marmara_19 Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 heh mam pieska 13 miesiecznego:))) i ma-ja swiadkiem jak on ladnie "socjalizuje" inne psiaki:))))nawet tej samej plci i rasy:Pi dalabym sie namowic;) w jakiej czesci sosnowca mieszkasz??bo ja tam ostatnio czesto bywalam;p tzn w myslowicach.. ale do sosnowca na chwile tez wjezdzalam;p na nifke..:))) Quote
sisay Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Tak, potwierdzam i polecam goraco uslugi Cekina - Terapeuty! :evil_lol: Marzy mi sie, zeby wszystkie ON-ki byly takie jak on. Milkat, podalam komorke, trza bylo dzwonic! Szkoda :( Fajnie bylo na spacerku. Nastepnym razem musimy sie zgadac dokladniej. Quote
Cimi Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Ja mogę powiedzieć tak, że jeśli ktoś chce pocwiczyć rzucanie dysków na fajnym terenie ogrodzonym czy poćwiczyć posłuszńęstwo to polecam stadion XX-lecia. Tylko, że trzeba być wcześnie rano, bo później przychodzą faceci trenować piłkę. [img]http://img369.imageshack.us/img369/2650/imag0005zm3ch.gif[/img] A jutro wybieram się tramwajem na Wilcze Doły :lol:. Quote
Milkat Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Cimi a jak wczesnie trzeba tam być żeby spokojnie poćwiczyć? Nie robią problemów że pies po murawie biega? My już dzis na wilczych byłyśmy ale nas deszcz złapał i źle się trochę po błotku biegało ( mi oczywiście, bo psicy wręcz przeciwnie...):p pozdrawiam Quote
Cimi Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Ja ostatnio byłam po 7 w sobotę :eviltong: i było kilka osób biegających. Jeden facet do mnie podszedł i się tylko spytał. A weekend chce być tam jeszcze wcześniej :D :eviltong:. Quote
kacpru Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 ale ja Wam zazdroszcze tych spacerkow :placz: Ja tak daleko a busami sie tulac nie bede:( moja suka od kiedy u mnie jest jeszcze z zadnym normalnym psem kontaktu nie miala :roll: a ewidentnie chetna jest na takie kontakty.osiedlowe burki tylko ja obszczekuja a potem suka ma negatywny stosunek do reszty psow,trzeba to zmienic. Quote
marmara_19 Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 szukaj jakis pieskow fajnych na spacerkach.. dzisiaj moj ONek oswajal przypadkowo napotkanego szczeniorka 4.5 miesiecznego:))) jemu samemu tez to na dobre wychodzi:)) i sama staram sie zaczepiac ludzi z duzymi czy malymi psami zeby moje mogly sie "zapoznac" Quote
sisay Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Kacpru, napisalas post nr [B]300 :multi::multi::multi: gratulacje :loveu: [/B]Co do Twojej suni, koniecznie szukaj chetnych na spacerki! szkoda ze jestes tak dalego, ale w Swietochlowicach chyba tez troche psow jest... :cool1: Quote
marmara_19 Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 jutro wolny dzionek!!kto chetny na spacerek?????????? Quote
asiunia Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Hej!! My niestety w ten weekend odpadamy..Pogrzeb mi wypadl:-(.Moze w przyszly sie uda...Przepraszam Marmara za zawracanie glowy:shake: Quote
Milkat Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 a ja sie rozchorowałam a w dodatku jutro pracuję:p Quote
nathaniel Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 kiedy , jak dojechac :diabloti:, gdzie ? To sie moze skusze Quote
marmara_19 Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 dojechac mozesz nawet tramwajem:D:Dalbo busem;p;p a kiedy chcesz to sie mozemy zgadac jakos:) Quote
nathaniel Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='marmara_19']dojechac mozesz nawet tramwajem:D:Dalbo busem;p;p a kiedy chcesz to sie mozemy zgadac jakos:)[/quote] Moze w przyszlym tygodniu ;) . To ze busem to ja wiem ;) , tylko na ktorym rpzystanku wysiasc zeby za duzo po Gliwicach nie chodzic ;) Quote
Cimi Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 A o które Wam miejsce dokładnie chodzi :razz: ? Ja chyba jutro jadę do lasku na Waryńskiego, a rano stadion :cool1:. Fiona dopiero 2 tygodnie cieczki :cool3:. Quote
Cimi Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 A może większy spacer 9 czerwca (sobota) :razz: ? (10 czerwca jest wystawa w Raciborzu) I spacerek tak bardziej pożyteczny czyli np. posłuszeństwo, frisbee i ślady :razz: ? Quote
agbar Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Cimi']A może większy spacer 9 czerwca (sobota) :razz: ? (10 czerwca jest wystawa w Raciborzu) I spacerek tak bardziej pożyteczny czyli np. posłuszeństwo, frisbee i ślady :razz: ?[/quote] hihi Cimi to posłuszeństwo to chyba dla nas?:) dodam jeszcze : próby nie zjadania innych psów:) Quote
nathaniel Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Podpisuje sie pod Dealerem próby nie zjadania innych psów, Rambo musi najpierw towarzystwo obaczaic, zeby "barachło" albo się zeszło razem tak o , albo pojedynczo ;) .... Posłuszeństwo... u rAmba to wygląda siad, zostan (2 metry) , do mnie , chodz tu ... (i to nie zawsze jesli chodzi o do mnie i chodz tu, jak jestesmy sami-moga byc inni ludzie, ptaki , robaki ... ale jak psy i koty .... to juz zalezy czy sie znaja, czy mu czasem kompan nie ucieknie :shake: - wstyd :oops::oops: ) Frisbee najzajpierw to ja musze tego łosiołka na cokolwiek nakręcić, my sobie wtedy chętnie pogoladamy ;) Quote
sisay Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Troche pozasmiecam forum :) Potrzebuje klatke! Czy ktos z was ma nieuzywana, ktora moze pozyczyc lub odsprzedac? A tak odnosnie spacerkow... chcialam powiedziec, ze w zwiazku z tym, ze od 1 czerwca chwilowo nie pracuje (tzn do czasu znalezienia nowej pracy :cool1: ) ja i moje smoki jestesmy dostepni 24/7 :cool3: Quote
agbar Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Ma-ja a czy Twoje smoki sa nastawione przyjaźnie do reszty swiata i do takich upiorów jak Dili?:) Quote
sisay Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='dealer']Ma-ja a czy Twoje smoki sa nastawione przyjaźnie do reszty swiata i do takich upiorów jak Dili?:)[/quote] Moje smoki to :diabloti: :diabloti: Jeden zaczyna, drugi konczy :cool3: Gaga zaczepia psy z wielkim jazgotem ale nie wdaje sie w bojki, bo sie boi. Bu natomiast robi malo zamieszania, ale latwo go sprowokowac do ataku. Nie robi jednak krzywdy psom, chyba ze tamten walczy zaciekle. Dosc niechetnie nawiazuje kontakt z samcami bo czuje sie niepewnie, wiec czesto "na wszelki wypadek" je atakuje. Jesli Ci nie przeszkadza ze Twoj pies troche oberwie, to nie ma sprawy :lol: Ostatnio prezzylismy 2 spacerki z ON-kami, w tym jeden z dosc duzym problemem dot. kontaktow w psami, i bylo nawet znosnie. ;) Quote
agbar Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='ma-ja']Moje smoki to :diabloti: :diabloti: Jeden zaczyna, drugi konczy :cool3: Gaga zaczepia psy z wielkim jazgotem ale nie wdaje sie w bojki, bo sie boi. Bu natomiast robi malo zamieszania, ale latwo go sprowokowac do ataku. Nie robi jednak krzywdy psom, chyba ze tamten walczy zaciekle. Dosc niechetnie nawiazuje kontakt z samcami bo czuje sie niepewnie, wiec czesto "na wszelki wypadek" je atakuje. Jesli Ci nie przeszkadza ze Twoj pies troche oberwie, to nie ma sprawy :lol: Ostatnio prezzylismy 2 spacerki z ON-kami, w tym jeden z dosc duzym problemem dot. kontaktow w psami, i bylo nawet znosnie. ;)[/quote] czasami sie zastanawiam czy on tez tak troche nie kozakuje:) moze ze strachu? nie wiem ale nie obawiam sie:) ja moge pojawic sie w gliwicach w tym tygodniu moze w sobote? bo mój TZ przyjeżdża na urlop i bede zmotoryzowana , na autobus na razie sie nie piszę:) chyba ze namówie szwagierke na spacer:) tylko ona nie ma psa a szynszyle :evil_lol: Quote
sisay Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 No to przyjezdzajcie! :multi: Z szynszyla tez :evil_lol: Marmara, damy rade, nie :cool3: Chyba ze Cekinek w pewnej chwili powie "[B]Mam tego dosc :mad:[/B]" ... a moj pies dzisiaj ugryzl mnie w palec :angryy: boli jak cholera, nabralam szacunku dla jego szczeki :roll: Ale oczywiscie to nie jego wina, tylko moja, bo pakowalam mu reke do pyska kiedy obgryzal sobie zabawke, no i sie zalapalam miedzy zeby :diabloti: ale krew sie polala, ze hej :cool1: Quote
marmara_19 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 ma-ja jasne, ze damy rade:):) tylko wlasnie nikt nie moze pokazywac swojemu samcowi to co wacha czy szuka cekin razem z alfa.. no ani nie mzoe byc zabawek.. bo wtedy jest gorzej;p;p ale jak nie ma zabawek i psy sobie biegaja same to jest ok:))) Quote
Recommended Posts