Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='j3nny']wkleilam w pierwszym poscie[/QUOTE]

:) fajne te faktury i miło ,że się jakieś pojawiły. Ciekawi mnie jednak kwestia anonimowości przechowalni w Głogoczowie :roll:(????????????)Stary człowiek jestem ale odkąd pamiętam to hoteliki ,które przechowują zwierzaki ,to działalność gospodarcza ,czyli mowa o miejscu i danych publicznych.Dla dogomaniaków nazwa Głogoczów nie jest tajemnicą i kojarzy sie z dragonek 100.Czemu więc na fakturze z tego miejsca tak wstydliwie ukryto pieczątkę? hmmm

Posted

[quote name='doogo-60']:) fajne te faktury i miło ,że się jakieś pojawiły. Ciekawi mnie jednak kwestia anonimowości przechowalni w Głogoczowie :roll:(????????????)Stary człowiek jestem ale odkąd pamiętam to hoteliki ,które przechowują zwierzaki ,to działalność gospodarcza ,czyli mowa o miejscu i danych publicznych.Dla dogomaniaków nazwa Głogoczów nie jest tajemnicą i kojarzy sie z dragonek 100.Czemu więc na fakturze z tego miejsca tak wstydliwie ukryto pieczątkę? hmmm[/QUOTE]

zrobilam to, o co mnie proszono
nie bede upubliczniac niczyich danych bez jego zgody

Posted

Dziewczyny, najważniejsze jest to, żeby w zgodzie współpracować, bo wówczas będą tego najlepsze efekty! Nie ma się co obrażać, bo szkoda, żeby zwierzęta na tym traciły. Ważne jest to, żeby rozmawiać (nie oskarżać) po prostu...Bo nie wierzę w niczyje złe intencje. Nie chcę się wtrącać (i mam nadzieję, że tego nie robię) ale bardzo chcę aby żadna z Was nie zrażała się trudem porozumienia, bo bywa różnie, ale wszystkim nam chodzi przecież o to samo...

• 2 weeks later...