i ponownie podniesie. Wtedy oczywiście chwalenie i jak podejdzie nagroda.:)

Posted

Ma ktoś ochotę na śliczne czarne futerko? Może na dywanik przed łóżko? Bo właśnie dojrzewam powoli do obdarcia tej małpy ze skóry...

Nauczyła się bestia rozbrajać blokadę do kuchni i wywleka śmieci. Zrzuciła mi wczoraj wszystkie rzeczy biurka i pogryzła. Wywaliła pudło z bazarkami. Wyciagnęła wszystkie ustrojstwa do majsterkowania....
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

A to KrAksica na dzisiejszym spacerku:

Jak widać, jeszcze była Karusia:p

I tak was dogonię!!!!!

A nie mówiłam?

A to jest KrAksia odwołana od psa okrzykiem "idę sobie"- żeby nie było, że jest całkiem niewychowana:eviltong:

Posted

Aksa , Twoja pani kiedyś wyląduje na takim ładnym dywaniku :eviltong: , tylko co Ty wtedy bez niej poczniesz jak ona tak sobie bedzie leżeć i odpoczywać?????

Posted

Ulv, Aksa niewychowana....Jak wychowałas tak masz:diabloti: :diabloti: :diabloti:
Krawat piękny....A Aksa nieocenieona w pomysłowości robienia szkód...
Chyba mam zły charakter,bo gęba mi się uśmiecha na Jej kolejne wyczyny...

Posted

Oj, niedobra ta moja KrA, niedoobra :p

Kurcze mam okropnego doła.... :shake: Po pierwsze nie jestem przekonana, czy dobrze zrobiłam, oddaja KArusię akurat tym ludziom... niby wszystko w porządku, a to że im zaginął popredni pies- no w sumie każdemu może się zdarzyć... ale jakoś mnie dziewczyny nastraszyły i teraz się martwię:-(

A po drugie, wyprowadziła się Baśka, a nie wypalił mi nowy lokator i mam koszmarny problem natury finansowej:flaming: znaczy- kasy kompletnie niet....

Posted

Ulv a może przez dogo poszukasz kogoś do mieszkanka?
Ulv a co z tymi ludzmi nie tak?
Bo w sumie myślę, ze narazie częste kontrole i oby działania nie były potrzebne

Posted

Bardzo, bardzo blisko. 15 minut spacerem, albo 10 jak jedziesz tramwajem- 6,7. I można mieć zwierzaka;) Do innych uczelni wszędzie mam dobry dojazd... Tylko - trzeba lubić stfforki, no i minusem jest mieszkanie od ulicy. Poza tym jest net, cieplutko, centralne z regulacją, pralka, lodówa itp...
W zeszłym roku szukałam przez dogo, ale nikt się nie znalazł:shake:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Bardzo, bardzo blisko. 15 minut spacerem, albo 10 jak jedziesz tramwajem- 6,7. I można mieć zwierzaka;) Do innych uczelni wszędzie mam dobry dojazd... Tylko - trzeba lubić stfforki, no i minusem jest mieszkanie od ulicy. Poza tym jest net, cieplutko, centralne z regulacją, pralka, lodówa itp...
W zeszłym roku szukałam przez dogo, ale nikt się nie znalazł:shake:

Bo księgowa ode mnie z pracy pytała czy nie znam kogoś, kto by chciał wynająć - dla córki, która jest na studiach /wydaje mi się, że chodziło o Uniwersytet:oops: /. Jeżeli możesz mi jeszcze powiedzieć za ile /tutaj albo na PW/, to jutro się z nią skontaktuję...

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Dla jednej osoby? 500 zł bez żadnych dodatkowych opłat.

Aaa... widzę że pajacyki juz na bazarku:lol:

A jakby chciała być np. z koleżanką? Jaki duży jest pokój?

Posted

Pokój duży, ponad 25 m kw. można i z koleżanką, wtedy o 100 więcej (prąd). ;) Jest łóżko rozkaładane na dwa poziomy, ale da się wstawić i drugie bez problemu.

Zresztą można negocjować...:evil_lol:

Posted

Aksisko się obraziło na mnie rzetelnie... :shake: A czemu? Ano- dzisiaj było we Wrocku oberwanie chmury... fakt, lało tak, że można by kajakiem w powietrzu pływać, mnóstwo ulic zalanych, tramwaje zdechły, a samochody potopiły sobie na przejazdach pod wiaduktami rury i świece. Do tego grzmiało i błyskało przednio. Ale panna Aksia uważa, że co tam- przecież to idealna pogoda do świetnego spaceru... No i jest zła i smutna, bo gupia pańcia jednak miała inne zdanie i nie dała się namówić na wyprowadzenie....