jayo Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Nie wiem jakie te wiesci jeszcze beda, ale szukamy dla małej transportu !! Na poniedzialek mamy umowionego neurologa i okuliste na godz. 19 w Milanowku pod Warszawa. Po konsultacji podejmiemy wspolnie z Tribal&Wolf decyzje co dalej. Ammounie tez chce się włączyc w opieke nad Franią (tyle ze na razie jest poza dostepem do sieci). Nie wiadomo ani do konca co jej jest, ani czy to sie leczy. Wiec nie wiadomo, czy zostawiac ja koniecznie w Warszawie na tymczasie i na jakim tymczasie (byc moze lecznica bedzie konieczna). Czyli transport z Kruszewa do Warszawy i byc moze z powrotem potrzebny. Quote
Awit Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Trzymam kciuki za pozytywnę w miarę diagnozę Quote
jayo Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Jakos zelżało na watku.... Nie ma juz zainteresowanych pomoca suni? Nie wiadomo dlaczego, ale jednak cisza zapadla. Nikt nie wyraza swojego zdania, ale jednak nie bedzie sie angazowac. Warto podziekowac poprzednim aktywistom - zapewne czuja sie nieomylni w swoich osadach. ;-) [B]Szukamy chetnych do pomocy przy przewiezieniu suni z Targowka do Milanowka na wizyte diagnostyczna !!!!!!!!!!!!!!!!!! Transport ze schroniska juz jest - na Targowek. [/B]Tribal&Wolf - czy jestescie gotowi przyjac sunie, jesli diagnoza bedzie wymagala zabiegu lub dodatkowych konsultacji i przechowania w wawie? Quote
fiorsteinbock Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Zagladam do Suczki, niestety nie wiele moge pomoc. Deklaracje mam zalozone na nasze schroniskowe bidy a transport, za daleko z dolnoslaskiego. Moge tylko podnosic watek i podziekowac wszystkim, ktorym nie jest obojetny los tej slicznej dziewczynki. Zajrze po konsultacjach i trzymam kciuki. Quote
obraczus87 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='jayo'] [COLOR=black]Warto podziekowac poprzednim aktywistom - zapewne czuja sie nieomylni w swoich osadach.[/COLOR] ;-) [/QUOTE] Nieomylni się nie czują, a podziekować zawsze warto ;) nigdy nie wiadomo z kim w przyszłości przyjdzie współpracować. Owieczka pisała kiedyś prośbę na wątku Kundelkowej Skarbonki - jednorazowo zostaje przeznaczone dla Frani 50zł. Podajcie mi na PW numer konta na jaki wysłac pieniążki. Quote
kami_23 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ja jestem z Wrocławia to też z transportem nie pomogę... niestety:( Quote
jayo Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Odwołałam konsultacje, bo nie dalismy rady sie pozbierac. I znalezc nikogo do jezdzenia. I wszystko sie komplikuje. Tę konsultację trzeba zorganizowac inaczej. Mamy pare dni, zeby sie pozbierac znow. Quote
Awit Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Dziewczyny jeśli chodzi o weta w w-wie być może mój Tz będzie mógł ją przewieźć, dajcie znać co i kiedy, oczywiście tylko po południu. Nie obiecuję, że na pewno ale piszcie, na kom też. Quote
jayo Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Awit']Dziewczyny jeśli chodzi o weta w w-wie być może mój Tz będzie mógł ją przewieźć, dajcie znać co i kiedy, oczywiście tylko po południu. Nie obiecuję, że na pewno ale piszcie, na kom też.[/QUOTE] Dzieki !! Bedziemy w takim razie tez i Ciebie angazowac w ustalenia, coby wszytskim pasowalo. Quote
Abrakadabra Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Jeśli AWIT nie da rady - zadzwońcie do mnie. Bywaja dni, kiedy mogę pomóc w godzinach południowych. Takim dniem jest najbliższy piątek. Quote
Aldrumka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='obraczus87'] Owieczka pisała kiedyś prośbę na wątku Kundelkowej Skarbonki - jednorazowo zostaje przeznaczone dla Frani 50zł. Podajcie mi na PW numer konta na jaki wysłac pieniążki.[/QUOTE] Nie było mnie kilka dni, zaraz wysyłam Quote
fiorsteinbock Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 trzymam kciuki, zeby sie tym razem udalo! Quote
obraczus87 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='Aldrumka']Nie było mnie kilka dni, zaraz wysyłam[/QUOTE] przez przypadek wykasowała konto. Podeslij mi raz jeszcze. Dziekuje Quote
Awit Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Sunieczko trzymaj sie dzielnie w oczekiwaniu na diagnozę Quote
Aldrumka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 łącznie jest dla Frani Ammounie - 300 zł Kami_23 - 38, 57 zł obraczus87 z kundelkowej skarbonki - 50 zł = [COLOR=Red]388,57 zł[/COLOR] Quote
Owieczka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='Aldrumka']łącznie jest dla Frani Ammounie - 300 zł Kami_23 - 38, 57 zł obraczus87 z kundelkowej skarbonki - 50 zł = [COLOR=red]388,57 zł[/COLOR][/QUOTE] Dziękuje za podsumowanie. Błagam niech się ktos nad Franią zlituje... Niech się zjawi jakaś dobra dusza która pomoze Franusi... :( :( Już tyle cioteczek zaoferowało pomoc, są pierwsze wpłaty a nie ma kogoś kto by wszystko ustalił , skoordynował itp... :cry: :help1: Pomocy !!! :flaming: Quote
Piromanka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Owieczko, nasz kocana Ammounie przejmie odpowiedzialnosc za Franię. Skoordynuje i ustali. Jak tylko wróci zdrowa do domu. Quote
Owieczka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='Piromanka']Owieczko, nasz kocana Ammounie przejmie odpowiedzialnosc za Franię. Skoordynuje i ustali. Jak tylko wróci zdrowa do domu.[/QUOTE] Jesssuuu !!! Chyba sie posikam... i popłacze :cry: !!!! Ze szczęścia oczywiście :Cool!: Będę ją po piętach całować :eviltong::buzi: Quote
Awit Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Czyli Frania bedzie miał domek tymczasowy? U Triba Wolf? Ammounie domywaj nóżki:-) Owieczka czeka;-) Quote
Owieczka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 [quote name='Awit']Czyli Frania bedzie miał domek tymczasowy? U Triba Wolf? Ammounie domywaj nóżki:-) Owieczka czeka;-)[/QUOTE] Tak. I jeszcze wymasuje i zrobie pediciure :D Quote
Recommended Posts