Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem jakie te wiesci jeszcze beda, ale szukamy dla małej transportu !!
Na poniedzialek mamy umowionego neurologa i okuliste na godz. 19 w Milanowku pod Warszawa.
Po konsultacji podejmiemy wspolnie z Tribal&Wolf decyzje co dalej.
Ammounie tez chce się włączyc w opieke nad Franią (tyle ze na razie jest poza dostepem do sieci).
Nie wiadomo ani do konca co jej jest, ani czy to sie leczy. Wiec nie wiadomo, czy zostawiac ja koniecznie w Warszawie na tymczasie i na jakim tymczasie (byc moze lecznica bedzie konieczna).

Czyli transport z Kruszewa do Warszawy i byc moze z powrotem potrzebny.

• Replies 862
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakos zelżało na watku....
Nie ma juz zainteresowanych pomoca suni?
Nie wiadomo dlaczego, ale jednak cisza zapadla. Nikt nie wyraza swojego zdania, ale jednak nie bedzie sie angazowac.
Warto podziekowac poprzednim aktywistom - zapewne czuja sie nieomylni w swoich osadach. ;-)

[B]Szukamy chetnych do pomocy przy przewiezieniu suni z Targowka do Milanowka na wizyte diagnostyczna !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Transport ze schroniska juz jest - na Targowek.

[/B]Tribal&Wolf - czy jestescie gotowi przyjac sunie, jesli diagnoza bedzie wymagala zabiegu lub dodatkowych konsultacji i przechowania w wawie?

Posted

Zagladam do Suczki, niestety nie wiele moge pomoc. Deklaracje mam zalozone na nasze schroniskowe bidy a transport, za daleko z dolnoslaskiego.
Moge tylko podnosic watek i podziekowac wszystkim, ktorym nie jest obojetny los tej slicznej dziewczynki.
Zajrze po konsultacjach i trzymam kciuki.

Posted

[quote name='jayo']
[COLOR=black]Warto podziekowac poprzednim aktywistom - zapewne czuja sie nieomylni w swoich osadach.[/COLOR] ;-)

[/QUOTE]

Nieomylni się nie czują, a podziekować zawsze warto ;) nigdy nie wiadomo z kim w przyszłości przyjdzie współpracować.

Owieczka pisała kiedyś prośbę na wątku Kundelkowej Skarbonki - jednorazowo zostaje przeznaczone dla Frani 50zł. Podajcie mi na PW numer konta na jaki wysłac pieniążki.

Posted

Odwołałam konsultacje, bo nie dalismy rady sie pozbierac. I znalezc nikogo do jezdzenia.
I wszystko sie komplikuje.
Tę konsultację trzeba zorganizowac inaczej.
Mamy pare dni, zeby sie pozbierac znow.

Posted

Dziewczyny jeśli chodzi o weta w w-wie być może mój Tz będzie mógł ją przewieźć, dajcie znać co i kiedy, oczywiście tylko po południu. Nie obiecuję, że na pewno ale piszcie, na kom też.

Posted

[quote name='Awit']Dziewczyny jeśli chodzi o weta w w-wie być może mój Tz będzie mógł ją przewieźć, dajcie znać co i kiedy, oczywiście tylko po południu. Nie obiecuję, że na pewno ale piszcie, na kom też.[/QUOTE]

Dzieki !! Bedziemy w takim razie tez i Ciebie angazowac w ustalenia, coby wszytskim pasowalo.

Posted

[quote name='obraczus87']
Owieczka pisała kiedyś prośbę na wątku Kundelkowej Skarbonki - jednorazowo zostaje przeznaczone dla Frani 50zł. Podajcie mi na PW numer konta na jaki wysłac pieniążki.[/QUOTE]

Nie było mnie kilka dni, zaraz wysyłam

Posted

[quote name='Aldrumka']łącznie jest dla Frani
Ammounie - 300 zł
Kami_23 - 38, 57 zł
obraczus87 z kundelkowej skarbonki - 50 zł = [COLOR=red]388,57 zł[/COLOR][/QUOTE]
Dziękuje za podsumowanie.

Błagam niech się ktos nad Franią zlituje... Niech się zjawi jakaś dobra dusza która pomoze Franusi... :( :(
Już tyle cioteczek zaoferowało pomoc, są pierwsze wpłaty a nie ma kogoś kto by wszystko ustalił , skoordynował itp... :cry:

:help1: Pomocy !!! :flaming:

Posted

[quote name='Piromanka']Owieczko, nasz kocana Ammounie przejmie odpowiedzialnosc za Franię. Skoordynuje i ustali. Jak tylko wróci zdrowa do domu.[/QUOTE]

Jesssuuu !!! Chyba sie posikam... i popłacze :cry: !!!! Ze szczęścia oczywiście :Cool!:
Będę ją po piętach całować :eviltong::buzi: