j3nny Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Maupa4'] Poproszę o skany faktur.[/QUOTE] wkleilam w pierwszym poscie Quote
doogo-60 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='j3nny']wkleilam w pierwszym poscie[/QUOTE] :) fajne te faktury i miło ,że się jakieś pojawiły. Ciekawi mnie jednak kwestia anonimowości przechowalni w Głogoczowie :roll:(????????????)Stary człowiek jestem ale odkąd pamiętam to hoteliki ,które przechowują zwierzaki ,to działalność gospodarcza ,czyli mowa o miejscu i danych publicznych.Dla dogomaniaków nazwa Głogoczów nie jest tajemnicą i kojarzy sie z dragonek 100.Czemu więc na fakturze z tego miejsca tak wstydliwie ukryto pieczątkę? hmmm Quote
wellington Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Co z Sonia ? W niedziele mial byc sprawdzony dom. Jak wypadla kontrola? Quote
j3nny Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 [quote name='doogo-60']:) fajne te faktury i miło ,że się jakieś pojawiły. Ciekawi mnie jednak kwestia anonimowości przechowalni w Głogoczowie :roll:(????????????)Stary człowiek jestem ale odkąd pamiętam to hoteliki ,które przechowują zwierzaki ,to działalność gospodarcza ,czyli mowa o miejscu i danych publicznych.Dla dogomaniaków nazwa Głogoczów nie jest tajemnicą i kojarzy sie z dragonek 100.Czemu więc na fakturze z tego miejsca tak wstydliwie ukryto pieczątkę? hmmm[/QUOTE] zrobilam to, o co mnie proszono nie bede upubliczniac niczyich danych bez jego zgody Quote
j3nny Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 wkleilam tez liste darczyncow otrzymana z KTOZ na prosbe darczyncy KTOZ moze wystawic potwierdzenie jego wplaty Quote
ala Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 j3nny , dzięki za wszystko "" rel="external nofollow noopener"> Quote
j3nny Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 ale mnie naprawde nie ma za co;) Quote
kyra Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Dziewczyny, najważniejsze jest to, żeby w zgodzie współpracować, bo wówczas będą tego najlepsze efekty! Nie ma się co obrażać, bo szkoda, żeby zwierzęta na tym traciły. Ważne jest to, żeby rozmawiać (nie oskarżać) po prostu...Bo nie wierzę w niczyje złe intencje. Nie chcę się wtrącać (i mam nadzieję, że tego nie robię) ale bardzo chcę aby żadna z Was nie zrażała się trudem porozumienia, bo bywa różnie, ale wszystkim nam chodzi przecież o to samo... Quote
ala Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Co tam słychać u Pączusia?Uspokoił się czy dalej daje Państwu popalić? Quote
Recommended Posts